Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2018 15:48 - Нещо неочаквано и Страшно за Запада поиска Руския Народ! Вижте какво е то! Истината ще ви Разтърси:
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 3153 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Нещо неочаквано и Страшно за Запада поиска Руския Народ! Вижте какво е то! Истината ще ви Разтърси:

 

Колкото и да не им се иска на западните апологети, могъществото на руската армия и боен дух са факт, който никой не може да оспори. Разрушената през 90-те години на миналия век „регионална“, по думите на Обама, руска държава, изведнъж се превърна в страховита военна сила, която само за няколко години срути картонената кула на американската хегемония в света.

image

Но Русия се слави не само със своята неоспорима военна мощ. Русия е нещо много повече от това. Защото руската държава винаги е била начело на прогреса на човечеството. Така беше през октомври, 1917 г., така е и сега през 2017 г. Именно Съветският съюз спаси света от кафявата чума на хитлеризма. А могъщите военно-космически сили на Руската федерация сега спасяват Близкия изток, Европа и света от черните знамена и черните души на вилнеещите джихадисти.

Но истината е, че разковничето на руската мощ не се крие само в силата на оръжието. То е необходимо, но не е съвсем достатъчно условие. Руската мощ, която Западът така и не успя да разбере и да си обясни, се крие в могъщата сила на идеята за справедливост, свобода и достоен живот за всички хора.

През целия 20-ти век Евро-атлантиците хвърлиха много трилиони долари, за да демонизират и унищожат тази идея за свобода, равенство и братство. И успяха за кратко да дискредитират обществото на социалната справедливост. Съветският съюз се разпадна, но мечтата за достоен живот и истонско човешко щастие не можа да бъде изтръгната от сърцата на хората.

И днес тази мечта триумфира по целия свят. А нейни първи носители и най-ярки защитници са руските хора. Като потвърждение на тези думи ще припомним, че в началото на декември  общоруският център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ) проведе социологическа анкета, посветена на 12-ти декември – денят на Конституцията в Руската федерация.

Изследването на руските социолози показа, че 80 % от участниците в анкетата, които са на възраст от 18 до 24 години смятат, че руската Конституция отговаря на потребностите на народа. И това е така, защото хората в РФ се отнасят с уважение и почит към своята конституция. И именно заради огромната юридическа и практическа сила на конституцията, анкетираните имат огромни изисквания към нея. Например, всеки втори човек, който живее в Руската федерация, счита, че в Конституцията на РФ трябва да бъдат внесени определени допълнения. Кои са най-важните от тях, според анкетираните:

Хората искт конституционно да бъдат закрепени следните в момента съществуващи техни придобивки: 1- безплатно и качествено здравеопазване, 2- безплатно и качествено образование, 3- да бъде конституционно указан начинът на формиране на минималната работна заплата и минималната пенсия, така че всички да могат да живеят достойно и човешки в Руската федерация. 4- народът и властите да движат обществото към все по-голяма социална справедливост и благоденствие за всички.

image

С други думи: Уж убитият от Запада социализъм в Русия, сега се връща в живота триумфално и с пълна сила. И то не като носталгично искане на респондентите във възрастовата категория от 60 г. нагоре. Връщане на обществото на социалната справедливост искат преди всичко най-младите, които са на възраст между 18 и 24 години. Защото именно те усещат най-остро тегобите и несправедливостите на капитализмъ.

Ще прибавим към тази картина още няколко факта, за да стане пределно ясно, че Русия под ръководството на Владимир Путин се вдижи към демократично и социално справедливо общество. Най-напред нека си спомним, че още с идването си на власт далновидният руски президент започна с всички сили да възстановява руската икономика. В течение само на 15-тина години промишлеността и селското стопанство в Русия станаха по-силни от тези в Съветския съюз.

Наред с това Владимир Путин изгони руските олигарси, които не искаха да работят в полза на своите народ и държава. Останалите връщаха на държавата до 80 % от печалбите си. За да стане Русия силна и могъща държава. Другата главна задача на харизматичният руски президент бе възстановяване на военно-промишления комплекс и връщане мощта и силата на руското оръжие. И всички тези задачи Владимир Путин изпълни блестящо. Затова хората в Русия го обичат и почитат.

А само за сравнение чистата минимална заплата в България е 378 лв чиста, като приспаднеш данъка. С които пари не можеш да си купиш дори храна. Да не говорим за останалите данъци и такси. Да не отваряме дума пък за минималната пенсия у нас, която е още по-жалка – 200 лв.

Ето затова българите казват, че правителството на Бойко Борисов и западните му господари обричат хората на гладна смърт и унищожение. И затова настояват Борисов и ГЕРБ да се махат от политиката.

И това ще стане. Защото гласът народен винаги е глас Божий!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

  Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:   ВИЖТЕ ОЩЕ:



Гласувай:
9



1. apostapostoloff - Поредната идиотщина на
03.01.2018 16:58
смахнатия Иво.

Русия и Северна Корея са двете най- изостанали страни в Азия и цял свят им се смее. И никой не го е еня какво искат тези смешни държавици.
цитирай
2. stuber - СОПОЛ АПОСТОЛОВ
03.01.2018 20:40
явно е, че мнението на тази креатура се е формирало след продължителното му пребиваване в тези най-изостанали страни.
цитирай
3. bojinkata - Сополе, положението при тебе е н...
04.01.2018 11:14
Сополе, положението при тебе е неспасяемо!
цитирай
4. ok3223 - Този неспасяем галфон
10.01.2018 12:07
Този е неспасяемо тъъп, нагъл и омразен на всички, които са имали и най- малък допир с това морално недоразумение. Що клетви псувни е отнесъл. Просто ми е чудно как не са го пребили неговите фенове да сега. тази мръсна гадина, с отровен език ..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5387126
Постинги: 3598
Коментари: 5838
Гласове: 6717
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031