Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2018 18:27 - Информация от сайта на Единна България - знае ли човек! всичко е възможно.
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 632 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ЕКСКЛУЗИВНО! Ето как и по чие нареждане е „разкрит“ по точно прикрит извършителя на жестокото убийство на Виктория






Накратко как е станало „разкриването“ на убиеца в Русе – истинска версия.
https://edinnabulgaria.site/

Ето ви инфо от извора, после ще кажа кой ми каза, ако е необходимо:

Тялото на Виктория Маринова е намерено около 14 часа от случаен или неслучаен минувач.

Той звъни на 112 и от там е уведомена полицията в Русе, чийто шеф е на пряко подчинение на шефа на Герб Пламен Нунев (също ченге) и кмета Стоилов (от Герб разбира се)…

Баш герберастите звънят на прекия си бос Цветанов и получават наставления какво трябва да се прави в случая и той им поставя стриктно задачите.

Нунев вика при себе си дясното си мъдо Върбан Циганина, шериф на мангалите и главен изпълнител на обществените поръчки в града и околията,и му обяснява, че трябва да се намери подходящ циганин за случая, с богато крими досие, да друса и да е насилник, който да бъде нарочен за убиец, за да се прикрият поръчителите и следствието да поеме в друга посока.

Два-три дни търсят, като изоглавени из русенските махали и катуни-Селяметя, Тракцията, Захарна фабрика, Трите гълъба, но всички цигани отговарящи на изискванията на шефовете са зад граница-де сводници, де пазят джепчийки, де бръмчат на наркотици и карти.

Върбан направо побеснял, че не може да изпълни волята на покровителите си и решили да подложат тоя 50 килограмов Селяйдин, само и само да има циганин заподозрян, който поне пие и друса.

А ДНК е подхвърлено после, след тараша на полицаите в бордея, където е живеел с една турска циганка и неуката си леля.

Циганите му намират шофьор, който да го закара до Германия, цигането което го е закарало до Хамбург е нямало намерение да пътува него ден въобще, но тръгва по нареждане на вожда..

Върбан плаща пътя и на другите, които уж трябвало да пътуват точно в този момент.

Същият тоя Върбан също събира всички по големи тарикати сред циганите и и им казва, че трябва да се настрои цялата махала срещу семейството на „убиеца“, иначе ще се простят всички с незаконните си бараки и бордеи.

На КПП- то Дунав мост е наредено по телефона на дежурния на смяна, граничния полицай да ги пусне и така са минали в Румъния.

Не е трябвало да остава тук, защото може да се обърка нещо при разпитите,като го задържат или да каже пред някои журналисти, това което не трябва, тъй като е бил здраво друсан.

През целият път до Германия не е говорил и е бил неадекватен,защото е бил друсан.

Кoгато имам повече допълнителна информация, ще я споделя, ако не ми блокират профила.

Пламен Карамански, Facebook

   



Гласувай:
2



1. reader - твърде много разминавания не се връзват разнопосочните информации
13.10.2018 20:06
в 24 часа министър-председателят каза че са лъгали по медиите защото близките на уличения Селяйдин и той самия са следели какво се случва по информацията в интернет.
но знаем ли кое е истина и кое лъжа?
дано да го подложат на детектор на лъжата в Германия предполагаемият убиец. Или да му дадат серум на истината за да си каже каквото е било или не е било.
не ми се вижда реално жена с черен колан и с титла по бойно изкуство да бъде помляна от 21 годишно перекенде друсано и пияно. Вече боксовата федерация в града отрече да има боксьор с това име при тях. Погребаха Виктория в затворен ковчег. Или е била нападната от глутница изроди, срещу които не е била равностойна да се брани или е утрепана с куршум в главата. после твърде организираното изнизване чак в Германия на келемето. как се пропътува това разстояние за няколко часа?! пред немските власти е отрекъл да е убивал и изнасилвал Виктория. казал че тя го била ударила...

и така.
официално на информацията от нашите медии не може да се вярва защото са пускали дезинформации заради потенциалните помагачи и самия извършител
2. има разминаване във времето на последният телефонен разговор с приятелка от чужбина и времето на бягството на предполагаемия извършител - мъртвите не могат да говорят по телефона
3. има разминаване в това, което твърдят майката и лелята и това, което самият Селяйдин казва
4. Виктория Маринова е боец - има черен колан по джиу-джицу
5. Келемето не е тренирало бокс в Русе
6. кои са помагачите - наркопласьора, авера с якето, авера дето го разхожда из Европа,кой е подсигурил парите за разходката, друсан ли е бил че е мълчал в колата ако въобще е мълчал
- няма никой разследван за съучастничество!!!!!
7. много странно - лелята знае от племенника си че е изнасилил жена и не прави нищо да скрие компрометиращите го дрехи и калъфа на телефона а ги оставя на полицаите да вземат днк материал на жертвата и на племенника й. малко малоумна ми се струва за циганка
8. бившият съпруг на Виктория Маринова изглежда уплашен за бъдещето на близките си? с какво го смачкаха?
...


to be continued
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073604
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031