Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2015 18:50 - ДА ЗАЩИТИШ ОТЕЧЕСТВОТО.
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1374 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 23.11.2015 18:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Те смятат, че правителството моментално трябва да подаде оставка. Те смятат, че спешно трябва да се  създаде Комитет за национално спасение. Че веднага трябва да се прекрати явлението в България – „мафията си има държава”. И най-стряскащото – те разказват, че са репресирани заради патриотичната си дейност. От МВР, от ДАНС, от структурите на властта...

Разговаряме с Красимир Симеонов от неправителствената организация Войнски съюз „Васил Левски”, за да ни разкаже за натиска, който той и неговите съмишленици усещат. И да ви представи плана за българското спасение.

Едно интервю за България и българите пред Lentata.com:

Казвате, че има репресии срещу вас? Кои сте вие? И какво прави войнски съюз „Васил Левски”?

Войнски съюз „Васил Левски” е създаден преди повече от две години с две основни цели: Просвещение на българския народ за реалната ситуация, в която се намира и подготовката му да защити себе си, семействата си и Отечеството от вътрешни и външни врагове. Ние винаги даваме за пример за дейността ни нашата Конституция, където изрично е опоменато: чл.59(1) Защитата на Отечеството е дълг и чест на всеки български гражданин. Измяната и предателството към Отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строогост на закона”.

Именно такова национално предателство извършват и в момента настоящото правителство и Президента на страната с безотговорното си и неадекватно отношение към нашествието от мигранти в България и преотстъпване на въздушното ни пространство за охрана от Турция.

Коя е  истината, зад която седите и която пречи на някого? На кого?

На първо място – ние сме трън в очите на управляващите. Защото нашите членове (вече над 24 000 ) са дисциплинирани, самоорганизират се по места, сплотяват се, участват в спортни и стрелкови мероприятия, дори си помагат в чисто житейски план без значение от етнос и принадлежност. Всички знаем, че обща цел на властимащите за последните 25 години беше разлагане на обществените устои, убиване на традициите и принизяване на ценностната система на българина. Ние работим за тяхното възраждане.

Какво представлява репресията, за която говорите?

След като Войнски съюз „Васил Левски” и БНД „Шипка” официално подкрепиха протеста на полицаите, управлавящите явно се притесниха да не се обединят народ, полиция и армия и да ги изринат като куп фашкии от властта, в която са се окопали. Така ден преди протеста на полицаите в София, наши координатори по места бяха задържани за 24 часа по скалъпени основания. За да не изглеждат тези репресии политически, властта се опита да ги криминализира. А в медийното пространство плъзна версията за някакви несъществуващи провокатори.

От кого идва репресията? И от кого е направлявана?

Истинският провокатор на протестите на полицаите е настоящото правителство. Именно то, активирайки структурите на ДАНС по региони, разпореди задържането на наши членове и симпатизанти в страната. И продължава да тормози тях и техните семейства след освобождаването им.

Подобни репресии обаче не се извършват само спрямо нас, а и спрямо всички патриотични организации в страната и Европа, съгласно евродирективата за унищожаването на суверенитета на отделните държави и за превръщането им в мултикултурни ислямизирани зони.

Непосредствен пример – планът за унищожаването на „Атака”.

Конкретно в момента – какви действия срещу вас има? Кажете ни по региони какво се случва?

София – първоначално координаторът ни е задържан за участие в несъществуващо ПТП: „ С подобен на Вашия автомобил е блъснат и убит човек.” След това в СДВР София сменят версията си: „Съучастие в кражба на автомобил.” Накрая обаче в заповедта за арест не е вписано никакво основание за задържане. Интересното е, че темата на всички разпити с него и с останалите задържани наши съратници в другите градове е била Войнски съюз „Васил Левски”, БНД „Шипка” и подкрепата ни за предстоящия протест на полицаите в София. Координаторът ни е задържан за 24 часа.

В София друг наш член е бит от 16 цивилни полицаи при неговото задържане, след което са го вкарали в СДВР София и са продължили да го малтретират, докато той е бил вързан с белезници на стола. Той има свидетелско удостоверение от съдебна медицина.

Бургас – задържани са трима наши членове „за пожар, случил се някъде в Бургаска област”. Държани са 24 часа. Подложени са на същия разпит със същата тематика, като никъде на става дума за пожар и т. н.

Пловдив – задържани са двама човека за 24 часа, а на трети наш член е направен обиск в дома му. Основанията за задържане са – по подозрение за участие в кражба на чанта на бабичка на пазара (човек с подобно описание е откраднал чанта) и справка за откраднат лаптоп и таблет (като при задържането полицаите подхвърлят: „Да не намерим сега у вас този лаптоп и таблет?” ).

Перник – задържан е един наш член за 24 часа за справка с давност близо 3 години.

С какви средства си служат онези, които ви притискат?

Една престъпна власт използва престъпни методи. Средствата им са характерни за 1923 година, когато цветът на будната българска интелигенция и народ изчезват без съд и присъда, умъртвени по нечовешки начин. Оказва се, че и днес в България несъгласните и съпротивляващите се на тиранията не са защитени и тепърва ще бъдат подлагани на непрестанен терор.

Какво ще правите оттук насетне?

За да пресечем парадокса как „мафията у нас си има държава”, ние приканваме българския народ да се присъедини към Комитета за национално спасение.

А предвид последните събития във Франция, сме обобщили няколко спешни мерки, които трябва да бъдат предприети:

  •         Армията незабавно да затвори и да започне да защитава границите на България – основно южната и западната.
  •         Незабавно да се възстановят оградите и контролно-охранителните съоражения по всички български граници – първо по южната и западната граници.
  •        Полицията да предприеме адекватни мерки по откриването, картотекирането и въдворяването под охрана в специални лагери на всички лица, преминали българската граница без предварително издадени визи.
  •        Незабавно екстрадиране на влезлите в страната без визи чужденци.
  •       Незабавно връщане под контрола на Суверена на всички стратегически предприятия и отрасли, за да бъдат използвани за Възраждането на Родината и възстановяване на Българската армия, МВР и разузнавателните служби.
  •       Арестуване и подвеждане под съдебна отговорност на длъжностните и/или замесени лица, разпоредили да бъдат разкрити и „осветени” агентите на българското разузнаване в чужбина.
  •      Арестуване и подвеждане под съдебна отговорност на лицата, наредили и съучаствали да бъдат разрушени граничните съоръжения, гранични войски, въоръжението и на отговорните за разпада на Българската армия, като по този начин същите са съдействали за навлизането на хиляди мигранти от арабските държави и за инфилтрирането на главорезите на ИДИЛ у нас и така са застрашили непосредствено националнатата сигурност на страната.
  •  Незабавна оставка на настоящото правителство, което с действията си е пряко отговорно за тези трагични за българския народ последствия.

Вие самият с какво се  занимавате, каква е  вашата роля? Имали ли сте директни заплахи?

Женен, с три деца, български поет съм. Във Войнски съюз „Васил Левски” съм на длъжността „Организационен секретар”. Получавал съм индиректни заплахи за живота си от мафиотски структури, свързани с властта.

Отговорите даде:

 

Красимир Симеонов,

Войнски съюз „Васил Левски”




Гласувай:
2



1. getmans1 - Трудно се чете, иначе и без оцвет...
23.11.2015 20:50
Трудно се чете, иначе и без оцветяване се разбира за кво става въпрос.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4072893
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031