Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2011 23:54 - В. Маринов: Споделих с Цветанов за раздялата, подкрепи ме
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 724 Коментари: 1 Гласове:
1



image ▲ В. Маринов
За мен ревността не съществува; станала е грешка, но в случая няма прошка, коментира развода си Маринов.

Веско Маринов ще чества 30 годишния си юбилей на сцената в НДК, обяви сам той по ТВ 7. И подари на водещия Бареков диск с патриотични мелодии, защото двамата били приятели и даже пели заедно.

За мен нещата в семейството приключиха, когато раздялата е ясна в главите, няма нужда да се правят компромиси; станала е грешка, в случая няма прошка, коментира развода си Маринов. Според него такава му била орисията - много път, много отсъствия, много жени и това пораждало различно мислене. 

Аз не съм казвал, че ревнувам от Стоичков, опроверга твърдения в пресата Маринов. При него ревността не съществувала. Когато решавал да се събере с някого, предлагал брак и вярвал напълно. Може би там му била грешката, разказа певецът. Когато идвала раздялата, той изпявал най-хубавите си балади.

Цв. Цветанов е от най-близкия ми кръг; какво може да каже един приятел, коментира Маринов. Той споделял мъката и радостта си с него и намирал утеха. Певецът имал само 6-7 приятели, но всеки от тях можел по всяко време да го подкрепи.

На въпрос дали съпругата му в момента е с Хр. Стоичков в Барселона, Маринов заяви, че тази информация за него била нова, но вероятно преекспонирана. Няма жена до мен сега, не мога и да имам в такъв момент, продължи Маринов и отрече скандалът да е инсцениран заради реклама.

Бях поканен от ръководството на ГЕРБ да участвам в кампанията, това беше страхотна кампания, няма да я забравя, разказа още певецът и добави, че били канени само хора, които събирали хората по площадите. Възхищавам се на Цв. Цветанов, на неговия работохолизъм и ако ГЕРБ спечели, до голяма степен това се дължи на неговата личност. Хората страшно го обичат; такава еуфория не е било, останах "обезумен от учудване", сподели Маринов.

Не пея за БСП, защото много години преди да започна да пея за ГЕРБ, те спряха да ме канят. Преди това бяха избрали Азис. Причината да пея за ГЕРБ е Цветанов, знам колко е честен той, познавам семейството му, изреди певецът. "За едната чест" била любимата песен на Цветанов, издаде още Маринов.



Гласувай:
1



1. reader - Цветанка зарязала Веско Маринов заради Стоичков?
16.11.2011 23:57
Стоичков и Маринова били засичани заедно из столични ресторанти няколко пъти през последните два месеца.

На пръв поглед абсурдните твърдения, че жената на Веселин Маринов Цветанка се е развела с него заради интимна връзка с Христо Стоичков, можело да се окажат верни, твърди в. “Всеки ден”. От неделя вечерта дамата била в Барселона, признала самата тя пред изданието. Странно, но по същото време там бил и футболистът. Нещо повече – и Цветанка, и Камата се завръщали у нас... в петък.

Едва ли било случайно съвпадение, че Ицо и Цветанка пак са в каталунската столица по едно и също време, коментирали столични клюкари. Стоичков и Маринова били засичани заедно из столични ресторанти няколко пъти през последните два месеца.

Съседи и близки до Веско Маринов пък загатнали, че при раздялата му с Цветанка, че певецът я изгонил, след като я хванал на калъп с известен футболист от близкото минало. Че това е именно Христо Стоичков, се заговорило още преди месец, когато изпълнителят на “Горчиво вино” признал, че много ревнува от Камата. Болката му била споделена след второто пътуване на русокосата му съпруга до Барселона в компанията на Стоичков.

Цветанка пък не била безразлична към футболистите. Тя дори била бивша съпруга на играча от близкото минало Марио Юруков.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4104594
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930