Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2017 03:42 - Тепърва ще се леят реки от кръв в Европа...
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 572 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Актуално Според главния антитерорист в Евопа Жил де Керхов, тепърва ще се леят реки от кръв с активното участие на тези 50 000 ислямисти, допуснати в Европа от Меркел. image

 Лентата |  26/09/2017

 

В статията си "Пировата победа на ангела меркел’", Алекс Алексиев цитира координаторът на ЕС за борба с тероризма Жил де Керхов. За Жил де Керхов казват, че когато американският президент или немският канцлер искат да разберат точната бройка на джихадистите в Европа, просто му звънят по телефона. Алекс Алексиев цитира Жил де Керхов, който само преди броени дни е казал, че "по последни данни 50 000 ислямисти са влезли в Европа под прикритието на мигранти." Когато прочетох статията, погледът ми автоматично мина по числото и реших, че става дума за 5 000 (пет хиляди). никаква изненада – все пак немското разузнаване официално предупреди за 8 000 джихадисти в Европа, влезли с клетите сирийски бежанци от Афганистан, Пакистан и Сомалия. малко по-късно обърнах внимание, че не са пет, а петдесет хиляди. 50 000. ПЕТДЕСЕТ ХИЛЯДИ. 50 000 ислямисти в Европа, готови да убиват и да умрат в името на каузата, в която вярват.

Наскоро една любителка на статистиката се опита да ни пробута фейк данни, според които няма проблем - нивото на престъпност е под средното. И въобще, само истеричките вдигали джангър за бежанците, защото нищо и никаквите атентатчета до този момент били правени от трето поколение интегрирани мюсюлмани. Не знам дали хората осъзнават глупостта на опорката ‘ама те терористите са местни’:

1) От едната страна имаме няколко милиона неинтегрирани, капсуловани мигранти второ-трето поколение, стотици от които са готови да убиват европейци-християни въпреки факта, че те самите са родени и израснали в Европа. От друга страна имаме няколко милиона мигранти първо поколение, току що дошли в Европа от страни, в които християнството се наказва със смърт, а жената е малко над кокошката, но доста под кравата в социалната йерархия. Страни, в които имамът твърди, че жената има четвърт мозък и където жената е убивана с камъни, ако излезе незабулена. Общото между едните и другите е религията, която изповядват, характеризираща се с абсолютна нетърпимост към християнството, в най-радикалната си форма. Та любителите на фейк статистиката кой знае защо триумфално крещят "терористите са местни", а кокошите им мозъци не схващат същността на проблема - добре бе, местни са, ама не се чувстват местни, чувстват се преди всичко мюсюлмани, а не европейци. Не приемат историята ти, културата ти, обичаите ти, навиците ти, считат ги за аморални и презрени от Бога, на който те се кланят и в името на когото убиват. тоест, хем не можеш и не знаеш как да интегрираш милиони мюсюлмани, хем се досамозаливаш (досамоубиваш) с още няколко милиона, като допълнително усложняваш и без това нерешените си половинвековни проблеми.

2) Ами всъщност, не, според главният антитерорист в евопа жил де керхов, тепърва ще се леят реки от кръв с активното участие на тези 50 000 ислямисти, допуснати в Европа от Меркел. „The threat picture has diversified enormously in recent months and is likely to remain severe for the foreseeable future.” Чакат ни толкова вълнуващи времена, че сегашното 53% увеличение на изнасилванията в Германия, заметено под килима от правителството на Меркел с любезното съдействие на придворната журналистика, ще ни се стори като детска пакост. „Меркел е обвинена, че никога не е предоставяла законови аргументи за отварянето на границите през 2015 г., нито е взела одобрение от Парламента, както се изисква от закона. Накратко, тя е нарушила закона и не само германския, защото освен границите на Германия, тя отвори и границите на ЕС. В последствие г-жа Меркел направи още по-голяма грешка, като накара раболепната и неизбрана от гражданите Европейска комисия да принуди източноевропейските народи да приемат мигрантите – нещо, което те не желаеха и което се възприема като германски диктат.”

Автор: Ирини Зикидис, Фейсбук

 

 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4086502
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930