Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2016 00:33 - Ние сме поп Кръстьо
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 2004 Коментари: 7 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Калин Руменов   image

Всеки ден, години наред предаваме смисъла Му и това предателство е станало новата ни нормалност. Защото Левски - това е Държавникът, макар и без държава. Защото последната ни държава - това е Той, макар и да не я дочаква. И защото култът към Него не може да съществува без култ към Нея.

Ние обаче сме открили вратичка в шизофренията и леко подали носа си през нея, питаме  – щеше ли да му хареса тази държава, за такава държава ли умря Той. Сами си отговаряме, че действителността няма нищо общо с чистата и свята републиканска мечта и продължаваме да се кълнем в Него, а Нея да проклинаме.

Искаме да я „закрием”, да я „разпуснем”, да я „забраним”, по-добре изобщо да „няма такава държава”. А най-много си умираме да я ебем.

Да я ебем, но без да й правим деца. Защото тя е курва на кръстопът, а с такива курви никой не иска да си цапа родовата кръв.

Затова нашето семе ще го проливаме надалеч, нашите утроби ще ги пълним и изпразваме в нормални държави, а нашите синове и дъщери ще се раждат с чужди тескерета и във “Фейсбук” ще пишат на новомайчин език.

Но и това не е достатъчно – прекалено леко е да я наказваме само с бездетие. Тя трябва да носи и йоще, и йоще срам по челото си.  

Ебал съм ти държавата – на мръсни чаршафи, върху вмирисан матрак и с много болка. Тя го заслужава, тя трябва да бъде не само грубо обезчестена, тя трябва да бъде и грубо унизена. Всички да й се изредим, докато не остане нито един неотмъстен.

Отмъщаваме заради Левски, защото той не умря за тази курва, а за нещо, което трябваше да е венерически чисто и свято.

Всъщност наистина ли заради това умря Левски - за да мърсуваме с Държавата ли. И като си свършим цялата мръсна работа, дали курвата ще се превърне в девица. Като я закрием, дали ще можем да я открием наново и колко време ще ни трябва – 5 века дали ще ни стигнат.   

Имаме ли, байовци, друг Левски, който да ни направи нова Държава. Имаме ли достатъчно доброволци да умират заради нея, или останаха само желаещи да я съдят за щяло и нещяло.

На хора, които чакат пари от държавата, дали им се умира. Бихте ли отишли на смърт заради съседа си, с когото се съдите, защото не можете да се разберете за някакви препикани метри между двата нужника.

Не знаем, а знаем да отговаряме от името на Левски какво му харесва. А знаем ли дали той би харесал нас, байовци, и денонощното ни предателство на мечтата му за Българска държава. На принципната идея за чиста и свята република, а не за поредното правителство, с което си обясняваме Държавата, и затова се чувстваме морално освободени да я ненавиждаме. Години наред трупаме омраза към всяка временна политическа система и това вече е ескалирало до омраза към всичко българско, към държавата на българите дори.   

Дали Левски не би ни ударил през устата, ако чуе как закриваме и какви велики ебачи сме. Дали ще ни повярва, че сме съвременници на най-трудните времена в историята на българите, или ще каже - я се стягайте, байовци. Дали ще се трогне от самосъжаленията ни, че сме жертви на геноцид - геноцид ли, знаете ли, лигльовци, какво е истински геноцид. 

Дали ще хареса концепциите ни за „нормален живот” и „да живеем като хората” – и нашата навремето не беше лесна, ама вашата днес е къде-къде. Дали в преследването на измисления ни консуматорски живот ще открие нещо по хъшовски симпатично - помня я таз същата черна прокуда, дето и нас млади пропъди по тежка чужбина.

Дали би се съгласил, че всичките ни нещастия идват от Държавата, а не от нейната народна десакрализация, при която народът дори не излиза в обедна почивка.

Дали, народе???? Дали може да има държава, в която една част от народа й не желае да живее, а останките му й желаят нещо много мръсно. Дали има изобщо смисъл от Левски, след като неговият смисъл е точно Държавата.





Гласувай:
1



1. reader - Unerzogen
22.02.2016 00:36
....и за да не спамя само....като вас!Ще ми се да ви запитам - за коя държава сте ми скокнали на веждите? За тази ,днешната ? На Бойко, на Доганя ,на Местана, на Пеевски , на Серго и Първана? Щото тя е тяхна - не е ваша! Тази дето ви третира като скотове? Тази дето не и пука , и пукнат грош за вас? Едно е сигурно - апостола е умрял за - "Чиста , и свята Република"! Не за - "... у нас мафията си има държава!" Не мога да спра да се чудя , какви ГОВЕДА все още се въдят у нас!
цитирай
2. reader - от Пламен ПАСКОВ
22.02.2016 00:40
Защото паралелите с времето на Левски са твърде много. Опитвал съм се да правя (досега поне) само част от това, което той прави. И само аз си знам, колко клевети, злост, плюнки, и гадости съм чул, чел, и видял по мой адрес. Всеки ден. Плюс заплахи за убийство за мен, за жена ми, и за децата ми. Но продължавам, и го правя. Каквото мога, когато мога, както мога, доколкото мога, с малко помощ от моите приятели (Бийтълс имаха такава песен). Защото не искам да бъда прокълнат от децата ни за изгореното им бъдеще в България. Защото и вашите деца ще ви проклинат, задето не сте им оставили поне тази България, която ни оставиха нашите родители, нашите баби и дядовци. Тази България, заради които са умирали с хиляди по фронтове, окопи, Трикери, и по знайни и незнайни места дедите ни. Булаир, Чаталджа, Лозенград, Одрин, Дойран, завоя на Черна, Добрич, Карапелит, Дуранкулак, Сливница...голяма част от ДНЕШНИТЕ ни деца не могат даже да ги намерят на картата! Не знаят - къде са костите на дедите им, направили възможна появата им на бял свят! И не питайте, "ама защо така?". Заради това, което НИЕ, ВИЕ всички позволихме! Защото изпълнихме завета не на Левски, а на Димитър Общи, на Иванчо Хаджипенчович, на Кирияк Стефчов, и на прочее мерзавци, предатели, и подлеци, която нашата земя, за съжаление, също е раждала. Точно така, както ги ражда във всеки народ. https://www.facebook/pppaskov/posts/10153489479143107
цитирай
3. reader - цитат от Пасков
22.02.2016 00:43
Левски е бил още повече предаван, пак от българи, но е извървял своята Голгота. Просто, защото така трява. Просто, защото е православен българин християнин, йеродякон, който никога не се е отричал, и отказвал от обета си за нестежание. Въпреки, че и тогава е имало диванни експерти и патриоти, които са му броили парите като счетоводители (въпреки отчетите му), броили са му грешките, и са давали дълбокомислени съвети и критики - как някак си иначе е трябвало да стане, да се направи, ръсили са акъл и мозък щедро, на килограм. Ама тихо. Без да обикалят "...9 годин скита се бездомен, без сън, без покой". Знаете ли, какъв става Иванчо Хаджипенчович след Освобождението? Депутат! Депутат в тази, новата, освободената от такива като Левски, и като ония, дето ги плюем вече дисциплинирано, гръмко, и мощно, от 25 години! Дето ни учат да им казваме "братушки" само с презрение, подигравка, с отровно змийско съскане. Сякаш те са ни виновни за всичко. Знаете ли, какво става с брата на Левски, Петър? Ами намерете! Защото знам, че не знаете! Намерете, потърсете, положете малко усилие, дявол го взел! Знаете ли, какво става с майката на Левски? Хвърля се в кладенеца, самоубива се от мъка, бедност, нищета, безизходица, и горест. В тая, новата, освободена, и управлявана от такива като Стамболов България. От поборниците! НАРОДЕ???

цитирай
4. reader - един
22.02.2016 00:49
Статията е прекрасна ! за ъжаление пак идиотските коментари под тази прекрасна статия са извъкани от родоотсъпника Unerszgoen.Който е толкова слабо интелигентен и духовно празен ,че дори не му минава през простата тиква да замълчи .Тази статия като че ли е писана за него. Прекрасна статия,която наистина казва какви душевно бедни са днешните българи ,мрънкащи консуматори,за които няма нищо свято- род,родина ,всичко е готов да замени за няколко гроша...а и управляващите са същите продажници.А в пръстта на тази земя е ДНК то на предците ни.В нея са костите на майките ни,на бащите ни...за това се казва и МАЙКА БЪЛГАРИЯ/който има починали родители само може да го разбере/.Ние ли сме най-скапаното поколение ,което ще затрие най-древната цивилизация на планетата????Ние ли???Ние ли сме разрушители на всичко градено хилядолетия преди нас ????
цитирай
5. reader - Unerzogen
22.02.2016 00:53
Калине, Калине....много ти е куха кратуната! Ай сега бегай да видиш - има ли разлика между Родина, и държава, и каква е тя аджеба??!! Държавата господине Руменовь , е институция....демек, както и сам си си отговорил апостола не е мечтал за подобна клоака - в гроба се върти Левски, като гледа на Доганя 130 те керван сарая, и на Пеевски свинята, на Луканов повърнята - и на бат Бойка бащинията! Ама тази летва явно за мозъчето ти е бая висока! Държавата Калине , е тази, която ни прокуди! Левски сигурно отдавна щеше да е хванал гората = и да прави комитети срещу новата робия! А дано най-сетне, нещо и на теб да ти "просветне", че то не бяха "потурнаци", и не знам какви още ебачи! Си се сам нагърбил с тежката задача, да съдиш, и заклеймяваш....ма не се усещаш , колко жалко ти се получава!
цитирай
6. reader - hm
22.02.2016 00:57
Само защото този Руменов се е писал - автор - далеч не означава,че е прав! Този същия Руменов в подобна псевсостатия използва думата ЕБАЛ СЪМ ВИ...само около 20 пъти - по повод 2 000 000 български емигранти - оттогава ми е крайно противен! Какво да правиш - всеки си има симпатии , и антипатии! Такаче ...не си взимам думите назад!
цитирай
7. reader - ei
22.02.2016 00:58
Вече май казвах, че имам приятели, които живеят в чужбина... и които изобщо не се обидиха от оная статия на Румен с "многото ебане"... и даже бяха съгласни с написаното тогава, както и сега с днешното... Иначе си прав, че човек "има един живот", но ако всеки емигрира - кво правиме ???...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073544
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031