Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2020 17:15 - Само в Narod.bg: ГЕРБ взима властта с изборна измама, измислена в Мексико през 1988 г. (ГОВОРИ ТОП ПОЛИТОЛОГ)
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 544 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.10.2020 17:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

МНЕНИЯДНЕС Само в Narod.bg: ГЕРБ взима властта с изборна измама, измислена в Мексико през 1988 г. (ГОВОРИ ТОП ПОЛИТОЛОГ)


imageОт Admin на 20.10.2020

Повече от десетилетие хората на Бойко Борисов мамят народа със схема, изобретена преди 32 години от хунтата в Съединените мексикански щати

Хунтата ГЕРБ може и да държи властта с измами вече 11 години, но далеч не Бойко Борисов е измислил как да манипулира изборния резултат в своя полза. Далаверата с гласуването е изобретена през далечната 1988-а година от друга хунта – в Съединените мексикански щати.

Врътката разкри именит политолог само пред Narod.bg. Поради спецификата на темата нашият читател категорично настоя за анонимност.

„Не искам НАП, ДАНС, ГДБОП и още куп агенции да ми се изсипят в офиса, за да си отмъщават за мнението ми. Истината е, че ГЕРБ мамят по време на избори не само със заличаване на бюлетини.

Машинациите започват още далеч преди старта на всяка предизборна кампания с пускането на платени социологически проучвания, които са изгодни на Бойко Борисовата партия.

За пръв път през 1988 г. именно мексиканците се светват, че като манипулираш социолозите и надуваш процентите на дадена партия далеч преди вота и в самия ден на гласуване, хората масово пуксат бюлетина за „победителя“. С плащане за поръчкова социология постигаш и друг, много важен ефект – отчайваш феновете на опозицията, които изобщо не стигат до урните, просто защото вече всичко е решено, поне ако вярваш на новините, обясни политологът пред Narod.bg.

Точно такава платена социология плъзна преди ден с „новината” на „Барометър България”, че ако в момента се проведат избори за президент, Бойко Борисов би победил Румен Радев.

Според новата стъкмистика се очертавала „генералска“ битка с разлика от 4% между премиера от СИК Бойко Борисов с 24,2% подкрепа и настоящия държавен глава Румен Радев с 20,2%.

Това е чиста форма на манипулация, сериозните социолози признаха, че рейтингът на Борисов е сринат със земята, докато Радев държи стабилна и много сериозна подкрепа, подчерта източникът на Narod.bg.

Именно тази информационна война, която ГЕРБ повежда преди избори вече 11 години, водят до заграбването на властта. Тук трябва да споменем и „помощта” с подмяна на бюлетини, „загубването” на цели чували с вота на народа и ред други криминални схеми, прилагани от ГЕРБ.

Пред Narod.bg топ политологът припомни, че подмяната на избора на хората е изобретена през в Мексико, когато се провеждат първите уж демократични избори в историята на северноамериканската държава.

Преди 32 години в Съединените мексикански щати за първи път кандидатът на управляващата партия се сблъсква с активна опозиция от още две политически партии.

Изборите са опозорени от две скандални изключвания на компютрите на Централната избирателна комисия, за да се прикрие фактът, че по медиите в деня на вота се обявяват фалшифицирани прогнозни резултати за предстояща победа на управляващата хунта.

Резултатът е налице – избирателите на опозицията въобще не гласуват, защото разбират, че нищо няма да се промени, управляващата шайка отново е спечелила.

За капак хартиените бюлетини набързо са изгорени, за да не може да се направи насрещна проверка и измамата да остане недоказана.

Намирате ли прилика с реалността в България през XXI век, попита риторично читателят на Narod.bg?!




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740144
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031