Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2019 20:03 - ЧСИ ме обрече на смърт. Имам офицерско достойнство и чест и предпочитам да застрелям себе си пред МС
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 455 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 НЯМА Я ВЕЧЕ СВОБОДНА И КАКТО МЕЧТАЕХМЕ – СВОБОДНА И „ДЕМОКРАТИЧНА” БЪЛГАРИЯ!

ИМА ДЪРЖАВАТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БИВША БЪЛГАРИЯ, НАШАТА РОДИНА, НОВА ТОТАЛИТАРНА ЕДНОЛИЧНА ДЪРЖАВА НА БОЙКО БОРИСОВ!

Да, скъпи сънародници, бивши българи …

Лицето (полицейски термин за престъпник) Бойко Методиев Борисов си присвои нашата Родина, успя да подчини всички държавни, общински и бизнес структури (малък, среден и семеен бизнес) на своите еднолични интереси – къде с тояга, къде с морков!

Който не слушка – на мушка … Той успя да си създаде своя, еднолична, тоталитарна държава използвайки всички мутренски методи които е научил още като пазач на гаража на престъпника Маджо с бухалка в средата на 90г. на миналия век!
Сега вече има пълната еднолична власт и действа по-деликатно използвайки напълно подчинени физически и финансово „държавните” и силови институции като МВР, ДАНС, Прокуратура, съд, бизнес за постигане на своите лични, уж партийни интереси на създадената от него Обединена Престъпна Групировка наречена „партия” ГЕРБ, където всички слушкат заради топлите си местенца и високи доходи от далавери, контрабанда и обществени поръчки за които ние – обикновените българи плащаме милиарди, плащаме и ще плащаме още милиарди и за едни 8 аеропланчета от САЩ, които още са на чертожната дъска, а в същото време тази неутрепана все още мутра БМБ се хвали, че е спрял три руски енергийни проекта които щяха да донесат на България милиарди и хиляди работни места …

Да сте видели някой да протестира (освен 10-20 баби и дядовци) за новите по-скъпи цени на ток, газ, парно, вода?

Няма! Няма и да видите защото ги е страх от банкянския цървул Бойко М. Борисов!
Та кой чиновник, общински служител, бизнесмен, обикновен бакалин или продавач на банички ще иска да си загуби топлото местенце, кой бизнесмен или най-обикновен търговец ще посмее да протестира и да фалира? Няма такъв – „Страх лозе пази”!

Така е в мутренската държава на Бойко Борисов – бившата горда и славна българска държава …

В същото време който не слушка Вожда и Учителя Бойко Борисов е подложен на репресии и геноцид от официалните подчинени на Борисов държавни институции като НАП, ДАНС, Прокуратура и съд, ЧСИ (както аз – инвалид с 94% нетрудоспособност, лекуващ 10 заболявания като рак на лимфните възли, епилепсия, невъзможност да се придвижвам сам и още много други …). Аз Бях осъден без призовка, без предупреждение, без право на защита в съда за имот който от години не е мой на запор на двете ми инвалидни пенсии (българска и австрийска) от ЧСИ С. Х. от гр. София, която нито вдига телефона си който е предоставила, нито е възможно да я откриеш в офиса и на посочения адрес! Някакъв фантом – може би извънземен рекетьор (той Бойко, нали са го галили трима папи по кратуната, та сигурно си има и извънземни рекетьори). По този начин ме обрича на смърт – без пари за лекарства, лечение, химио и радиотерапия, без средства за елементарни, човешки битови нужди и храна… Това е смъртна присъда и явен геноцид спрямо хората с увреждания в бивша България! И не съм само аз – 50% от българите са осъдени без право на защита в съда, без предупреждение! Такова нещо, такъв рекет и явен геноцид няма никъде по света!

В цяла Европа, САЩ и всички други държави всеки има право да бъде призован в съда, да има официален или служебен защитник, да има право да обори обвиненията срещу себе си с документи и доказателства, след което съдът решава дали е виновен или невинен. Така е в цял свят, но не и в мутренско-рекетьорската държава на Бойко Борисов.

Бивш офицер съм – полковник, дал здравето си за защита на Родината дълги години зад граница.

Аз имам офицерско достойнство и чест и предпочитам да застрелям себе си пред МС или в Брюксел, където той – БМБ постоянно си живее, поне ще си отида с чест, както правят истинските офицери!

Но в историята ще остана аз, а не банкянския айдук Бойко Борисов.

Аре със здраве, приятели и не ме помнете с лошо … Чао!

Оз. полк. инж. Кирил Стаменов – 24 юни 2019 – лето Господне, Фейсбук

 

 

 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4086705
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930