Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2018 03:14 - Ренета Инджова: Властниците биологично унищожават населението
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1473 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 07.10.2018 03:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Прави се четвърто повишаване цената на газта за тази година. Както е тръгнало, може да има ново повишаване на цената и на Нова година. Това каза бившият премиер Ренета Инджова по БТВ, известна още като Желязната лейди.

 Регулаторът  е приел една политика- на три месеца да повишава цената нагоре. Тъпкано искат да ни го изкарат. Около една трета ще е това повишаване. Българската икономика в този микс, не може да понесе такова повишаване на цените. Нищо не гарантира ,че парите от Топлофикация ще отидат в Булгаргаз, а оттм в Газпорм. Там е куче влачи. Ние не знаем какви са тези договори.

Не може един  енергиен  сектор да разчита, че като  да му дадат утре парите, той  ще закърпи дълговете, без да знае какви са и колко са. Като телефонните терористи са. Може да ни накарат като тях  предварително да си плащаме за парно. Току- виж  и чипове ни сложили. Дали населението може да понесе това?! Не може да се управлява комплекс  с бирничество.

 

Увеличението е практика. Властниците седят на власт именно от това- да събират от хората. Няма да им стигне енергия на хората да стигнат до недоволство. Това е механизъм за биологично унищожаване на населението.

Чух, че един мастит банкер каза, че се увеличават цените на парното, защото сме богати.  Властта може да бъде свалена от външни сили. Тази сглобка да се накачулят всички-ТЕЦ, Марици, Студен резерв и т. н. -тук са хвърлени пари за инвестиции, а това са всъщност разграбени ресурси. Това става с необяснимо мълчаливото одобрение на основния ни газов доставчик. Това е една симбиоза, която има огледалното си отражение във властта, предвид на това , че световните изисквания на новата философия за развитие на властта, е че тази сглобка ще бъде развалена.

Вече от нищо не се удивлявам. Осигурени са порции за всички.  От   8 страни, които е трябвало да предоговарят цената на  газта с Русия ,само България шикалкави и не е направила нищо.

Кой ще регулира печалба. Казват, че щели да препоръчат на веригите да продават хляб без печалба. Цял живот ще анализираме абсурдни неща. Сега ли ще пълним социалната кошница?!  Какво ще им сложат там-цената на парното, здравните вноски, които на същия принцип искат да вземат едни допълнителни осигурителни вноски. Нищо, че 40 години са внасяли досега. У нас парите, които се събират за данъци, се използват за попълване на дупки.

Какво ще правят-ще раздават сутрин по един хляб. Значи да отварям сутрин като звънят. Не съм видяла статистически анализи. Не  вярвам на българската статистика. Нека да излезе един и да каже, че в България има 30 на сто скрита икономика.

Мрете тихо! Да не пречите

 

Трети ден хемодиализата във Видин е в тежка авария. Днес един от пациентите почина. Животът на 45 човека е в опасност. Счупил се е един филтър. Просто филтър. Поне седмица ще трябва за да се отстрани аварията.

В това време Той ще строи кокетно стадионче за стотина милиона. Да, от тези стотина милиона ще откраднат поне половината, а от клетниците, дето лежат в това отделение не могат да откраднат почти нищо и затова те не са важни. Болните в България живеят не с диагнози, доизживяват си дните с присъди.

 

Да си болен в България най-често значи, че си обречен. Дори затворниците знаят, че като им мине срока са свободни, а болните знаят, че спасение няма. И се успокояват хората, с приказки като, „има неща, които не зависят от нас“ и ‘има и други, не сме само ние“.

Да сте чули за авария в Народното събрание? Да сте чули за авария в министерски съвет? Да сте чули за авария в правителствена болница и пациентите да останат една седмица без лечение? Там всичко е подсигурено. По три буса тоалетна хартия ги зареждат едновременно, та ако някой закъса, другите да стигнат навреме и да имат с какво да си бършат задниците гадовете. Но един филтър резервен в тази държава за хемодиализата няма. НЯМА!

 

И не го правете хора! Не се предавайте, не се примирявайте. Няма други като вас, няма други, като вашето детенце, като жена ви, като майка ви. Те са ви единствените. И знайте, всичко зависи от вас! Вие решавате, вие сте важните. Борете се. Хората са по-важни и силни от свинете. И последно, не спечелим ли тази, голямата битка, битката срещу боклуците, които ни убиват, всички сме обречени. Борисов, Цветанов, Пеевски, Цацаров и останалите мародери, които ни управляват са способни да гледат как умирате докато в това време ви крадат отново и отново.

Днес 24 човека продължаваха да се диализират в отделението във Видин с непречистена вода, увреждайки допълнително своето здраве. Днес в отделението нямаше нито един лекар нефролог. Просто защото няма лекари в отделението. Лекари няма, апаратурата не работи, хората умират, за тях пари няма. Но ще има нови 960 калинки, назначени заради новата винетна система, за тях пари има. И за кокетното стадионче на Буда стотици милиони има. Но за майките на децата с увреждания пари няма. За слугите в държавната администрация, които крепят властта на Буда един милиард има. А шест хиляди лева за филтър няма. Така убива системата. Така убива мафията. Така убива корупцията. И с мълчанието и бездействието си ставате съучастници в убийствата.

Ще плащат за всичко.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев

image

 

  • БОЕЦ
  •  
 



Гласувай:
5



1. bojo12345 - Преди биологично, населението беше промито с химикали и зомбирано от "приятелите".
09.10.2018 18:45
Това, което става е закономерно, с единствена цел - трябва ни територия, богатства. Не са нужни никакви хора - да се спасяват, както могат и най-важното - да ги няма тук. Който е уведомен - той е въоръжен. За това - никакви медии!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073775
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031