Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2018 13:22 - Джендърките се озъбиха на Нинова: От ПЕС ми наредиха веднага да изтегля предложението на референдум. Това демократично ли е? Нинова: От ПЕС ми наредиха веднаг
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1266 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 03.02.2018 13:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От ПЕС Жени дошло второ, още по-остро и заплашително писмо с нареждане да се ратифицира Коонвенцията

 ЕС ТОТАЛНО ПРОПАДА В ОЧИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ
ЕЙ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВИ ЯЗДЯТ ЛГБТИ И ВСЯКАКВИ ДЖЕНДЪРИ НО ЗАРАДИ ОБРАТНАТА ВИ ПОЛИТИКА ЩЕ ДУХАТЕ СУПАТА НЕ САМО В ИЗТОЧНА ЕВРОПА

ВЕРНО СА ВРЪТНАЛИ РЕЗБАТА ТИЯ ДЕБИЛИ


АЛОООООООУ КУКУРУКУ СЪВСЕМ СТЕ ВАМПИРЯСАЛИ БРЕЙ
ЩЕ ВИ БИЕМ С ЧЕСЪНО У КУХИТЕ ЛЕЙКИ ТЬОТКИ НЕДОЕБАНИ


НАРОДЪТ ВИНАГИ СЕ Е ПАЗИЛ ОТ ВАМПИРИЦИ И ДРУГИ ДЪРТИ ВЕЩЕРИЦИ С ЧЕСЪН - ХОРА ЗАШИВАЙТЕ СИ ПО ЕДНА СКИЛИДКА В ПАЛТАТА ЧЕ ТИЯ ДЪРТИ ПАВРАНТИИ СЪВСЕМ ПОЩРЪКЛЯХА

ХАХАХА
ЯВНО НЕ СА ЯЛИ ДЪРВЕН ГОСПОД СКОРО

OFFche Welle


СерГЕЙ, ама ти си по тъп и от Тиквата !!! Никой не се интересува какво е било преди половин година в Лисабон. Важното е какво се прави ТУК и СЕГА. Така, че....СерГЕЙ, еби си майката !!! Българският народ ти каза: Заври си ИК в разпрания задник !!!
                                      
  •  
 

3 февр. 2018 | 09:34


"Защо е тази война? В последните 30 години никога не съм била подложена на такъв огромен натиск", посочи Нинова. И попита: "Защо не направим една Софийска конвенция за демографската криза?".

 

 

"От ПЕС ми наредиха веднага да изтегля предложението на референдум за Истанбулската конвенция". Това съобщи лидерът на БСП Корнелия Нинова пред "Събуди се" по Нова тв.

 

Тя съобщи, че от водачката на ПЕС Жени Зита Гурмай дошло второ, още по-остро и заплашително писмо с нареждане да се ратифицира Коонвенцията. "Това демократично ли е?", попита Нинова.

 

"Защо е тази война? В последните 30 години никога не съм била подложена на такъв огромен натиск", посочи Нинова. И попита : Защо не направим една Софийска конвенция за демографската криза.

 

Нинова за пореден път подчерта, че на форума в Лисабон българската делегация не е била в залата и затова не е гласува резолюцията в подкрепа на Истанбулската конвенция. "Ако бяхме в залата, щяхме да гласуваме против", заяви лидерът на БСП. 

 

Според нея Сергей Станишев е намекнал, че БСП ще бъде изключена от ПЕС ако не подкрепи Истанбулската конвенция.

 

Тя увери, че ПЕС няма да предприеме стъпки за изключване на БСП от редиците си: "Как ПЕС ще изключи едната от двете партии, които в момента бележат ръст - БСП и на Португалия?"

 

Според нея натискът върху България за приемане на Истанбулската конвенция ще засили евроскептицизма. Тя посочи, че други държави в ЕС също не са ратифицирали конвенцията.

 

Нинова подчерта, че истината за Истанбулската конвенция е лъснала в Обяснителния доклад, където ясно е записано, че  закрила от насилие ще имат и мъже-гейове, жени-лесбийки, трансексуални, бисексуални и т.н. индиви, чийто социален пол не съотвества на биологимния им пол. Тя заяви, че към тях трябва да се отнасяме с уважение, но това не бива да се набива за децата като норма и да влиза в учебните помагала.

Според Нинова правителството умишлено е скрило този доклад, тъй като той трябва да се разглежда успоредно със самата Конвенция.

 

Нинова припомни, че разследването срещу кмета на град Септември е тръгнало от сигнал, внесен от БСП още през есента на 2017 година.

 

В началото  на разговора с Мира Иваннова лидерът на БСП коментира как трябва да се представи времето на комунизма в учебниците по история. „Не сме против да се изучава този период, но бихме искали да се изучава обективно”, подчерта  Нинова.

 

„В новите учебници 11 века от историята на България са засегнати в 15 теми, а 45 години социализъм – в 12 теми. С понятията в новите учебници се прави подмяна на историята. Има изселване по време на социалистическия период, но няма депортиране на евреи”, коментира Корнелия Нинова.

Според нас чрез миналото по посяга на бъдещето, защото това ще се учи от деца, които нямат спомени за тези периоди и ще го попият такова каквото им се представя в учебниците”, добави тя и подберта: Това е битка за бъдещето. 

 

Нинова определи споровете комунисти-антикомунисти в парламента като "грозни". Тя изтъкна, че на първия ред в пленарната зала от страна на БСП няма нито един бивш член на БКП, докато на първия ред на ГЕРБ 2/3 са такива.

Нинова обясни и защо в началото на своето председателстване на БСП поднесе цветя пред паметника на Тодор Живков в Правец. Според нея това е "обективен прочит". Тя определи този си акт като "признателност за това, което е направено за България".

 

Защо левицата иска Сметната палата да направи одит на кабинета?

"Миналата година правителството разпредели 1,5 милиарда лева извън бюджета, само от началото на тази година са разпределени извън бюджета може би 200 милиона лева. В тази правова и парламентарна държава има ред.

 

Законът за бюджета се приема единствено от парламента. Бойко Борисов нарушава Закона за бюджета и правилата на парламентарната република като след това разпределя средства извън Закона за бюдета. Нормално и редно е той да влезе в парламента и да каже, че иска актуализация на бюджета", коментира Корнелия Нинова.

 

Очаквайте подробности



Гласувай:
1



1. reader - OFFche Welle
03.02.2018 13:35
Твоята "Прогресивна Европа" знае ли, че децата ни ще се възпитават от педерасти и лесбийки, под надзора на джендър ГЕСТАПОто GREVIO ? В твоята " Прогресивна Европа" СпасКЕ, има ли място пряката демокрация, защото според педофила СерГЕЙ и лесбийката Зита Гурмай, референдумите трябва да се забранят ?
цитирай
2. reader - !
03.02.2018 13:36
Не на ИК ,ни крачка назад в борбата за защита на децата ни! Смело, г жа Нинова,ние ще излезем зад Вас!!! Долу родните продажници в ПЕС и ЕС!!! Станишев ,ти си генетично увреден номенклатурчик!!!
цитирай
3. reader - !
03.02.2018 13:37
Браво! С вас сме! Българските жени са силни и сами отстояваме правата си,без външна намеса на подобни фалшиви акции и персони.
Нинова, и без тях ще съмне. Вие не сте против основния предмет на конвенцията, а сте против вмъкнатите други дивотии, които не са обект на темата на конвенцията. Шансът е огромен БСП, ВМРО, БПЦ и другите духовни органи ръка за ръка срещу разгонените, но недонатаковани еврогейки и еврогейове. Опазванета на децата от този буламач, е нещо повече от спасяването на българските евреи.
цитирай
4. reader - Кой ги натиска песоглавците, че те така натискат корнелия?
03.02.2018 13:39
ЮДО-МАСОНИТЕ.
цитирай
5. reader - OFFche Welle
03.02.2018 13:39
Бокоооо, пръскай се от яд педераст гнусен. Видя ли как се брани народ и Родина !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4074198
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031