Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2016 06:59 - ВАЖНО, прочети: Има едно нещо, което е добре да не се забравя, особено в сегашното кризисно време:
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Има едно нещо, което е добре да не се забравя, особено в сегашното кризисно време: терорист, джихадист, талибан и подчовек НЕ Е РАВНОЗНАЧНО НА МЮСЮЛМАНИН! Според оценките на руското Главно мюфтийство, статистически НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5% ОТ ТИЯ ЧОВЕКОПОДОБНИ ИЗРОДИ, които сринаха Сирия и Ирак, имат някаква най-обща представа за Корана и т.н. Поставянето на мюсюлманите под общия знаменател на терористи, садисти и убийци е ЦИОНИСТКА КОНЦЕПЦИЯ, създадена и всячески насаждана още от времето на един от теоретиците на ционизма Владимир Жаботински, в преследването на извечната им мечта – противопоставянето /по възможност чрез всеобхватен военен конфликт/ на християни и мюсюлмани.

Неслучайно авторът на теорията за т.нар. „Сблъсък на цивилизациите“ още преди 30 години, не се казва Джон, Лайош, Франсоа или Иван, а се казва Самуел /фамозният Самюъл Хънтингтън/. Не са мюсюлмани вносителите на сегашната вълна от подчовеци в Европа /Джордж Сорос, рожденото му име е Шварц, както е добре известно/, нито пък са мюсюлмани съучастващите му, финансиращи тази инвазия – Бенямин Нетаняху и т.н. Тъкмо защото ционизмът е този, който 100% се занимава с тези неща още от войната в Афганистан след 1979 г., затова и оскотелите западни т.нар. медии НИКОГА не казват, че джихадисти или ислямисти или просто терористи са извършили еди-кой терористичен акт или някакво друго зверство, а винаги употребяват израза „мюсюлмани“ /muslims/. В Сирия тези т.нар. „мюсюлмани“ колят, обезглавяват, бесят и разфасоват /вкл. и в двете нарочни за тези цели ИЗРАЕЛСКИ клиники за търговия с органи – на Голанските възвишения от страната на Израел и другата е в Анталия, Турция/ основно мюсюлмани, доколкото 80% от населението на Сирия са мюсюлмани. В Ирак този процент е над 90%, Либия. Афганистан и т.н. В Израел обаче тези уж „мюсюлмански убийци“ някак си никаква активност нямат от може би 10-15 години, какво удивително съвпадение, както вчера писаха руснаците по същия повод…

Така че тази човекоподобна сган, която нашите евроинтегрирани червеи тука, начело с Бойчето, ни внасят е сган, съставена ЦЕЛЕВО, за постигане на определени /антибългарски и антиевропейски/ цели и се състои от обикновени подчовеци, огромното мнозинство, от които са и джихадисти. Запомнете го това – тези не са просто мюсюлмани, а това са талибани. Изроди. Убийци и садисти. Алчни, примитивни низши форми на живот, които по стечение на обстоятелствата, формално наистина принадлежат към ислямското изповедание. Иначе това са обикновени животни, както и съответната измет във всяко друго изповедание. Половин милион етнически българи вкл. тези, които си мислят, че са турци, са мюсюлмани. Това не ги прави талибани и всеки знае, че нашите мюсюлмани с джихадизъм никога не са се занимавали. Башар Асад е мюсюлманин, Рамзан Кадиров е мюсюлманин и то ревностен, но това не им пречи по никакъв начин да воюват начело на своите хора срещу тези животни, които Сорос /Шварц/, Биби и още десетки и стотици техни знайни и незнайни сънародници продължават да ни внасят. И то водят истински, зверски войни.

image image

Ето защо тази талибанска сган, наречена „мигранти“, срещу която се борят нашите българи още от времето на Динко и на Петър Низамов, а снощи иучастниците в „Овча купел“, не са „мюсюлмани“, а терористи и завоеватели, докарани тук, както и в цяла Европа, както вече стана дума, от НЕмюсюлмани и от НЕхристияни, а от такива, които принадлежат към едно друго изповедание и които между другото са авторите и на едни други ценни придобивки на съвременната ни цивилизация като политическата коректност, еднополовите бракове, „третия пол“, теорията за „златния милиард“ и т.н. Обикновените сирийски, иракски, афганистански, либийски, турски и т.н. мюсюлмани не са „мигрирали“ и не сядат по гарите и площадите на Европа, у нас включително, а са си в страните си и воюват – някои вече повече от десетилетие – срещу същите тия животни, които вече обитават Харманли, Лъвов мост, Военна рампа и които Бойчето продължава да ни внася всеки ден със стотици, понеже бил длъжен да обгрижва с по 1500 лв. месечно всеки джихадист, който му бил почукал на вратата

За щастие обаче, нашите българи не са овце и както показва практиката поне досега, без колебание ги бият, когато имат възможност, така че за разлика от западните цигански евроинтегрирани кочини, у нас шариатски патрули няма вариант да тръгнат по улиците, защото просто няма да доживеят изгрев-слънце, за което разбира се, много помагат и ще помагат и за в бъдеще и циганите image Или казано накратко: противникът ни не е мюсюлманинът. Противникът ни са ВНОСИТЕЛИТЕ на терористите, джихадистите и фанатизираните убийци и изнасилвачи, настаняващи се най-нагло в Харманли и в Овча купел, които пристигат с по 10 – 15 000 $ кеш, обезпечени им от Биби или от Шварц. Противникът ни са Бойчето, Станишев, Кунева, Местано-Доган, Каракачанов, Манолова, Кадиев-Мадиев и цялата тая евроинтегрирана антибългарска пасмина, защото тя служи на ВНОСИТЕЛИТЕ. Те са техни ратаи.

На иврит думата е „саяним“ /ятак/. ~Ратникъ

    loading...
image

  Защо между детска градина, две училища, гимназия и университет има лагер за незаконно нахлули в държавата инвазионисти ѝ ислямисти?

Alexander Resilovski :
Защо между детска градина, две училища, гимназия и университет има лагер за незаконно нахлули в държавата инвазионисти и ислямисти?
Пламен Пасков :
Разберете, това не е глупост на чиновник. Не е слабоумие на местен политик. Даже и корупция не е. Това е целенасочена системна колониална политика. Повторете го, запишете си го, и го препрочитайте! Системна политика, провеждана от системни марионетки, на
които това се свежда като директиви и нареждания, а вие се заблуждавате, че си го решават местните кметове! И така е навсякъде!

loading...



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4074228
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031