Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2016 19:32 - Политиците ни са вече компрометирани престъпници и трябва да отидат в затвора
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 593 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Политиците вече не правят разлика между борба за България и борба за кокала. За тях, това е едно и също нещо!

Всички сте чули празните им от съдържание думи, откровени лъжи и други словестни еквалибристики. Станали са машини за празноговорене, а придобитите от „правене на политика“ милиони, ги правят особено арогантни.
Помислете, обаче, много добре! България е във фактическа икономическа катастрофа. Всички макропоказатели са манипулирани и не отразяват реалното положение, включително и тези, които се подават към ЕС. Банките съществуват заради поддържан скрит статут на лихварски дружества. Всички големи фирми търгуват и съществуват само заради търговия с държавата, което няма нищо общо с пазарната икономика или либерализиран пазар. Болниците са истински машини за пари, чрез законово и противозаконно ограбване на цялото население подложено на скрит геноцид. Работни места, чужди инвестиции, национална икономика, социална политика и прочее са абсолютни химери. Една напълно подменена с политически речник действителност, която има за цел чудовищни срещу българския народ престъпления. Нито една дума по-горе не е преувеличена и единственото, заради което съществуваме е огромна сива икономика, генерирана от престъпност и пари, които получаваме съвсем безвъзмездно от ЕС. Борбата между партиите е борба за контрол на европейските пари и окрадването им! В тази спирала решение няма.

Рестарт не е възможен без сблъсък и принудително изпълнение на българския наказателен закон. Политиците ни са вече компрометирани престъпници и трябва да отидат в затвора, а не да правят поредните фалшиви и договорени между тях избори! В противен случай сме на прага на гражданска война с непредвидими последствия!

Това е истината, а който иска, да си забива главата в пясъка! Прекалено дълго време властта остана в ръцете на престъпници, които унищожиха България като смисъл, съдържание и надежда…

image

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?fref=ts

затворакомпрометирани 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4094886
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930