Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2019 03:51 - Българският мъж получи 2 ритника
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 4158 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Мъже, треперете! Януари 2019 г. ви поздрави с нови два ритника под пъпа. Първият – Брюксел пак ни натисна да подпишем Истанбулската конвенция. И вторият – Американската психологическа асоциация (АПА) публикува доклад, според който традиционната “мъжественост” е вредна и затова момчетата трябва да се възпитават като момичета. *

Двете са пряко свързани. Истанбулската конвенция ни задължава да обучаваме децата на джендърен релативизъм АПА пък измисля учебника. Както знаем, догмите на метрополията бързо стигат до нас, а ние тук винаги се престараваме.

 

Например българският текст на Истанбулската конвенция нарочно превежда думата “джендър”(род, социална роля) като “пол” и с това изтрива значението на пола като биологическа даденост. Така полът става 100 процента въпрос на личен избор. Няма значение какво е в гащите. И ако децата го учат така, както са го превели шантавите родни грантоеди, българските момчета съвсем ще джендърясат. Да бяхме пренаселена държава, карай да върви

Но България току-що загуби близо 30 на сто от населението си и вече върви към 50 на сто. За да оцелее, на България й трябват истински мъже, както и истински жени. Трябва ни антиистанбулска конвенция.

Да се върнем към “учебника” на АПА за джендърно възпитание. Още в увода четем, че досега науката психология се е занимавала само с мъжете, което довело до погрешното впечатление, че те, белите мъже, представят човечеството като цяло!

Някой в АПА да е чувал за един Зигмунд Фройд? Води се за баща на психоанализата. Цялото му творчество почива върху работата с истерични виенски дами и единственият мъж е Едип цар. А неговият ученик и съперник Карл Юнг? Горе-долу същото. В цялата история на аналитичната психологията пациентите са предимно жени.

А и самата професия днес е пренаселена с дами. Според данните на същата тази АПА около 75 на сто от студентите по психология в САЩ са студентки. Такова е положението днес и в България. Явно АПА вече е превзета от феминистки, които са навлезли в психологията за да лекуват собствените си проблеми.

Докладът на АПА се оплаква, че някъде около 90 на сто от управителите на 500-те най-големи компании в класацията на сп. “Форчън” били мъже. Това било лошо, лошо. Но ако човек е мъж, какво му е лошото?

Ако си феминистка – да, лошо е. Но какъв е правилният извод? Той е, че ако искат да станат шефове на големи компании, момичетата трябва да усвояват мъжкото поведение, а не обратното!

За да убеди мъжете, че и те имат интерес да се правят на жени, докладът на АПА посочва, че мъжкото възпитание води до вредни за здравето поведения като например “прекомерна употреба на алкохол, тютюнопушене и избягване на зеленчуците”(!!!).

Тук мога само да добавя, че напоследък у нас жените май пушат повече от мъжете и така е навсякъде, където вече има равноправие. Що се отнася до зеленчуците, то всеки истински българин предпочита ракията си със салата и обратното. Да му мислят тези, които къркат уиски с фъстъци.

Добре, а какви са тези вредни черти, от които момчетата трябва да бъдат отучени? Според доклада това са “стоицизмът, конкурентността, доминацията и агресията”. А какво да правим тогава с догмите на десните икономисти, според които без конкуренция няма икономика?

А как без конкуренция и стремеж към доминация ще се развиват спортът, науката, политиката и най-вече – военното дело? Ако един народ се превъзпита по указанията на АПА, той е осъден на изчезване.

Да си стоик, било лошо? Това означава да отлагаш удоволствието в името на по-висока цел. Без този вреден стоицизъм едва ли щеше да има хомо сапиенс.

На практика АПА обявява война на физиологията и на човешкия мозък, защото всичките тези характерни черти в мъжкото, а и в по-малка степен в женското поведение са продукт на животинската еволюция, те са закодирани още в лимбичната система, а оттам и в подсъзнанието, без което човешкият род не би могъл нито да възникне, нито да оцелее. Но ако приемем, че хората трябва да бъдат насърчени да си сменят пола, защо не си ампутират и човешките си инстинкти? Има и такива школи в психологията.

Да приемем, че днес момчетата се възпитават погрешно. Тогава възниква въпросът – а кой ги възпитава? Кой ги прави такива вредни и опасни маймуни? В детските градини 100 на сто от възпитателките са жени. В началното училище – същото. В гимназията – 80 на сто. Кой изобщо учи мъжете да бъдат мъже, когато навсякъде ги възпитават само жени?

И в семействата е така. Според Евростат 59 на сто от децата у нас се раждат извън брак. И това не включва разведените майки. Може да се каже, че в момента над 60 на сто от децата у нас или растат без бащи, или имат втори и трети баща, когото трудно приемат за свой ролеви модел.

Освен това статистиката показва, че момчетата, отгледани без бащи, са много по-склонни към насилие, престъпления, самоубийства, смяна на пола. Така че, ако нещо липсва на момчетата днес, това е мъжът в семейството, в детската градина и в училището, от когото момчетата да възприемат правилата на мъжкото поведение.

Мъжът и жената са различни и като физика, и като хормонална система, среден размер на мозъка, а и в някои детайли на фронталния лоб.

Да се учиш да бъдеш мъж, означава да хармонизираш зова на своята природа с нормите на обществото и не на последно място – да уважаваш и обичаш жените.

То е ясно, че феминисткото лоби в САЩ и в Европа е обявило война на природата. Отвъртели родители отказват да записват децата си като момче или момиче – нека сами изберат, като пораснат. Дават им хапчета, с които спират половото развитие. Насила се въвеждат нови местоимения за род (джендър). Големи компании уволняват служители за най-малкия намек, че между жените и мъжете има някаква разлика.

Конспиратолозите твърдят, че световният елит е обявил война на човешкия род, за да спаси планетата Земя. Трябвало да станем най-много 100 милиона според световното правителство. Аз обаче имам друго обяснение – според мен войната срещу мъжете е токсичен отпадък от т.нар. политика на идентичностите. Това е изкуствено създадена идеология, чиято цел е да противопостави всички възможни социални групи – расови, етнически, религиозни, сексуални, интелектуални. Само така може да се изкорени класовото съзнание.

Класовото съзнание кара хората на наемния труд, а те са огромно мнозинство, да се борят заедно за по-добри доходи. Вместо това на жените се вменява да воюват с мъжете за своите права, на хомосексуалистите – с хетеросексуалните, на цветните – с белите, на инвалидите – със здравите, на мюсюлманите – с евреите, и така нататък, и така нататък. Всеки си се бори за своето си. И накрая остава само един универсален виновник – белият хетеросексуален мъж.

Но всяка лудост е до време. Ако бях български политик, аз бих изчакал да минат европейските избори през май. След това въпросът с Истанбулската конвенция едва ли чак толкова ще вълнува Брюксел.

Валери Найденов

image

http://168chasa.bg

 



Гласувай:
7



1. eva666 - !!! браавооо...МНОГО умна приказка...
25.01.2019 09:57
Няма значение какво е в гащите.

а, най сериозно..Това е Евгеника в чист вид..

поздрави,В Найденов ми е любим..
цитирай
2. krumbelosvet - Агресията на джендър-пропагандата е ВОЙНА.
25.01.2019 10:01
Каза го папата (цитирам по памет, но думите "джендър", "война" и смисълът съм запазил).
И понеже войната не е от вчера, вече е ясно и за множество обикновени хора - това е война на ГЛОБАЛ-ЛИБЕРАСТИТЕ срещу ЕВРОПЕИДНАТА РАСА.
Джендъризмат е САМО ЕДНО от оръжията. Тровят ни, разболяват ни, развращават ни, пращат ни мигранти-завоеватели...
Кой го прави? БЕЗСПОРНО тоя, който има най-много пари и е завоювал М О Н О П О Л върху И Н Ф О Р М А Ц И Я Т А - медии, интернет, кино (ХОЛИВУД)... Правят го СВРЪХБАНКЕРИТЕ, които са изключително от "богоизбрания" етнос. От който етнос е и Христос, който прогони търговците от храма (които не са били там без да ПЛАЩАТ на първосвещеника) затова там е заобиколен от тълпа спорещи с него, на които нкрая казва "Вие сте деца на дяваля". Казва го не на евреите изобщо (какъвто е и той), а на сарафите от БАНКАТА на Соломоновия храм. А че Соломоновият храм е И банка между другото, личи от Макавейските книги в Библията.
цитирай
3. zaw12929 - Ако бях български политик, аз бих ...
25.01.2019 23:07
Ако бях български политик, аз бих изчакал да минат европейските избори през май. След това въпросът с Истанбулската конвенция едва ли чак толкова ще вълнува Брюксел.

ПОЗДРАВИ
цитирай
4. radostinalassa - У нас също ще има избори
27.01.2019 20:05
Едва ли ББ ще ядоса пак народа с тая конвенция. Тук няма как да я прокара. Да прокарва Турски поток и Белене, след като не беше мъж и ги спря.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4085801
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930