Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2018 15:54 - Пламен Георгиев: Казах, че ще бъдат задържани хора с пари, изпълних обещанието
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 671 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 26.04.2018 15:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Той обясни, че за следващи акции, всичко зависи от това къде ще бъдат задържани лицата, допълва БГНЕС. „Не може да им казваме къде да получават подкуп. Ако го получат в центъра на София ще бъдат задържани в центъра. Ако го получат пред моя кабинет ще бъдат задържани там.

Ако го получат в леглото ми там ще бъдат задържани там. Подобно задържане възбужда въображението и не само него. 

...

Часът е около 11 преди обед. Любимото време за престъпления. Незабелязано може да се промъкнеш покрай майките тикащи колички с рожби, пиещите кафе с мляко полицаи и бездомниците, ровещи в кофите. Ето я и смущаващо голата преносителка на подкуп. Като невидима лекокрила пеперуда се промъква в леглото на гелосания красавец Пламен. Тук я чака изненада. От под креватчето, ловко като смоци, изпълзяват двадесет и трима качулати макаци. Турят пранги на куриерка. Така тя вече престава да бъде съвършено гола, а белезниците я правят сексуално неотразима. 

- На колене, защото ти си абсолютна престъпничка! - командва главният качулат макак, който работи в свободното си време като сексуален маниак.

Подкупоносачката със съблазнителни движения заема тази добре позната й поза. Тя е учила в психология и е чела старателно учебника "Когнитивна Кама Сутра" на проф. Шибачи Онуфриев, издание на НБУ, 2015 г.

У Пламен се пробужда звярът. Винаги става така щом наблизо има красавица. Той доближава престъпничката, бърка дълбоко в джоба си и изважда. И изважда... И изважда... - вече има читател познал верния отговор. Изважда UV фенер, чрез който ще накара красавицата да свети като очите на борсук кога се хване в капаня.

Какво става после? Колко продължава тази акция? Дават ли на преносителката да пие вода? Как се казва адвокатът й и йоркширският й териер? Има ли пари на леглото до нея, номерът написан на някой купюр? Всичко това ще научите ако си купите съботния брой на в-к "Сега"!
Звън® 26 Април 2018 12:16
 
неволно повторение
Доси 26 Април 2018 12:27
 
Този човек визуално, а и по изказ, ми напомня за стари американски филми за политическата мафия и борбата с нея, но не точно за добрите ченгета в тях... а по-скоро за другите.
Дорис 26 Април 2018 12:29
 
Как се казва адвокатът й и йоркширският й териер?

Адвокатът е Юрисдиктовски. Териерът е женски, Терра Инкогнита, в която сунт леонес.  



Гласувай:
0



1. reader - .
26.04.2018 15:56
Минути след като парламентът попълни състава на новата антикорупционна комисия, нейният председател Пламен Георгиев
пожела още по-широки правомощия. Той каза, че органът трябва да може “поне да задържа” лица, съобщи mediapool.
Георгиев даде пример с показния арест на кметицата на столичната община "Младост" Десислава Иванчева. "Ние организирахме всичко, експлоатирахме СРС-ата, участвахме в цялото разследване по събиране на доказателства и в един момент вече дори не можахме да задържим г-жа Иванчева. Това не го направихме ние", оплака се той.

"Казах, че ще бъдат задържани хора с пари. Мисля, че изпълних първото обещание, което дадох. Оттук нататък продължаваме по същия начин", каза още Георгиев. Попитан дали следващите арести ще бъдат така показни, Георгиев каза, че всичко зависи от това къде ще бъдат задържани лицата. "Ние не можем да им казваме къде да получават подкупа. Ако го получат в центъра на София, както е конкретният случай, ще бъдат задържани в центъра на София. Ако го получат пред моя кабинет, ще бъдат задържани там", каза Георгиев.

Както и в досегашните си изявления след ареста на Иванчева, той не показа никакво смущение от показността на акцията и накърненото достойнство на арестуваната, която престоя повече от шест часа окована с белезници на централно кръстровище в София.

Георгиев съобщи, че се разследват още хора от властта. Всеки един случай бих разследвал, няма чадър над никого, декларира той.
Малко преди това Народното събрание избра, предложените от Георгиев членове на ръководената от него комисия. Така след гласуването на депутатите Антон Славчев ще бъде зам.-председател на антикорупционния орган. Антоанета Георгиева–Цонкова, Пламен Йоцов и Силвия Къдрева пък бяха избрани за членове на КПКОНПИ. След избора им Георгиев съобщи и ресорите на новоизбраните. Антон Славчев ще е с ресор разкриване на престъпление, Антоанета Цонкова ще поеме работата при отнемане на незаконно придобитото имущество. Пламен Йоцов ще оглави звеното на КПКОНПИ, отго
цитирай
2. reader - .
26.04.2018 15:57
отговарящо за превенцията на корупцията, а Силвия Къдрева ще се занимава с имотните декларации на публичните лица.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4084956
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930