Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2018 12:31 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО СРП, СГП, ВКП, ГЛ. ПРОКУРОР И ВСС
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1266 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.09.2018 19:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СРП

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА  СГП

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ВКП

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

ДО ВСС

ДО МИНИСТЪРА НА МВР

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ес

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕП

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕК



                                    О   Т   В   О   Р   Е   Н   О      П   И   С   М   О 
от Николай Ганчев Колев, София, ж.к. Боров, бл.231, ап. 39, тел. 0888 408 623

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВАС НЯМА ДА КОНКРЕТИЗИРАМ, ПОНЕЖЕ МИ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРУДНО ДА ДАМ СМИСЛЕНО ОБРЪЩЕНИЕ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА НЕ КВАЛИФИЦИРАМ СПОРЕД ПРОТИВОЗАКОННИТЕ ИМ ДЕЙСТВИЯ, ПОРОЧЕН НАЧИН НА МИСЛЕНЕ НА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ЛИЦА И ТЕХНИТЕ ПОДЧИНЕНИ

Открай време БКП /Сега разроена на много "партии"/ и техните слуги от прокуратура, следствие, служби и полиция /милиция/ се занимават с мен. Интересът към мен е продиктуван от нежеланието ми да спазвам техните идиотски заповеди, а закона. На пръв поглед би трябвало техните заповеди и подзаконови нормативни актове да бъдът изцяло в текстовете на закона, но ако направите един бърз анализ и сравнение ще останете като гръмнати. 
Вие, не само не следите за спазване на закона, но избирателно и изключително нагло го тълкувате в полза на силните на деня, понеже вие сте подбрани, обработени и назначени от тях.
Докато при съдиите вероятността да бъдат назначени по същия начин е твърде трудно осъществима, то при прокурорите нещата са повече от ясни. Въпреки това, няма да спестя и на съдиите по места, че често се подават на натиск от страна на "политици", местни "величия" и олигарси.
Но въпреки това разликата е съществена.
В момента готвят за министър на вътрешните работи един рецидивист. Защото по отношение на мен той постъпи именно като рецидивист в една много крайна форма. Като оставим миналото му на мутра, като началник на СДВР бях арестуван, даден на съд и глобен повече от 10 пъти за едно и също нещо, за което имах вече окончателно решение на съда, че това, което върша "Не представлява престъпление или административно нарушение".
Става дума за 14 ареста и обвинения по чл. 325 ал.1 и УБДХ в разстояние от 20 ноември 2012 до 31 септември 2015 г.. Поводът беше абсолютно законен протест от моя страна и на част от мои съмишленици, изразяващ се чрез замеряне на депутати с развалени домати и яйца поради отказ да изпълнят депутатската си клетва и да изпълнят конституционните си задължения да подложат на контрол и спрат избиването и осакатяването на български граждани чрез продажба на удостоверения за водачи на МПС на абсолютно неграмотни, неумели и психически неустойчиви граждани. Такива се продават и на ислямисти, които заминават за други европейски страни и там също осъществяват терористични актове, използвайки този български документ по всякакъв възможен начин. 

Така избиването и осакатяването на български граждани /докъдето стигат правомощията на българските прокурори/ продължава с темповете на ударници от времето на предишния идиотски режим. На всичко отгоре изпълнителната власт се изхитри да раздели в НСИ пострадалите на две части-тези,които умират на пътя и по пътя за болницата се водят "загинали при катастрофа", а тези, които почиват по-късно в болниците от травми и рани се водят"починали от травми и рани". Ако по този начин смятате да преборите избиването на българите-гарантирам ви, че вие ще се следващите покойници!
Прочее, при всеки арест показвах решенията на съда, в които категорично и окончателно съм оправдан за същите тези действия. Всички обвинения срещу мен по НК и УБДХ отпаднаха категорично. В Административния съд отпаднаха окончателно заповедите зе задържане, паднаха административните наказания "Глоба". Сега аз успешно осъждам именно лицето-рецидивист Младен Маринов за причинени материални и морални щети. В резултат на което го издигат за министър на вътрешните работи!!!
Явно политиците не се интересуват от законите и не им пука от назначените от тях прокурори, защото сега искат да назначат за министър поредната мутра-рецидивист.
Няма ли да се намери един читав прокурор, който да заведе проверка за действията на рецидивиста Младен Маринов, или също като министър-председателя-криминално проявеното лице Бойко Борисов ще получава ежедневни индулгенции за действията си.
Разбирам, когато една институция е смачкана и наритана, но да не се намери нито един читав прокурор ми идва малко в повече.
Но нека мина към друг един тежък порок на прокуратурата.
Вчера, 17 септември 2018 гг, получих поредното прокурорско постановление. То гласи:

РБ СОФИЙСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА  21406 от 10.09.2018 г.
                               
                                    П   О   С   Т   А   Н   О   В   Л   Е   Н   И   Е
за откз от образуване на досъдебно производство
                 
                                                 гр. София, 05.09.2018 г.

Лидия Кръстева-прокурор при софийска районна прокуратура, след като се запознах с материалите по преписка №21406/2018 г.,М 128/18 г. по описа на СРП

                                           У   С   Т   А   Н   О   В   И   Х


Преписката под горния номер е образувана в СРП след изпратени материали от СГП по компетентност. Преписката е образувана по повод постъпила жалба от Николай Ганчев Колев-Босия, във връзка с нарушено негово право на протестт срещу НС.
Възложена, съответно извършена предварителна проверка от служител при СДВР !!!!!!!, като материалите са изпратени на наблюдаващия прокурор с мнение на водещия проверката за липса на данни за осъществен състав на престъпление от общ характер.
В хода на извършената проверка се установи следната фактическа обстановка:
На 23.04.2018 г., г-н Николай Колев е подал уведомление по чл. 8 и чл. 11 от "Закона за събранията, митингите и манифестациите" адресирано до кмета на столична община, с искане ДА МУ СЕ РАЗРЕШИ!!!!! / курсивът-мой/ ИЗВЪРШВАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИ И НРАВСТВЕН  ПРОТЕСТ ПРОТИВ НЕСПАЗВАНЕТО НА ДЕПУТАТСКАТА КЛЕТВА, КАКТО И ДА МУ СЕ РАЗРЕШИ ЗАМЕРЯНЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ С ГНИЛИ ДОМАТИ, ЯЙЦА И ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ!!!!!!!!!" /курсивът-мой/
Тук ще направя две важни неща:

1. Обявявам, че прокурор Лидия Кръстева не познава закона, не го е чела и си интерпретира собствени допълнения към горния закон, каквито нито има разрешителни или забранителни текстове, нито тя е НС, за да променя закона както и си иска или е удобно на тези, които са я назначили. Това означава, че тя незабавно трябва да бъде предложена за освобождаване от работа поради пълна правна негарамотност, противоправно дописване на закон и невъзможност да изпълнява преките си задължения като прокурор в РП.
2. Чл. 8 ал.1. /Изм ДВ бр 24 2010 г./
За свикване на събрание или митинг на открито организаторите най-малко 48 часа преди началото му писмено УВЕДОМЯВАТ /курсивът мой/ кмета на общината, на чиято територия ще се проведе, като посочат организатора, целта, мястото и времето на събранито или митинга.
2. В неотложни случаи за събранието или митинга на открито, ведомлението по предходната алинея може да се направи в едноднвен срок.
 
Сега е време да разтълкувам на явно нвежото лице Лидия Кръъстева текста на този чл от "Закона за..."
Нека странно придобилата правата на прокурор Лидия Кръстева вземе тълковния речник на българския език и прочете разлата между "УВЕДОМЛЕНИЕ" и "РАЗРЕШЕНИЕ"! Тя е от небето до земята. Нека това направят и нийните началници, и техните началници и Главният прокурор и членовете на ВСС. Но място за Лидия Кръстева и такива като нея в българската прокуратура-няма и не трябва да се допуска!
На всичко отгое, тя не си е направила труда да поиска писмена заповед от министъра или главния секретар на МВР за назначаване на охрана, кого да охранява протеста, с какви допустими средства, кой носи отговорност и каква заповед писмена може да се атакува в АСС, ако е противозаконна. Не! Тя не търси в МВР кметицата и СО и НС техни нарушения или по-тежки деяния. Тя не е направила преглед на записите от камерите, че Кьосев и подчинените му в действителност всячески се опитваха да ми пречат да осъществя протеста. По този начин те осъществиха в действителност съставите по чл. 174 а, ал. 1 от НК. В същото време всячески защитава СО, кметицата, МВР и НС за грубите административни нарушения и тежко превишаване на властта си.Тя ги подминава спокойно, като се прави на разсеяна и отказва да вижда нарушенията на МВР и прокуратурата сякаш прокуратурата е създадена  да омаловажава престъпленията и нарушенията на властта и да търси вина само между обикновените граждани.
И това ако не е идиотщина!.
3. Чл.11 1/Изм ДВ №24.2010 г./ Организаторите на манифестация УВЕДОМЯВАТ писмено кмета на общината за целта, времето и пътя на движение на манифестацията най-малко 72 часа преди провежданет, а в неотложни случаи-най-малко два дни.
2./ Изм ДВ бр. 24.2010 г/ Кметът на общината, както и организаторите вземат необходимите мерки за спазване на реда за провеждане на манифестацията и за безопасността на движението.

Изключително съм любопитен откъде т. нар. "прокурор" Лидия Кръстева прави идиотски заклчения, че трябва да ми се обади една чиновничка от столичната община на име СЛугарева и да ми определи, че СО "МИ РАЗРЕШАВА ПРОВЕЖДАНЕТО НА ПОЛИТЧЕСКИ И НРАВСТВЕН ПРОТЕСТ ПРОТИВ НЕСПАЗВАНЕТО НА ДЕПУТАТСКАТА КЛЕТВА, КОЙТО ДА СЕ СЪСТОИ НА 25.04.2018 Г. В ГРАДИНКАТА МЕЖДУ СУ "КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" И НС, ОТКЪМ СЛУЖЕБНИЯ ВХОД НА НС, ИЗВЪН ЗОНАТА ЗА СИГУРНОСТ НА НС, А ИМЕННО ЗАД ПОСТАВЕНАТА СИНЯ БУДКА.ИЗРИЧНО С ПИСМОТО, Г-Н КОЛЕВ Е УВЕДОМЕН, ЧЕ СО НЕ ДАВА РАЗРЕШЕНИЕ, РЕСП СЪГЛАСИЕ ЗА ХВЪРЛЯНЕ НА ПРЕДМЕТИ ПО ГРАЖДАНИТЕ И СГРАДИТЕ..../курсивът.мой/
Кръстева, ако успееш да разбереш каккви нелепости, глупости и противозаконни тълкувания на несъсществуващ закон правиш, вероятно ще изпаднеш в тежка депресия. Но пълната липса на правна информация и нежелание да се научите да разчитате смисъла на един закон ви замъглява съзнанието и вие плещите такива колосални глупости, че вашите началници и техните началници трябва хубаво да се замислят дори за собственото си присъствие в системата на прокуратурата. Откъде-накъде вие позволявате на един най-обикновен общински чиновник до определя зона за сигурност на НС, което не е общински, а най-висшия държавен орган според действащата конституця? Откъде-накъде една нахална общинска чиновничка ще ми определя място, време и начин на протест, след като това се определя от закона, а не от някоя си СЛугарева? Щом като позволявате на дребни общински чиновнички да правят със закона каквото си искат, представям си какво позволявате на високия ешелен престъпници, пардон, политици. На всичко отгоре не съм получавал никакво писмо от СЛугарева, а и да бях го получил щях да се подпиша и да го запазя за съда.
Вие, Кръстева, оправдавате действията на МВР като законови, а моите-като противозаконни. Явно, правото е последната ви специалност, на която можете да разчитате да се изхранвате. Защото  аз имам 14 окончателни решения на съда с какво, по какви причини и кога мога да замерям /в случая депутатите/. МВР няма нито едно решение в негова полза. Странно защо един прокурор не се съобразява с цели 14!!! окончатлни решения в моя полза, а МВР без нито едно решение или законово основание получава поддръжката на т.нар. РП в лицето на прокурор Лидия Кръстева.
Още по-странно е, че нейните началници в РП приемат това като нещо естествено и законно, а още по-странно е, че техните началници и началниците на техните началници не предприемат нищо. По този начин, толерирайки престъпността в МТИТС , МВР, прокуратура и техните политически и институциални съучастници избиват собствените си граждани, а прокуратурата, вместо да изпълнява задълженията си, се превръща ва ОПГ.
Бих повярвал, че има поне един читав прокурор, ако арестува поне един престъпник от високите етажи на властта или съдебната система.
Но това не може да бъде т. нар. "прокурор" Лидия Кръстева или нейните началници на всички нива.






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734325
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031