Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2018 18:15 - Кака Гинка лъже! Лъже!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1589 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 26.02.2018 18:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЛЪЖЕ ЛИ КАКА ГИНКА ОТ ПАЗАРДЖИК?

Първо, кака Гинка каза, че Договорът тежал 15 кг. Един лист А4, който се използва за договори, е 8 грама (1/9 от 70Х100 осемдесетграмова офсетова хартия). Значи излиза, че договорът е от… 1875 страници.
Само за да се прочете набързо текста на тези страници (по 5 мин. на страница), са нужни 9375 мин., или 156 часа, или около 20 дни, ако се чете без никакво прекъсване по 8 часа на ден.
Допускам, че съставянето, консултирането, написването, проверяването, съгласуването и коригирането на въпросния договор от 1875 страници са отнели още поне 70 дни. Общо, поне 90 дни, или три месеца, че и повече, работа на определен персонал. Но това е друга тема.
Та, следователно, само за да прочете написания 15-килограмов договор, престоят на кака Гинка в Златна Прага трябва да е около три седмици.
Ако приемем, че кака Гинка не лъже за неговия обем, което е много трудно, и чете свръх бързо (speed reading) тя или е седяла три седмици в Чехия да го чете, или не го чела въобще.

Второ, кака Гинка по някаква причина си изпуснала самолета, което не е обичайно за големите инвеститори и милиардери с тяхната прецизност и екзактност. Да приемем, че се случва всекиму, но…

Трето, след като си провалил един полет, вероятно поради твое закъснение или заради проблем с летищните власти (летищна проверка и др.), а при втория опит, пак със самолет, да се прибереш в Пазарджик, да си изгубиш багажа по авиолиниите (статистическата вероятност за конюнкция на двете събития е нищожна) на мен ми се вижда доста чудновато, неестествено и озадачаващо, и поставя въпроса за психичното състояние (моментно и/или постоянно) на пътуващия, както и за неговия соматичен статус.

Четвърто, кака Гинка каза с нескрита гордост (?!), че само куфара с договора (15 кг.) не си го била изгубила при втория опит да се прибере у нас. Значи той не е бил с останалия ѝ багаж, който се изгубил по пътя, бил е с нея, и затова не се е изгубил, и значи е бил ръчен багаж.
Относно причините да се окажеш в Пазарджик без част от багажа си, са възможни само три хипотези: а) самолетната компания е допуснала грешка, някой нейн служител не си е свършил работата; б) ти си забравил въпросната част от багажа си някъде – в ЧЕЗ, в хотела, в таксито, в чакалнята, в тоалетната, на летището и др.; в) нямаш въобще такъв багаж, който да загубиш. Втората и третата хипотеза пак поставят остро въпроса за психичното състояние на пътуващия.

И пето, след като установихме, че при пренасянето на договора става въпрос за “ръчен багаж”, то би трябвало да съобразим, че няма как 15-килограмовият куфар да е “ръчен багаж”, и да пътува с пътуващия, тъй като правилата за ръчен багаж в пътуващ самолет допускат тегло най-много до 8 кг., т.е. почти два пъти по-малко. След като кака Гинка твърди обратното – че е пренесла със самолета по въздуха като ръчен багаж договора (15 кг.) до България, има две възможности: а) да ѝ повярваме, което означава, че тя или има специален статут в авиокомпанията – нейн собственик (купила си я и нея), пилот, персона с особени пълномощия и др., или по самолетите не правят проверки и пускат всякакъв багаж; б) да не ѝ повярваме.
Аз предпочитам да приема втората възможност:

Кака Гинка лъже! Лъже!

акад. петър иванов

image



Гласувай:
5



1. reader - Тръгнала Гинка от Пазарджик за Прага – да купи ЧЕЗ от чешката държава
26.02.2018 18:26
Интересно интервю. На Гинка, да. Разправи си всичко жената. Не само туй, че срещнала Теменушка случайно, ами и по-интересни неща.
Тръгнала Гинка от Пазарджик за Прага – да купи ЧЕЗ от чешката държава. Купила го, взела договора – тежък над 15 килограма – и тръгнала да се прибира у дома. На летището чекирала куфара си с пижамата и тръгнала по магазините там да убие час-два. Зяпа тук-там това-онова, ама 15-килограмовия договор си го носи в ръчната чанта на рамо!
Жените знаят как е по-нататък – заплеснала се Гинка вероятно в нещо, дето го няма на пазарджишкия пазар и самолетът, моля ви се, излетял – с куфара й барабар! После куфарът пристигнал в Пазарджик, пристигнала си след него и тя. Виктор не я попита на автостоп ли се е прибрала, горката…Важното е, че е спасила така тока на 2,5 милиона българи в ръчния си багаж!

Анна Заркова
цитирай
2. reader - малоумна работа
26.02.2018 18:27
След скандалното изказване вчера по Нова тв на Гинка Върбакова, която нарече „офшорни компании“, като „оШфорни“, след като днес Нова тв ИЗРЯЗА това скандлно изречение от интервюто, днес в новините в 17 часа по bTV Гинка Върбакова отново изрече „ОШФОРНИ КОМПАНИИ“!

Научете я, бе, че се казва „офшорни“, а не „оШфорни“!

Ето и изтрития откъс от интервюто от Нова тв, запазен от front обаче, на страницата им във Фейсбук:
цитирай
3. reader - ЗАКРИВАЙТЕ ДЪРЖАВАТА! ГИНКА НЕ МОЖЕ ДОРИ ДА ИЗРЕЧЕ ПРАВИЛНО „ОФШОРНИ“, ВИКА: „ОШФОРНИ КОМПАНИИ“!
26.02.2018 18:30
ЗАКРИВАЙТЕ ДЪРЖАВАТА! ГИНКА НЕ МОЖЕ ДОРИ ДА ИЗРЕЧЕ ПРАВИЛНО „ОФШОРНИ“, ВИКА: „ОШФОРНИ КОМПАНИИ“!
Гинка, собственикът на ЧЕЗ, с ръбче на ръкавчето на зелената жилетка, уби всичките ни илюзии в интервю по Нова телевизия.

Гинка Върбакова, известна като „Гинка ЧЕЗ.а“, рече, че съвсем случайно се срещнала с Теменужка Петкова и от 20 години били приятели.

Гинка, която блесна с изумително излъчване, уникална харизма, ни уби и с изумяващо боравене с бизнес термини:

ГИНКА ВМЕСТО „ОФШОРНИ КОМПАНИИ“, РЕЧЕ „ОШФОРНИ КОМПАНИИ“.

И вика още: „Не съм от Требич, не съм Гинка от Требич…“, ама не разбрахме що е срамно да си от Требич.

Нататък… Има ли изобщо смисъл?

Закривайте държавата!

Afera

цитирай
4. ivo1 - И все пак, много интересно КОЙ се ...
26.02.2018 21:15
И все пак ,много интересно КОЙ се крие зад нея - чие поставено лице е? И най-важното,какво ще последва???
цитирай
5. morskipesni - KOLKO E U4IL EDIN "AKADEMIK" ?
27.02.2018 09:29
EDIN LIST HARTIQ ... TEWI 8 GRAMA! TOZI NAISINA DOBRE SE E "IZU4IL".
цитирай
6. mar866 - ...
09.03.2018 13:54
Жалко, че не е от Требич, иначе по-можеше да я приемем за софиянка, за каквато неумело иска да ни се представи:)
пп. и не е ТрЕбич, както тя го изговаря, а ТребИч.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4094002
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930