Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2018 11:36 - Боян Чуков: Истанбулската конвенция е мерзост и подлост пред Бога
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 417 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 През последните дни върви масирана обработка на общественото мнение чрез медиите
 

Тя е мощен разрушителен удар върху цивилизационния код на българския народ, върху неговите следващи поколения

 

 

Боян Чуков, Фейсбук 

Можем да бъдем дълбоко благодарни на БПЦ за публично обявената позиция против Истанбулската конвенция. Истанбулската конвенция е мерзост и подлост пред Бога. Тя е концептуално богоборство. Истанбулската конвенция иска да превърне нормите в ненорми. Да обяви нормалните за ненормални. Да развее мерзостта като знаме, като знаме на прогреса. 

Това е път към репресиране на нормалните. Ще се започне с ограничаване на правата на нормалните. Ще започнат „легитимно“ да ги репресират. Много от малцинствата вече имат очевидни предимства пред мнозинството. Те могат да си позволят неща, които мнозинството не може да си позволи. 

Например: „такива“ въпроси могат да се задават публично, а „такива“ въпроси не могат да се задават. „Такива“ неща могат да се говорят, а други, които поставят под съмнение налаганите със сила постмодернистки„ценности“ ;) не могат. Забранено е. 

Истанбулската конвенция е крачка към легализиране на всичко, което е девиантно и не е съвместимо с православните християнски ценности. Тя е мощен разрушителен удар върху цивилизационния код на българския народ, върху неговите следващи поколения. Пътят очертан от Конвенцията е път към деградиране на християнските ценности. 

Всяка една християнска ценност се заменя с определена постмодернистка „ценност“, която се отхвърля от мнозинството българи. Това е процес, който води да саморазрушаване. 

С легендата, че се налагат нови свободи и ценности, че това е „европейско“, се изгражда постепенно един жесток тоталитаризъм, добре познат в миналото. Даже по-страшен. 
Възниква въпросът: Дали е разумно да подписваме и ратифицираме „на конвейер“, без да се замисляме международни конвенции, които са над нашето национално законодателство? 

Забележка: Смущаващо е, че през последните дни върви масирана обработка на общественото мнение чрез медиите. Постоянно се говори за насилие срещу жени и деца. Не, че няма такова нещо. Но смущаващо е, че точно в този момент темата се преекспонира в медиите.

 

Безпрецедентно насилие от ТВ екраните от платени грантове!Обикновените хора ругаят,и затварят гтелевизорите си! Сред изнесените случай на насилие над деца ,които сега зачестиха ,със сигурност има нарочна тенденция ,дори се прекалява и имитира!Вече има разследващи журналисти ,които ще проверяват тайно ,дали изнесените случаи са действителни !Това е огромна манипулация на общественото мнение от предатели ,коментатори и псевдожурналисти ,които се заиграват със страховете на хората !Недостойно и позорно е за тях !
Сурвакар Балкански

В приветствието си към Тръмп във връзка с встъпването му в длъжност, произнесено през зъби, Меркел го призова да се придържа към "евроатлантическите ценности", една от които бе педерастията. Цитирам буквално.
Васил Здравков

Terminator


Те това са "евроатлантическите" ценности дето либералите (а кои са те в България кой ги знае) опищяха, че били нарушавани!

 

 

 

 
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4094783
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930