Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2018 10:09 - Каквото и да кажем - Бойко се самонаджендри, че и българите и Съвета на Европа а и всички ратифицирали са наджендрени покрай него!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 928 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 29.01.2018 10:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/10/08/porno-uchebnik-za-deca-ot-5-do-8-klas-gi-uchi-na-prostitucii.1189752

ПОРНО УЧЕБНИК за деца от 5 до 8 клас ги учи на ПРОСТИТУЦИЯ и ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ!

Дума на деня Джендър Иво Балев Сатанинският джендър, с който плашат бабите, че ще учат внучетата им да мастурбират в детската градина, а в училище направо ще им обръщат резбата, стана обект и на езиков интерес. БПЦ обяви, че в църквите усилено ще се молят против Истанбулската конвенция, мюфтийството също се произнесе в този дух, а началствата на двете конфесии у нас вече дават и езикови справки. 

Първо мюфтийството обяви, че джендър било "жена от третия пол" - така според мюфтийството обяснили учените, но духовниците допълват, че джендър се нарича и ритуал в Йемен за женско обрязване и като цяло темата е "бездънен капан". Как злощастният Йемен е повлиял на западните движения за джендърно осъзнаване, остава отворен научен въпрос.

Свое лексикално-етимологично становище за джендъра даде и Българската православна църква. Според митрополит Гавриил Ловчански "думата джендър и думата джендем имат един и същ индоевропейски корен и той означава ад". Негово високопреосвещенство направи този коментар по време на заседание на парламентарната Комисия по вероизповеданията - при обсъждане на Истанбулската конвенция, разбира се.

Сега хващаме за ръчичка читателя и го повеждаме през този адски ад - както Вергилий повел Данте през джендема, за да му покаже това-онова. 

(Скоба за лирично отклонение. В миналото хората не са имали медии бухалки и когато са искали да ударят конкурент с писание, търсели други методи. Данте за тази цел в описания от него "Ад" курдисал всичките си врагове, някои от които били живи при първото издание на книгата. Така че - и Дантевият "Ад" е средство за саморазправа, но жертвите на тая бухалка отдавна са изгнили в гробовете си. Дали са видели ада извън страниците на "Ад" - един дявол знае. Затваряме скобата.)

Джендем е арабска дума, дошла в българския през турски - допускането, че е сродна с джендър, е много мило. Не че не вярваме в лингвистичната компетентност на синода и мюфтийството, но решихме да отворим и един речник. 

В него пише, че джендърът, да го вземат дяволите, идва от латинската дума genus, която значи доста работи - вид, раса, семейство, ранг, животински вид... От нея произлизат и думите ген, гений. Съответно думи, които започват с "гене", са свързани с някакво пораждане - генезис, генерация. 

В старофренски думата gendre има подобен смисъл - вид, роля, пол. В съвременния френски думата е genre и означава както жанр, така и джендър - пол, социална роля.

Значението на джендър като "мъжки или женски пол" в английския език присъства от ранния XV в. По-така джиджи-биджи еротично звучене думата добива през XX в., като в началото е използвана по-скоро за хумористичен ефект. По-късно във феминистката литература джендърът започва да се еманципира от биологическото и става понятие, характеризиращо по-скоро социалната роля на пола. 

Усукана работа - да им се чуди човек на свещениците какво търсят из тоя страшен джендем (пустош, отдалечена местност, на майна си Райна). Такива научни търсения обикновено водят до откритие от типа - намерих на вола джендъра! 

Митрополит Гавриил обаче намерил друго - той казва, че няма по-голямо уважение към жената от това, което е в християнството. Думите си митрополитът подсили с позиция като на Мартин Лутер, когато поискали от него да се откаже от тезисите си: "Тук стоя, не мога другояче и нека Бог да ми е на помощ", казал Мартин Лутер преди 500 години. 

"Може някой да ни се сърди - каза Гавриил, - но ние не тръгнахме срещу съвестта си и не можем да го направим", каза оня ден Гавриил. 

А впрочем Гавриил в мюсюлманската традиция е Джибрил - съмнително фонетично сходство с джендър!

Penchobre 29 Януари 2018 07:56
 
Иво Балев image image 

Според митрополит Гавриил Ловчански "думата джендър и думата джендем имат един и същ индоевропейски корен и той означава ад".
А моят съученик, Цецо, който е гордост за класа ни, иначе е един от най-интелигентните духовници, но тук е станал за мезе на Иво! Мисля, че авторът трябва да сподели хонорара с отец Гавриил. Сигурно е, че ще го дари за благотворителност! image 
ПП Като се замисля, сигурен съм, че Негово Високопреосвещенство, се е пошегувал. Както го помня, имаше тънко чувство за хумор. Пък и да припомня на другите, че пръв, като "лично мнение", преди официалното заявление на Началството си, се изказа против джндъризацията на обществото! image
P.S. ТЕ СА СИ БИЛИ НАДЖЕНДРЕНИ /справка - откога обикаля джендър-анкетата из дебрите на МОН, ИНСПЕКТОРАТА и БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА И ДЕТСКИ ГРАДИНИ./ 
само че не са знаели:(

Е, сега като узнахме какъв вой и писък настана! Щото едно е да си пишеш за джендъра и да гледаш отстрани и друго е да разбереш че са ти го наджендрили отдавна!
... и то на децата на България

ПОРНО УЧЕБНИК за деца от 5 до 8 клас ги учи на ПРОСТИТУЦИЯ и ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ!

Една от темите е посветена на сексуалните фантазии. В това занимание, деца от 6-ти клас със затворени очи трябва да слушат музиката и да изградят еротични ситуации. След това всеки споделя фантазиите си с избран партньор.

image

Следва групово обсъждане - какви са най-честите ми сексуални фантазии, с кого, къде и какво си представям, че правя и др.

В други занимания пък родители прозряха подтикване към хомосексуализъм и дори към проституция.

На стр. 137 авторката на текста на “Сесия “Изясняване на ценности” към тема “Моята личност”, изисква от водещия учебното занятие да прочете на обучаваните от него деца “Приказката за момичето и корабния дърводелец”.

В тази “приказка” може да се прочете: “Корабният дърводелец отговорил (на младото момиче): “Ще изпълня молбата ти, но искам преди това да преспиш с мен.

Накрая то решило да изпълни условието на корабния дърводелец”.

В друго занимание пък е предвидено водещият да раздаде на децата материали за алтернативната сексуалност, като те трябва да влязат в различни роли: на гей, който крие ориентацията си от родителите си, на лесбийка на 30 години, омъжена, но нещастна в брака си.

На малолетна проститутка, на бисексуален мъж, който е семеен, но поддържа сексуални връзки и с двата пола, на транссексуален, който демонстративно се облича като секси дама и обмисля хирургическа промяна на гениталиите...

Срещу учебното помагало вече е пусната жалба до главния прокурор на републиката Сотир Цацаров.

Според подалите сигнала, авторите на книгата директно и напълно съзнателно чрез съставените от тях текстове в ръководството подбуждат "към извършване на тежки развратни престъпления".

 http://1kam1.eu/

 



Гласувай:
3



1. reader - Учебникът за 5-8-ми клас „Азбука за теб и мен”
29.01.2018 10:39
Ако се опитате да го намерите - в мрежата - малко трудно. Виждате как джендър - мафията се брани - утихва и удря отново и отново. Верно са ЛЕГИОН.

Всъщност Константин Константинов от партия Възраждане със сигурност трябва да го има защото си спомням че е един от тези, които навремето като стана скандала дадоха на съд авторите.

Дори пресконференцията в БТА вече е изтрита. Всякакви интернет адреси на които са хоствани линкове са изтрити - напр. Християни. ком
Така работят джендърите. Пък ние да си се смеем през сълзи.
цитирай
2. reader - P.S. Хора, ако някой има свален въпросният учебник на д-р Румен Бояджиев
29.01.2018 11:01
направете нещо за да го извадим на светло.
Ето линк към интервю с професора във Focusbg

http://focus-news/opinion/0000/00/00/15602/

Той е един от съавторите - учебника е шарил из българските училища необезпокоявано доста години, на много места в България. Честно казано стихчето на Пеньо Пенев за Кънчо П.ткодеров ряпа да яде. Хората трябва да знаят какво става в българските училища под егидата на Сорос.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4105471
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930