Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2018 01:49 - Татяна Дончева: Мутрите управляват държавата. Те държат всичко!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1534 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Управляват ни СИК, Държавна сигурност и Политбюро. ДС се върна в управлението чрез мутрите, които в момента напълно контролират държавата. Какво смятате, че тези хора ще подходят към майките с увреждания, с някакво човещина и състрадание?

Това мнение изрази пред ТВ плюс лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева. Според нея в момента организираната престъпност от зората на „българската демокрация“ управлява държавата – тя владеела изпълнителната, законодателна и съдебна власт.

 

„Не можете с мутрите, които са начело да държавата, да постигнете собственотото им очистване. Те са държавата! Те държат всичко! Вие не можете с органите, които те са създали, за да гонят вас, защото сте им бизнес конкурент, да им вменявате, че те ще започнат да работят по себе си! Това няма да стане. Това не може да стане и никъде не е станало!“, заяви ексдепутатката.

Според Татяна Дончева вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Красимир Каракачанов трябва да си подаде оставката заради скандала с арестите в Държавната агенция за българите в чужбина за търговия с българско. Валери Симеонов пък трябвало да си тръгне от правителството заради обидите му към протестиращите майки на деца с увреждания.

„Тези хора са като „свински черва“. „Обединени патриоти“ и ГЕРБ са така свързани с корупционни схеми, че няма как се се „отреже“ нещо от тях, а трябва всичко да се изхвърли. Някъде в схемата с българските паспорти те са преплетени – във веригата ще има и гербаджии“, заяви Татяна Дончева. И допълни: „Аз съм готова да се подпиша, че за да тръгне такова разплитане на чорапа в Държавната агенция за българите в чужбина има натиск отвън. Някъде външни институции са се натъкнали на хора с българска самоличност, които са престъпници“.

Татяна Дончева не вижда изход от ситуацията, ако обществото не се събуди. „Без консолидация на голяма част от българската нация не може да стане никаква промяна, включително бутане на правителство. Докато голямата част са готови да се продадат за 30-50 лв. или за някакъв пост и облага- всичко оттича в канала“, каза още Татяна Дончева.

image



Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Всичко, което поискаха майките,
05.11.2018 08:09
бе изпълнено. Всичко!

Дончева е комунистически провокатор, който пропиля жалкия си живот в безумно бръщолевене по медиите. Тя е лелка без никаква тежест и авторитет, защото е само един провокатор, вредител и саботьор.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4088003
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930