Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2018 17:10 - Марков, репликирам ти - ИМА ПРАВОСЛАВИЕ ИМА СЕМЕЙСТВО, ИМА НАРОД, ИМА БЪЛГАРИЯ!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 502 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КОЛКОТО ДО ЕВРОПЕЙСКАТА ИМПЕРИЯ - ВЯРНО Е. ЖАЛКО ЗА ПОХАБЕНИТЕ УСИЛИЯ.  Белите роби в наши дни сами отиват в робство

При разпадането на Османската империя, което продължава не малко време, се създават условия за всякакъв вид мародерство. Появяват се организирани банди от всякакъв вид, които буквално прегазват обикновените членове на обществото. Впрочем, това се случва при разпадането на всяка империя, както и във време на природни бедствия и катаклизми, когато държавната власт е затруднена или в невъзможност да защити лоялните си граждани.

Политиците твърдят, че днес тези времена са отминали, както и че се ползваме от колективна система за сигурност, която гарантира нашето бъдеще. Всички усещаме в каква „сигурност“ живеем и плащаме всяка минута кървавата цена, но да предположим, че политиците-разбойници са прави. Какво бъдеще тогава може да има хилядолетна държава на българите без българи? И без капчица истинска надежда в малкото останали?

Идейната същност на ЕС е твърдо подменена и в това нямам никакви съмнения. Не съм враг на съюзите, но съм твърд противник на внушението, че ако някой не ми прави финансови подаяния аз не мога да съществувам! Огромна лъжа, в която ни убеждават всички политици на бандитския ни преход, които вече са първи европейци, за да получат наказателна индулгенция отвън, независимо от извършените от тях деяния.

Белите роби в наши дни сами отиват в робство. Разликата отпреди е, че не те водят с пушка зад гъба, но за сметка на това сам плащаш транспорта до личната си голгота. Отиваш с надежди и живееш в заблуда, защото това е единствената формула, по която е възможно да отречеш, че всъщност си роб в буквалния и преносен смисъл.
…………………………………………………………………………………………………
Защитаваме децата от насилие, но не защитаваме милиони пенсионери, които биват тормозени, бити, ограбвани и дори убивани от собствените си и чужди деца. Ще пазим жените от насилие, но няма да пазим от насилие хиляди деца, погубени от собствените си майки. Ще защитаваме семействата чрез европейска сексуална регулация на конвенции и закони, но няма да признаем, че семейството е вече мъртво като институт и няма какво да се защитава на практика. Децата ще ги гледаме под лупа, защото те са бъдещето, но няма да преодолеем насилието и извращенията на деца върху други деца. Мъжете не ги споменавам, защото според европейската представа за законност и ценности, те са библейското зло, начало и край на всички проблеми и на практика няма значение как се чувстват в наши дни, нито какво мислят по какъвто и да е въпрос! Тези същества обичат да тормозят, изнасилват и убиват жени, деца и животни и не заслужават, по подразбиране, никакво внимание.
……………………………………………………………………………………………………

Защо се случва всичко това? Защото подобно на Османската империя днес се разпада Европейската империя. Тя е лъскава, ценностна и прогресивна, но единственият й проблем, от който следват всички останали е, че няма сили да отговори искрено и коректно на българите защо са най-бедния и отчаян народ, при факта, че живеят в доказано най-богата държава в съюза…

Николай Марков

image

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

 

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4085664
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930