Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2019 07:41 - БОЙКО ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ С ЧСИ-ТАТА - МУТРИ, ДЕРЯЩИ КОЖАТА НА НАРОДА ЗА ДА ПЪЛНЯТ ЧЕРНИТЕ ПАРТИЙНИ КАСИ
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1274 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 01.06.2019 08:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 МОНОПОЛИТЕ - ЧЕРНИТЕ ПАРТИЙНИ КАСИ

Естествените монополисти  

Т. нар. естествени монополисти – топлофикационните дружества, електродружествата и ВиК операторите, осъществяват дейността си съгласно изискванията на съответните секторни законодателства съответно, а контролът се осъществява от Министерството на енергетиката и от Комисията за енергийно и водно регулиране. При проблеми с качеството на услугата потребителите следва да се обръщат първо към конкретния търговец с писмена жалба и на следващ етап към контролния орган, който има функции да извърши проверка по случая.   

Комисията за защита на потребителите има частични компетенции в т. нар. монополизиран пазар и те се простират основно върху недопускането на неравноправни договорни клаузи и нелоялни практики. Най-много са жалбите за надписани сметки и оспорване на начислени такси, като по тези казуси успешно съдейства регулаторът в сектора Комисията за енергийно и водно регулиране.

В полза на клиентите на естествените монополисти е потвърдено от съда решение на Комисията за защита на потребителите, с което клиентите не могат да бъдат задължавани да плащат оспорена от тях сметка до произнасянето на доставчика по жалбата им. Например, ако имате сметка за ток, която Ви се струва, че е надписана, Вие можете да я оспорите в 30-дневен срок и дружеството е длъжно да се произнесе. През този период търговецът не може нито да задължи абоната си с каквито и да било плащания, нито да му спре услугата.

image

точно така - хиляди граждани нарочени за длъжници  на мобилни оператори, топлофикация, вик дружества са осъждани масово от частни съдилища за огромни суми при съмнителни обстоятелства. схемата е измислена първо от колекторските дружества но след НЕФЕЛНОТО ОТНОШЕНИЕ - държавата е съучастник в обира!!!!! - се прилага масово от монополистите. Арбитражите са обслужващо звено на монополистите. в това правосъдие на ишлеме - аутсорснато правосъдие се бълват осъдителни присъди срещу гражданите често без арбитражна клауза без гражданинът да е бил уведомен за дългове отдавна погасени по давност. НЕФЕЛНА ЛИ Е БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА  или това е сигурен начин да се пълнят ЧЕРНИТЕ ПАРТИЙНИ КАСИ НА ГЕРБ?









Гласувай:
5



1. vellia - монополите съдят на частно хиляди български граждани
01.06.2019 07:55
хиляди граждани нарочени за длъжници на мобилни оператори, топлофикация, вик дружества са осъждани масово от частни съдилища за огромни суми при съмнителни обстоятелства. схемата е измислена първо от колекторските дружества но след НЕФЕЛНОТО ОТНОШЕНИЕ - държавата е съучастник в обира!!!!! - се прилага масово от монополистите. Арбитражите са обслужващо звено на монополистите. в това правосъдие на ишлеме - аутсорснато правосъдие се бълват осъдителни присъди срещу гражданите често без арбитражна клауза без гражданинът да е бил уведомен за дългове отдавна погасени по давност. НЕФЕЛНА ЛИ Е БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА или това е сигурен начин да се пълнят ЧЕРНИТЕ ПАРТИЙНИ КАСИ НА ГЕРБ?
цитирай
2. jelliana - Нашата държава се превръща в шайка пред очите ни
01.06.2019 09:36
„Пазете правото от закона“, натъртваше Кристиян Таков.

Виждаме 20 години за Иванчева, при провал на всички доказателства; виждаме Росен Босев осъден от съдийка, която е била герой на негови разкрития. Разложението, стимулирано от Борисов-Пеевски и пр. нахлу в съда. Време е за извънредни действия по спасяване на държавата от лапите на дебелите.

Докато ги гледаме да друсат шкембета, те изтриват държавата ни от лицето на земята.

На този фон далаверите с паспорти от страна на патреотите е детинска закачка.

Нашата държава се превръща в шайка пред очите ни.

Евгений Дайнов
цитирай
3. radostinalassa - Така е
01.06.2019 09:42
Умът на управниците ни е впрегнат в посока на геноцид над народа си. Този ум е порочен, циничен и убийствен.
цитирай
4. zaw12929 - ТОВА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЛИ КЪМ ДОБРО
03.06.2019 12:54
radostinalassa написа:
Умът на управниците ни е впрегнат в посока на геноцид над народа си. Този ум е порочен, циничен и убийствен.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4074607
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031