Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2016 06:22 - MADE IN BULGARIA: Нелегални нападат български момичета пред НДК, момчето, което е защитило момичетата бива арестувано…
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 627 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 18.09.2016 06:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
“Наш приятел се обърна с молба да разкаже “неправдата” която е видял в центъра на София на 14.09.2016 г.. Ето и неговата история :

“Докато си вървях по пешеходната алея пред Билетния Център на НДК около 17:30 забелязах двама бежанци ,които огледаха няколко момичета от главата до петите и почнаха да викат нещо на чужд за мен език. Българин ,явно приятел на момичета направи забележка да не им викат ,след което видях как единия бежанец ,който беше на метри от момичето се затича към нея и просто я удари по главата. Бях толкова шокиран ,че не можах да реагирам. Приятелят на момичетата веднага се затича към тях и стана боя. Всички почнаха да викат ,момичетата плакаха ,а бежанците бяха полудели. Минути по-късно стана ясно ,че главата на единия бежанец е цялата в кръв от побоя. Патрулка влезе със сирени минути по-късно на пешеходната алея и веднага заключи бежанците докато момичетата описваха и даваха показания на полицията. Мнозина станаха свидетели на ужасното събитие. Полицаят не даваше да се правят снимки и да се доближават хора. След показанията сложиха белезници на българина ,който по моя преценка беше момче на 18/19 г. и беше истинският герой в случката. А те извикаха втора патрулка, за да го приберат и него. Та моя въпрос е ,може ли да стават такива безредици в уж Европейска страна ? Нали всичко беше под контрол ? ”

 

Това е поредният случай, в който бежанци нападат българи. На двамата бежанци все още не е известен произхода. Работи се по случая.“ / източник

loading...
image

  С ГКПП-та, конна полиция и водомети властта защитава нелегалните от народа на протеста в „Овча купел“

Полицията в София изгражда контролно-пропускателни пунктове в столичния квартал „Овча купел“. Те ще бъдат разположени на няколко места в квартала.

Целта е да бъдат избегнати провокации по време на насрочения за тази вечер протест пред общежитието за мигранти в квартала. Ще се проверяват хора заоръжие и други забранени предмети.

В охраната на протеста довечера ще се включат още конна полиция и водометни машини.

Проверките за оръжие, алкохол и наркотици ще бъдат в целия град и ще започнат часове преди 19.00, когато е началният час на протеста.

В СДВР има информация, че две групи от крайнодесни националисти и скинарище се опитат да се сбият с мигрантите на няколко места в столицата, затова мерките, които ще бъдат взети, са изключително сериозни.

image

Снощи група рокери са приближили района на общежитието за бежанци в „Овча купел“, но са се оттеглили, заради присъствието на жандармерия.

От централата на ВМРО информират, че мястото на днешния протест във връзка със ситуацията около бежанския център в столичния квартал „Овча купел” се променя. Промяната е също мотивирана с очаквани провокации.

Протестиращите ще се събират на ъгъла на ул. „Монтевидео“ и ул. „Маестро Кънев“, като от ВМРО изпращат приложено и карта на мястото. Часът – 19 – остава непроменен.

Припомняме, искането на патриотичните партии – ВМРО, „Атака” и НФСБ, които организират протеста днес – е всички общежития за имигранти да бъдат закрити и изнесени извън населените места. / news.bg

loading...



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4095981
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930