Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2016 21:58 - Мюсюлмански духовници инициираха подписка срещу забраната на бурките
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1129 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 22.05.2016 22:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Република България е християнска държава!!! Това веднъж завинаги да си го набият в главите циганите и да престанат да си играят с търпението ни! Те какви ли не бяха - бяха християни, станаха мохамедани, станаха ислямисти, всеки момент ще станат юдеи - зависи дали ще им дават пари за това....... Ай стига толкова!!! Когато започнат да се държат като адекватни българи - да си плащат ток, вода, данъци, здравни и медицински осигуровки, когато започнат да си строят къщи законно като всеки нормален българин - тогава може да имат право да запитат "може ли"!!! А щом са на "хранилка" от държавата, щом чакат пари и какви ли не други облаги, благодарение на данъците които плащаме ние - да си затварят устите!!! Ще ме плашат изродите........ 3:) :( Ама..... Циганите ако не са нагли, няма да са цигани! Кой разбрал - разбрал! (y)
Людмил Груев

image
  Подписалите документа определят забраната за носене на забрадки като тих възродителен процес и тенденциозно асимилационно отношение към българските мюсюлмани  

 

 

Петиция срещу забраната за носене на забрадки от жените мюсюлманки у нас се появи в интернет. Само за два дни документът над 500 души са се подписали, сред тях има и християни.

 

Инициаторите се проти

вопоставят на внесения в Народното събрание проект на Закона за носене на облекло, прикриващо или скриващо лицето. Сред тях са районният мюфтия на Благоевград Айдън Мохамед, настоящи и бивши духовни водачи на мюсюлманите, обикновени хора, пише TrafficNews.bg.

 

 

Петицията ще бъде изпратена до президента, премиера и председателя на Народното събрание.

 

 

"Потресени сме от предложението. Според така написаната разпоредба всички мюсюлмани и мюсюлманки трябва да бъдат наказани с лишаване от свобода само заради това, че практикуват религията си. Този законопроект е брутален акт на вмешателство от страна на законодателя във вътрешно-религиозния живот на една голяма част от българските граждани", пишат инициаторите.

 

 

Подписалите документа определят забраната за носене на забрадки като тих възродителен процес и тенденциозно асимилационно отношение към българските мюсюлмани.

 

 

"Считаме, че така единодушно гласуван във Вътрешната комисия в парламента законопроект е в пряко нарушение на конституцията на България и на Европейската конвенция за правата на човека. Ако бъде приет от депутатите в зала, бъдете сигурни че ще използваме всички законови средства за да търсим и отстояваме правата си. Ще сезираме всички европейски институции за грубото посегателство върху изконните ни човешки права на свободно вероизповедание, както и ще се обърнем с индивидуални и колективни жалби към съда за правата на човека в Страсбург", се казва в петицията.

http://www.faktor.bg/

Попаднах на една интересна петиция в Интернет, която иска пълна забрана на бурките в цяла България. В някои градове вече тя е факт, но радикално-мюсюлманските общности се наддигат срещу забраната.

    Сега е момента всички да покажем, че искаме тази забрана да се случи, за да не си помислят политиците, че може да ни замажат очите с 1-2 града. България не е държава на мюсюлманите, а дори в доста от мюсюлманските държави такива нинджи покрити с черни чершафи няма. Никакви прикрития! Всеки трябва да може да бъде разпознат във всеки един момент!

"НЕ НА БУРКИТЕ В БЪЛГАРИЯ !!! Мили приятели, Нека да обърнем внимание на законодателите,че и в нашата страна България трябва да бъдат забранени бурките,....има много страни в Европа, където са забранени. Особено сега, когато има терористични актове срещу християнството. Да предложат законопроект,който да бъде обсъден и одобрен от народа !!!", пишат инициаторите на подписката в Интернет.

Петицията е тук: http://grajdanskapeticia.com/pview.aspx?pi=BG31548




Гласувай:
0



1. oranjevia - Няма да стане толкова лесно май. ...
22.05.2016 22:05
Няма да стане толкова лесно май. Подходът е неправилен -би следвало да се забрани да се ходи маскиран на обществено място.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4085217
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930