Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2018 18:49 - Румяна Бъчварова: Не оценихме, че могат да се допуснат спекулации с Истанбулската конвенция Новата стара Горгона на Содомитската конвенция. Казах ли ви че не е
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 511 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 15.02.2018 19:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Обществото беше подведено от грешна интерпретация за документа, изтъкна тя

Бъчварова отговори на въпроси и за Истанбулската конвенция, която също раздели кабинета.

"По време на обсъждането на тремата от Министерски съвет, бяха приети аргументите на Патриотите и на всички останали. Наистина е необходимо време спокойно да се обясни какъв е подходът в тази конвенция и какъв ще е резултатът от приемането й. Тази тема доскоро се премълчаваше, въпреки жертвите, които виждахме през последното насилия, тя вече е на масата и се разглежда от целия свят. Това е нещо много хубаво". каза Бъчварова.

 ТИЯ ИМАТ НУЖДА ОТ ВРЕМЕ ЗА ДА ИЗНАСИЛВАТ ОЩЕ И ОЩЕ ДУШИТЕ БЪЛГАРСКИ!
НАРОДЕ ДА ИМ ШИБНЕМ ЕДНО В МЕЖДУЗВЕЗДИЕТО НА САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ ЩРЪКЛИЦИ

Според нея са необходими процедури за общо съгласие за тази конвенция, която е за насилието над жени. „В процедурата загубихме същността на една много важна тема“, смята шефът на кабинета. По думите й България има основания да се присъедини към 47 европейски държави, които са ратифицирали документа. Обществото беше подведено от грешна интерпретация на определени елементи, посочи Бъчварова.

 ТОВА Е ДЕЗМЪНД НА 10 ГОДИНИ ТОЙ Е ЛИЦЕ НА ЛГБТИ ДВИЖЕНИЕТО В НЮ ЙОРК
image
КОНВЕНЦИЯТА ИСКА ДА ИМАМЕ БЪЛГАРСКИ ТРЕТОПОЛОВИ ДЕЧИЦА
МАМКА ИМ ПЕДЕРАСКА И ПЕДОФИЛСКА И 
ЩЕ НИ ПУСКАТ РАЗНИ ДЖЕНДЪРИЦИ ДА НИ КАНДЪРДИСВАТ
ТЕЗИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ ОТСТРАНИ!
image

„По време на обсъждането съвсем нормално бяха приети аргументите“, допълни още тя. „Може би не оценихме, че могат да се допуснат спекулации и тези негативни факти“, смята още Бъчварова. Според началника на кабинета на премиера има и един положителен резултат. „Че червената лампа за домашното насилие свети в съзнанието на много повече хора“, коментира Бъчварова.

 

По думите й важното е, че тази тема, която доскоро се премълчаваше, вече е в общественото съзнание и непримиримостта към домашното насилие ще се засили.

 

Бъчварова коментира и казуса „Банско“. Тя смята, че всичко по повод лифта трябва да бъде ясно открито и на масата. „Протестите са една от възможностите да се изрази и заяви позиция“, посочи политикът.

 

В същото време според нея се осъжда Луковмарш, но „това е една проява на група граждани, която не може да бъде забранена“.
"Много се опасявам, че се връщаме към една тема, която изглеждаше затворена за българското общество - оценката на събитията около 9 септември. Реферирайки към събитията от този период на историята и вкарвайки ги в ежедневната битка, която БСП води с управлението, представяйки си, че това е опозицията, ние се връщаме много назад", каза Бъчварова. Моето съжаление към БСП е, че с тази декларация те върнаха партията много назад, продължи тя.

 

БСП има претенции, че ние като че ли толерираме Луковмарш, имаме изявление на зам.-външния министър, категорично го осъждаме, подчерта Румяна Бъчварова.

 

Тя коментира и темата за очакваната среща на високо равнище, която ще се проведе у нас. „Това е нашият принос за подобряване отношенията с Турция“, смята Бъчварова.

 

Дали ще спрат протестите за Пирин? Става дума за една група в обществото, която няма парламентарно представителство и протестите са възможност да изрази своята позиция, смята шефът на кабинета на Борисов. Категорично осъждаме Луковмар

 

 

В коалицията има диалог и уважение към мнението на другия, заяви в студиото на Нова телевизия Румяна Бъчварова, началник на кабинета на премиера. Тя коментира интервюто на Борисов пред БТВ снощи, в което той каза, че езикът на вицепремиера Валери Симеонов към зелената евродепутатка Ска Келер е неприемлив.

 

Проблемът с Банско е наследен от много години, нито едно правителство не е имало смелостта да го реши, подчерта Бъчварова. И похвали Борисов, който призова бизнесменът Цеко Минев, ако е собственик на концесионера "Юлен", да излезе и да каже това. Запитана дали след тази откровена позиция на Борисов протестите ще спрат, Бъчварова каза: "Не мога да предрешавам какво ще се случи. Става дума за една група в обществото, която няма парламентарно представителство и протестите са възможност да изрази своята позиция. Това е ясно, че ще се случи там, където политическото и парламентарното представителство не съвпадат."

 image

НАРОЧНО СМЕСВАТ ТЕМИТЕ

МИСЛЯТ НИ ЗА ТЪПИ


НО ИСТИНАТА Е ЧЕ УЖАСНО ЗАПОЧВАТ ДА ОМРЪЗВАТ С ДЖЕНДЪРЯСАЛИТЕ СИ ГЪЗНИЦИ

ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ИНСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ ДО АНУЛИРАНЕТО НА ПОДПИСА НА ЗАХАРИЕВА И ГЛАСУВАНЕТО Й В МС.

БИТКАТА Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ
БОРИМ СЕ ЗА ДУШИТЕ БЪЛГАРСКИ

БОГ С НАМИ!
АМИН!




Гласувай:
3



1. reader - ПИТАМ
15.02.2018 18:58
ДЕЗМЪНД НАСИЛЕН ЛИ Е ДА СТАНЕ ТОВА, КОЕТО ПОКАЗВА И ЗАЩО РОДИТЕЛИТЕ МУ НЕ СА В ПАНДЕЛАТА? ИНАЧЕ ЗА ДОМАШНО НАСИЛИЕ СТАВАЛО ДУМА - НЕ БЕ ЗА СЕДМИЦА НА МОДАТА В НЮ ЙОРК! МАМКА ВИ ПЕДЕРАСТКА И ПЕДОФИЛСКА ЩЕ СЕ ПЪРЖИТЕ В АДА ИЗРОДИ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4085620
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930