Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2018 20:07 - Нинова: Решението на КС за Истанбулската конвенция е победа на разума и правото
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 749 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 27.07.2018 20:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Е сега видните правистки Цачка и Зачка да отговарят за некомпетентността си и наглостта си.

При министър Захариева беше започнала злополучната сага нали?

А онова лимонаденото чудо Цачка ако ни беше станала президент/ка  - е тогава щеше да ни яде г.за баница. То не че като правосъден министър не се о.ра където можа.

Бойко Борисов да внимава с жените, че много не се оправя с тях. Джендърки ли са джендърици ли са или просто флуидясали трансове но работата е дебела. Бойко внимавай тия не са като феменките дето си вадят циците наред, тия са ортачки с ГРЕВИОТО и се точат да кастрират мъже. Чисти се от такива докато е време.

Само мъжете знаят защо.


 "Днес съм изключително щастлива, че разумът и правото победиха над чуждите интереси и послушанието на министър-председателя Борисов, който внесе тази конвенция и който след една година управление каза, че съжалява само за това, че тя не е била обяснена и приета". Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод решението на Конституционния съд, който постанови, че Истанбулската конвенция противоречи на основния закон.

image

 

"Видях днес и становищата на различните институции. Министърът на външните работи Екатерина Захариева и на правосъдието – Цецка Цачева са дали положително становище. Т.е. те смятат, че конвенцията не противоречи на Конституцията. Което показва и отношението на цялото правителство", посочи Нинова пред журналисти в Казанлък.

 

"Поздравявам КС за това решение и всички българи и български институции, които застанахме като един срещу подмяната на националните ценности с една чужда на нашето общетво и семейство идеология", коментира тя.

 

Нинова подчерта и ролята на БСП за спечелването на тази битка. „Нямаше друга партия в България, която през последните пет-шест месеца да е била подложена на такъв жесток натиск – и от свои, и от чужди. Чуждите ни наричаха антиевропейци, националисти, фашисти, а своите ни заплашиха с изключване от Партията на европейските социалисти. Вътре в БСП имаше хора, които искаха да подкрепим Истанбулската конвенция. Омбудсманът ни хокаше, вицепрезидентът ни поучаваше. Затова искам да благодаря на всички членове на БСП, които застанахме като един в тези последни месеци, въпреки натиска на който бяхме подложени отвсякъде", заяви Нинова.

 

Лидерът на БСП сподели, че това, което е преживяла през последните четири месеца, е било изключително тежко. „Вие знаете много малко за това“, добави тя.

 

„В крайна сметка, смятам, че това е победа на българския народ в защита на своята идентичност, в защита на националните си и семейни ценности“, посочи Нинова.

 

Тя поясни, че след мисията на ПЕС миналата седмица, вече е отпаднала опасността БСП да бъде изключена от ПЕС. „С взаимно уважение си обяснихме, че сме на различно мнение и че различните мнения трябва да се уважават“.

 

Нинова бе категорична, че борбата с домашното насилие може да се води със средствата на българските закони. Тя припомни внесените от БСП предложения за промени в Наказателния кодекс. „И вече вместо жертвата да води дело и да подава жалба, по наше предложение, прието от всички парламентарни групи, това ще прави прокурорът и делото ще се води със средствата на държавното обвинение. Увеличихме наказанието за такива насилници. Внесохме и предложение за създаване на областни центрове, където жертвите на насилие да могат да намират цялата институционална, човешка и морална подкрепа“, припомни Нинова.

 

 

 ПОЗДРАВЛЕНИЯ НИНОВА! УСТОЯХМЕ!




Гласувай:
2



1. reader - Е сега видните правистки Цачка и Зачка да отговарят за некомпетентността и наглостта си!
27.07.2018 20:08
"Видях днес и становищата на различните институции. Министърът на външните работи Екатерина Захариева и на правосъдието – Цецка Цачева са дали положително становище. Т.е. те смятат, че конвенцията не противоречи на Конституцията. Което показва и отношението на цялото правителство", посочи Нинова пред журналисти в Казанлък.

цитирай
2. reader - Джамбазки: Розовата мъка на културните марксисти да започне сега!
28.07.2018 03:27
Ангел Джамбазки, Туитър:

Днешният ден спокойно може да бъде наречен на Конституционния съд. Мъдро решение. Нека розовата мулти-култи мъка на културните марксисти започне сега.

* Коментарът на Джамбазки е по повод решението на Конституционния съд да обяви Истанбулската конвенция за противоконституционна
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4084622
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930