Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2018 12:59 - Какво смачка бившия мъж на Виктория Маринова та си наложи тази роля? От какво се страхува?
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 872 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 13.10.2018 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Бившият съпруг на Виктория Маринова: Искам този народ да се промени
Аз искам този народ да се промени, да спре да мисли за наказания, да спре да мисли за проблемите, да спре да се оплаква, да мрънка. Това каза в ефира на bTV Свилен Максимов, бивш съпруг на зверски убитата русенска журналистка Виктория Маринова и баща на детето й.

„Предпочитам да мисля за бъдещето, какво трябва да направя, за да продължим това, което Виктория започна. За мен това е най-важното в момента”, призна той. По думите му журналистката бързо в кариерата си е показала, че се интересува от социалните теми и от проблемите на хората в затруднено положение и особено на децата.

"Детектор”, предаването, от което Виктория Маринова води само едно издание, пък било създадено, за да се даде гласност на важните теми, за които не се говори достатъчно – като задържането на журналистите от „Биволъ” и тяхното разследване за злоупотреби с европари.

„Това е несправедливост, която няма как да бъде поправена, ако всички хора не научат това нещо – и не само да стоят пред телевизора и да гледат, но и да направят нещо по въпроса”, подчерта Свилен Максимов.

В тази връзка той призова да не търсим мъст: „Мотористите са хора с изключително свободен дух, със санкции няма да ги уплашите. Те по душа са добри хора и ако им обясните, че такива показности и походи в махалите ще доведат само до напрежение, до допълнително насилие, аз съм сигурен, че тези хора ще разберат”.

Според Свилен вариантите в момента пред нашето общество са два: „Да продължим да мрънкаме, да искаме наказание, да правим походи в махалите, да страдат други хора, които нямат нищо общо и да гледаме как да навредим или да погледнем нещата от един друг ъгъл – че моментът за промяна е дошъл. Не е важно какво ти се случва, важно е как ти го приемаш, как реагираш на това. В този смисъл аз бих искал да направя каквото зависи от мен, за да тръгнат нещата и да се оправят”.

Той призна, че не иска да мисли за арестувания за убийството Северин Красимиров. Не вижда как извиненията на близките му ще върнат Виктория, но и не вижда кое наказание ще има такъв ефект: „Той е някакъв изверг, аз в момента го мразя страшно много, но от друга страна дори и да го убием с камъни, да го обесим, това няма да ни върне Виктория”.

 

  • В момента основният проблем в България е бедността, здравеопазването... image Борисов нареди да извадят „Джи Пи Груп” от всички проекти с държавно и европейско финансиране 13.10.2018 09:49 Премиерът Бойко Борисов нареди „Джи Пи Груп” да бъде извадена от прое... .. image Стотици хора се сбогуваха с Виктория Маринова 12.10.2018 19:53 Близки, приятели, колеги и напълно непознати, но потресени от жестокот... image Брюксел иска да улесни спирането на европарите за "непослушни" държави 12.10.2018 19:52 ЕК предлага занапред спирането на европейските фондове за държа... image Премиерът призова да не се нагнетява напрежение в Русе 12.10.2018 19:52 Премиерът Бойко Борисов призова да не се нагнетява напрежение в Русе.... image Бившият съпруг на Виктория Маринова: Искам този народ да се промени 13.10.2018 10:23 Аз искам този народ да се промени, да спре да мисли за наказания, да с...                                                              
4 КОМЕНТАР/A

  koko на 13.10.2018 в 11:11
Мъжът й е идиот!   Аз лично не мрънкам 
И не стоя пред телевизора. Но ползвам форумите, за да покажа на самобооготворилите се, че не са богове. Революциите никога не са правени от обикновените хора, просто някой "умен" демек с пари е ползвал народното недоволство, разбира се пак в своя полза. Така, че рано или късно някой ще ползва нашето мрънкане за да промени системата, в която и той вече не може да диша, за да създаде нова глътка въздух първо за себе си и ако остане за останалите. Така, че мрънкането е необходим белег за евентуална промяна.
И какво прави господина по телевизиите? Не му е работата там. Какво е започнала Виктория, че не разбрах, уж не било политическо убийството, а пък тя започнала нещо. Още повече, гледайте само как точно този процес ще създаде огромно антинастроение между българи и роми. Щото момчето вече е казало, че е било провокирано, Виктория го е ударила според неговите твърдения. Само гледайте панаира, повик за дескриминиране, а бе, предстои огромен проблем, огроменн.  

Ясно е кой е носил панталона в къщата им

 На какъвто ми приличаше, такъв се и оказа - мекушав, да не използвам друга, по-подходяща дума! Най-вероятно Виктория е носила панталона вкъщи! Такъв мъж като тоя едва ли би защитил семейството си самоотвержено и с всички средства в ситуация, а по-скоро ще чака ченгетата да ги защитят! Не разбирам такива мекушави мъжленца като тоя!  

геЙрб - видими резултати 

 Аз пък искам да няма такива мъже като теб! Искам мъжете да са мъжкари, а не мухляри! Взел да говори за мотористите...абе ей, такива като теб и мотористите са в двата края на скалата като мъже! плевню 2! Аре не на занимавай повече с либералните си брътвежи!  



Гласувай:
1



1. reader - Дугин: Българите са толкова оскотели от ЕС, че повярваха, че наpkoман е убuл репортерка, разследвала кражбите на премиера
13.10.2018 18:34
Руският общественик и политически деятел Александър Дугин направи убийствен коментар за България и злощастното ни битие в ЕС.

В предаването „Очите на Москва“ в петък вечер, той говори по различни политически теми – от санкциите на САЩ срещу Индия, до „приземяването“ на Ф-35 след появата на С-300 в Сирия.

Коментира и Македония, очертаващите се избори там, и високата вероятност тази страна да се откаже от НАТО и ЕС.

Тогава между другото, стана дума и за България. Според Дугин, ако избегне ЕС, Македония ще се размине с невижданото оглупяване и оскотяване на народа, който от един от най-интелигентните в света, се превръща в еднородна „човешка маса“.

„Вижте до къде докараха българите. Беше убита журналистка, която разследвала злоупотребите на премиера и правителството. И след 3 дни разследване, вината бе хвърлена върху неграмотен циганин-наркоман, който я убил, воден от сексуални подбуди.

И абсурдното е, че народът повярва на това. Вие бихте ли повярвали?“ – попита Дугин, а залата, в която имаше доста зрители, се разсмя.

„Това се дължи на последователната политика на ЕС на разсипване на образованието, мисленето и критичното съзнание. През социализма България беше сред десетте най-образовани нации в света.

Точно след социализма, дори се оказаха на второ място по интелигентност в света, след евреите. Бяха реално преди нас – руснаците. А сега – циганин удобно убива неудобен журналист, и хората вярват. Ето това е резултатът от ЕС…“

После интервюто продължи с Доналд Тръмп и предстоящата му нова среща с Путин.

източник https://edinnabulgaria/index.php/dugin-balgarite-sa-tolkova-oskoteli-ot-es-tche-povyarvaha-tche-napkoman-e-ubul-reporterka-razsledvala-krazhbite-na-premiera/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4092620
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930