Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2018 18:23 - Помните ли? Няма как един дърт пергишин и педофил да е избил сам 6 човека и цялото МВР и армията не могат да го хванат четвърти ден
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1261 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Помните ли? image  

Няма как един дърт пергишин и педофил да е избил сам 6 човека и цялото МВР и армията не могат да го хванат четвърти ден

  Помните ли?
За 20 минути арестуваха трима души, които са искали да убиват Пеевски! ЗА 20 МИНУТИ И ТРИМАТА! Без дори и да са си помисляли за свинята, но Той пожела и ги арестуваха. Днес четвърти ден не могат да задържат убиеца на шестима българи.
ПОМНИТЕ ЛИ?
Преди точно две години бе убит показно А. Антов, шеф на модна къща Агресия. Тогава от КРИБ скочиха с ултиматум към правителството на БУДА 2 и лично Борисов обеща, че до една седмица убийството ще бъде разкрито. Да сте чули нещо за убиеца, или развитие някакво по следствието? НЕ!
ПОМНИТЕ ЛИ?
Седмица преди това брутално бе убит Веселин Стоименов, извършил юридическата ликвидация на ВИС 2.
ПОМНИТЕ ЛИ?
Как прокурор Сарафов ни раказваше за "изключителните професионалисти", които стреляха с гранатомет по трактора и от 30 метра не можаха да уцелят лимузина няколко пъти...
ПОМНИТЕ .ЛИ?
Преди няколко месеца един младеж бе отвлечен. Лицето Бойко Борисов, в качеството му на министър председател направи щаб в собственият си дом и след като бащата на отвленият си плати момчето бе освободено от похитителите. Бащата благодари на Буда и всичко приключи. Да сте чули някой да е арестуван, или за някакво равитие по случая?!
ПОМНИТЕ ЛИ?
Преди две седмици служител на НАП бе разстрелян със снайпер в центъра на София. Лично Цацаров и Буда се заканиха, че атентатора "ще си го получи". Да сте чули някой да е "получил" нещо?!
ПОМНИТЕ ЛИ?
Преди три години след взрива в Горни Лом, в изборната нощ, след парламентарните избори Бойко Борисов - Буда заяви "Този взрив не е случаен, аз знам нещо..." Някой да чул или разбрал, какво знае Буда за взрива при който загинаха 15 човека?
ПОМНИТЕ ЛИ?
"В парламента има хора, които се занимават с наркотрафик" Твърдение на премиера Бойко Борисов - Буда пред национални медии. След сигнал на БОЕЦ до прокуратурата, Буда обяснил, че се бил объркал!
ПОМНИТЕ ЛИ?
"Имам информация от службите, че Доган ме е поръчал да ме убият" Изказване на премиера Бойко Борисов - Буда от трибуната на Народното събрание. Преди някопко дни същият Доган заяви, че правитеството на Буда е без алтернатива, а Борисов каза по негов адрес, че е "мъдър човек".
ПОМНИТЕ ЛИ?
През последните години за всички тежки престъпления бяха обвинявани все клошари, пастири, "горски човеци" и всякакви нещастници. В същото време няма НИТО ЕДНО разкрито показно убийство, или тежко престъпление. И НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ЗА КОРУПЦИЯ!
И АКО ПОМНИТЕ, то сигурно сте разбрали, че прокуратурата, МВР и службите в България се ръководят от тотално некадърни и тъпи будо-шиши-гъзо-лизачи. И това е най-ценното им качество.
И АКО ПОМНИТЕ, сигурно сте разбрали, че нищо в територията не се случва случайно и без знанието и санкцията на баш-мутрата. Че няма как един дърт пергишин и педофил да е избил сам 6 човека и цялото МВР и армията не могат да го хванат четвърти ден. Междувремено още трима банкоматоразбивачи се лутат немили недраги из горите български, а вече е зима...
ТА, ЗАПОМНЕТЕ!
Докато ни управляват престъпници, мутри, ченгета и корумпирани боклуци, то списъка със жертвите ще става все по дълъг, а горите ще се пълнят с всякакви "изключителни професионалисти" недостижими за полиция и прокуратура. Е, от време на време някой клошар ще попълва статистиката за "разкриваемост"."

 

Източник: Виктор Иванов, фейсбук




Гласувай:
5



1. krumbelosvet - И кво праим, ако помним?
16.01.2018 06:39
Сини трубадури вкараха в криза съда и полицията.
След ВСЯКА рязка смяна на властта, престъпността никне като гъби след дъжд. Така е било след Турско и след 9-ти. Но тогава кризата е овладяна за броени години. Сега кризата няма край. Защо? Кво е различното? Не са сините трубадури. ТЕ СИ ИМАТ СЪВЕТНИЦИ, в които са влюбени и ги слушат, не че са предатели, не, а от ЛЮБОВ И ДОВЕРИЕ ги слушат. И тия чужди съвети са причината, защото ТОВА Е ЦЕЛТА на съветниците - да сме пиле в кълчища.
Ама ще кажете, нали И ЧЕРВЕНИТЕ управляваха. Ма не помните ли, че съдът и полицията бяха брутално посинени, след това деполитизирани, а съдът е и "независим". И съветниците всеки момент могат да провалят червените с финансови и пропагандни хватки. И ВИНАГИ са го правили. (Имам пост "Виденовата хипер-инфлация - доказателдтво слещу световните банкери". Никой десен блогер не е възразил по същество.)
цитирай
2. bojinkata - И аз не възразявам! Така е! Но нар...
16.01.2018 10:47
И аз не възразявам! Така е! Но народът спи! Доволен е от статуквото! Още Добри Чинтулов го е казал!
цитирай
3. krumbelosvet - Народът
16.01.2018 17:56
Народът НЯМА ПОЛЕЗЕН ХОД. Щото можем ли да се опрем на ДИКТАТА на победителите в Студената война? А бай Добри Чинтулов е АГИТАТОР а не изследовател на историята. Що постоянно забравяте десетките ВЪСТАНИЯ, УДАВЕНИ В КРЪВ, и хайдутите? Народът е използвал всяка най-малка надежда за свобода. Да не говорим за първото антифашистко...
цитирай
4. bojinkata - Сега хайдуците управляват!
16.01.2018 18:13
Сега хайдуците управляват!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5388509
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031