Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2017 19:39 - LOVE IS LOVE. ОСЪЗНАХ.
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 8670 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Мартин Карбовски   image

Любовта си е любов. Каза некрофилът, докато мечтаеше за голяма микровълнова фурна, която поне малко да стопли любимата му. Той се имаше за нормален некрофил, защото все още обръщаше внимание само на женските трупове в моргата.

Любовта си е любов. Каза любителят на овце, докато купуваше ново звънче на най-къдравата си овца. Той се имаше за нормален содомит, защото често влизаше в пререкания с другия водач на стадото, овена.

Любовта си е любов, каза си педофилът, докато минаваше бавно покрай училището. Той се имаше за нормален, защото предпочиташе малките момчета живи.

Любовта си е любов, каза геронтофилът, докато търсеше пенсията на бабата, живееща в най-отдалечената къща на селото. Той се имаше за нормален. Оправдаваше геронтофилията си с липса на пари за млади момичета.

Любовта си е любов. Каза си бащата, докато придърпваше дъщеря си в спалнята. Майката остана в коридора и си мислеше същото. Любовта си е любов, в края на краищата, по-важно е, че тази нощ пак трябваше да спи на дивана в хола.

Любовта си е любов. Каза си проститутката, когато видя, че се е избърсала с банкнотата, вместо с мократа кърпичка. Тя смяташе, че е ненормално една жена да спи само с един мъж през живота си. А майка й беше точно такава жена.

Любовта си е любов, каза любителят на златен дъжд, докато разтваряше чадъра си. Пролетта се случи доста дъждовна тази година, помисли си той. Ненормална работа е пролетта да е така дъждовна, продължи да си мисли любителят на златен дъжд, защото чадърът му заяждаше. 

Любовта си е любов. Прочете на една шарена листовка старата жена с черните дрехи, докато плевеше гроба на мъжа си. Тя не си задаваше въпроса дали е нормална. Наистина пролетта беше доста дъждовна тази година. И плевелите на гроба на мъжа й бяха жилави, съпротивляваха се.

------------------------

Послепис (какво иска да каже авторът)

Осъзнавам, че последните години получавам упреци за прекалената свобода в писането ми. Хората ли, читателите ли - някак са станали много чувствителни. А аз всъщност пиша с много по-малко и много по-чисти думи.

Ползвам ефвемизми като един образован роб.

Хората, уж са все по-модерни, но не искат да четат "така, по-хард неща". Сарказмът, иронията, присмехулникът на Лий вече не са на почит. 

Осъзнах, че великият Жорж Батай вече е забранен в главите ни. Никой никога няма да пише свободно като Салвадор Дали, който се опитваше да обясни колко са гениални лайната му в неговата СКАТОЛОГИЯ.

Аполинер, Мопасан и маркизът са като мръсни чаршафи, наритани с чисти обувки в ъгъла. „Единадесет хиляди камшика“ вече е задължителна в спалнята, но е забранена като общуване. Мазането с лайна е част от любовната игра, но вече не е част от интелектуалните ни разговори.

Ние общуваме чрез Фейсбук и там мнозина стари автори, които взривяваха главите ни, вече НЕ ОТГОВАРЯТ НА СТАНДАРТИТЕ НА ОБЩНОСТТА. Бяха добри автори. Добри автори са свободните автори.

Осъзнах, че много хора в тази общност, (комуникационен канал) ги банват, заради виц. Онзи с лорда, неговия слуга Джон и педерастите на улицата.

Осъзнавам, че в Австралия са забранили филм за правата на мъжете, чийто автор е жена.

Осъзнавам, че ЛЮБОВНИ ИСТОРИИ НА ОБИКНОВЕНАТА ЛУДОСТ на Буковски няма да се роди в такава позорна, беззъба и едновременно извратена среда.

Педерастите ми забраниха Аполинер. Точно те, мамка му.

Осъзнавате ли, че много цитати от вашата любима книга – „11 000 камшика (Или похожденията на един принц)“ - ще са невъзможни, заради новите стандарти.

В тези стандарти всеки може да чука всеки, всеки може да чука всичко, но не бива да се говорят мръсни думи. Осъзнавате ли?!

Мястото, където грехът е норма, свободата ще е невъзможна.

Това осъзнах. Ужасно е.

Ще пратя този текст на лични съобщения на приятелите си.





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073641
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031