Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2018 16:05 - СРЕТЕН ЙОСИЧ ЛИ ПРИСТИГА, ИЛИ … СЕВЕРИН! ЩО ЗА „СПЕЦ“ ПАНАИРИ ПРИ „ПОСРЕЩАНЕТО“?!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1394 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 От вчера пропагандната машина на властта и цацаратурата пласира как ау, оу, иху, пристигал от Германия Северин и как летището щяло да бъде отцепено, и как всякакви части щели да го поемат от пистата, и как въх, пиле не може да прехвръкне, ти да видиш и националната ни сигурност…

Що за панаири отново и отново циркаджийски?

Сретен Йосич ли пристига, или … Северин? И не може ли един път поне тая власт и тая цацаратура да си свърши работата тихо, професионално, а не, като че се намира в позорен „Вип Брадър“?

Аман бе, аман!

Afera.bg

Пеша от Германия щеше да е по-добре, и под конвой… Този е истинският убиец колкото и онзи клет клошар е истинския „подпалвач“ на АПЕТИТНИТЕ стари складове в Пловдив. Или онзи съмнителен типаж БЕЗ ПАРИ и ВРЪЗКИ е единствения жесток убиец на сестрите Белнейски в Пазарджишко! Имам странното усещане, че на този м.ангал може да му се случи „случаен“ кофти инцидент и да НЕ стигне до съдебна зала….

    1. Kрият подписка с 30 хиляди души за независимо разследване от ЕК…
      Абсолютно никой не отразява, че все още в социалните мрежи „ври и кипи“ и народът изобщо не вярва на официалната версия. Господа и дами журналисти, защото не отразявате този факт – НАРОДЪТ НЕ ВЯРВА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!
      Това е новината на новините, но вие я криете.
      Криете и, че има подписка за независимо разследване от страна на Европейската комисия. В нея вече има над 20 хиляди подписа. Събрани само за 1 денонощие. Това са 20 хиляди българи, които ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ. И вървят нагоре.
      Къде са тези въпроси в медиите? В „първата“ власт, както ви нарече вашият началник Бойко Борисов.
      Ако бяхте „първата власт“, т.е. над него, защо служите само на неговия интерес? Защо не му наредите да погледне мнението на толкова хиляди българи?
      Толкова сте жалки! В България няма медии и журналисти. Последният съчинител на фалшиви новини е по-достоен от вас…
      Истинската медия са социалните мрежи – там ясно се вижда отношението и към вас, и към началника ви…Добри Божилов

      https://www.change.org/p/eu-high-commission-for-independent-eu-investigation-into-the-murder-of-bulgarian-journalist-victoria-marinova?recruiter=6470666&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=psf_combo_share_initial.pacific_abi_gmail_send.variation.pacific_abi_select_all_contacts.select_all.pacific_email_copy_en_gb_4.v1.pacific_email_copy_en_us_5.v1.pacific_email_copy_en_us_3.control.lightning_share_by_medium_message.control.lightning_2primary_share_options_more.variant&utm_term=psf_combo_share_initial.pacific_abi_gmail_send.variation.pacific_abi_select_all_contacts.select_all.pacific_email_copy_en_gb_4.v1.pacific_email_copy_en_us_5.v1.pacific_email_copy_en_us_3.control.lightning_share_by_medium_message.control.lightning_2primary_share_options_more.control&utm_content=fht-13664646-en-us%3Av2

       
  1. imageпитащ 17.10.2018 в 10:51

    Основния въпрос е: Кога ще го самоубият- по пътя за Русе ще скочи в движение от конвойната кола, в килията с чаршаф, ще го самопаднат лошо по стълбището на ареста и ще намерят ли писмо в джоба му, че иска да бъде кремиран за да няма ексхумация по някое време? Тоя трябва да млъкне, да изчезне окончателно, за което ще се погрижат органите/оставете службите да си свършат работата както обича да казва…../.

     
  2. imagemutfaka 17.10.2018 в 10:16

    Така само ще му вдъхнат увереност на отрепката, че е станал „звезда“ и че е специален. Тия не спират да ни удивляват.

  3. imageКольо Вейронов 17.10.2018 в 9:49

    Блгария е единствената ,държава,която поема пишманпрестъпниците от пистата с помоща на Червената армия, КГБ,НКВД,МИ 6,МУСАТ,ЦРУ,Търговския регистър,червените кхмери, младежката организация на герб и Чистачката от затвора ,дето ги гони ония избягалите затворници,даже трябва помага и тя,та да се отцепи западна България,за да не прехвръкне някоя кокошка или даже пеликан…щото може да падне самолета във Варненската дупка,много е опасно.

     



image




Гласувай:
1



1. sekirata - Задавам въпрос...
17.10.2018 16:32
защо една част от блогърите не могат да пускат постовете си,дори се спират всякакви опции в профила им,а друга част от профилите и вашият си работят спокойно ....а може би греша,а?!

Това стана след смъртта на Виктория Маринова!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073635
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031