Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2018 08:21 - За кожата на един от многото!!!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1796 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Всички сме огромни късметлии,живеем в годините на най-голямото унищожение на България,Духовно,Физическо,Историческо,Емоционално и в този смисъл,всички ние имаме невероятния шанс да променим историята на собствената си Държава,да върнем баланса и да изчистим всички тумори,които в последните 30 години,бавно,но сигурно ни заразиха с Омраза,Суета,Завист,Алчност,Себелюбие и Мерзост.

Ще си позволя да призова абсолютно всички мислещи хора в България,бедните,работещите,изключените от схемите,родолюбците,майките,бащите,бабите,дядовците, БЪЛГАРИТЕ:
Призовавам ви да излезете в Понеделник,да излезете всички,да вземете със себе си цялата си Смелост,всичката си Вяра и малкото ви останали Гордост и Чест и да застенете до онези Майки,които до сега просто гледахте от телевизора.
В понеделник трябва да покажем,че тяхната Битка е Битка за България,Битка за оцеляването на един Народ,Битка на една Нация,нашата обща Нация!
Ще си позволя и да задам един въпрос на една от Майките на тези деца,на г-жа Вера Иванова:
Уважаема г-жо Иванова,подкрепям каузата ви с цялото си същество и в понеделник,ще дойда от моя град до София,за да застана до вас,но защо само оставката на Валери Симеонов?
Нима само той е този,който обрича децата ви и вас на мизерия и отчаяние?
Нима ще се промени нещо,ако на негово място застане Касабов или Сидеров или Корнелия,Марешки, Цветан Цветанов или който и да е друг от тези,които ви зачеркват от 30 години?
Нима не осъзнавате,че БСП,ГЕРБ,ПАТРИОТИ,БАРЕКОВЦИ,ЯНЕ ЯНЕВЦИ,ДЕМОКРАТИ,СЕДЕСАРИ,ДЕСЕБАРИ,ЦАРЕДВОРЦИ,РЕФОРМАТОРИ,ДЕПЕСАРИ заедно и в екип откраднаха вашето бъдеще,че всички те са един голям „КОЙ“?
Ще кажете,че няма алтернатива,че не трябва да връщаме ДПС И БСП на власт?
Но г-жо Иванова,Дпс са на власт и никога не са излизали от нея,техните фирми работят,те взимат големите поръчки с големите комисионни,заедно с ГЕРБ,те взимат парите за вашите деца,нима не осъзнавате,че Георги Гергов от БСП преди дни се сдоби с 43 Милиона,вместо те да отидат при вас?
Нима онези 5 Милиарда от КТБ не заминаха в джобовете на всички сегашни и бивши Управленци?
Получихте ли нещо от МИЛИАРДИТЕ КРЕДИТИ,които правителствата на ГЕРБ и всякакви други ИДИОТИ около тях изтеглиха?
Г-жо Иванова,аз ще дойда в понеделник и Моля всички да дойдат,но няма да искам оставката на Валери Симеонов,ще искам оставката на всички тези 240 позьори,които стоят на топло и срамят Родината ни,а с цялото си Уважение към Вас,Ви Умолявам да се заречете в детето си,че никога повече няма да гласувате за който и да било от гореизброените,че след,като БОЙКО Ви отпусне тези 150 милиона от парите на всички нас,Вие няма да спрете да се интересувате от всички останали каузи на Народа ни,защото само всички заедно можем да променим СЪДБАТА И БЪДЕЩЕТО СИ!!
Време е да осъзнаем,че АЛТЕРНАТИВА ИМА,винаги е имало и винаги,ще има-всички ние сме АЛТЕРНАТИВАТА,всички ние сме БЪЛГАРИЯ!!!

Иван Иванов

   



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4070737
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031