Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2017 20:49 - Препоръки към хората, ако попаднат в терористичен атентат!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 984 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

До последния атентат в Лондон все още важеха старите правила на поведение при терористично нападение. Да залегнеш, да поставиш ръце зад врата си и да се надупиш. Както и да изпълняваш безусловно всички нареждания на похитителите....
Но онзи ден британците въведоха нови психопатични правила - при терористично нападение да бягаш, колкото сила имаш. 
Вече започвам да се чудя къде са старите професионалисти - антитерористи от английските специални служби? - А, сетих се! Помагат на терористите...вероятно.
Или в МИ-тата работят само малоумници и връзкари?
Преди половин година написах дълга препоръка за новите поведения на хората при евентуален терористичен атентат. Реакцията на хората беше доста критична. Дори имах спор с един нагъл и малоумен брадат пръч, който твърдеше, че не бива да се съпротивляваш по никакъв начин... Тогава напълно отрекох бягството.

Бягството не е препоръчително и здравословно, особено ако теренът е открит. Когато бягаш, ти не виждаш какво се случва зад гърба ти. Ако терористите са във връхлитаща по тротоара кола, няма да можеш да избягаш. Ако джихадистите колят с ножове, ти не можещ да определиш къде се намират те, бягайки панически, а в една блъскаща се от ужас и хаос тълпа, няма как да тичаш бързо. Ако терористите стрелят с огнестрелно оръжие, никой не е по-бърз от куршумите. Ако нападателите използват взривно устройство, колкото и бързо да тичате, взривната вълна и осколките ще ви разкъсат. Ето защо британските нови правила са напълно погрешни!
Ако попаднете в епицентъра на терористичен атентат, бъдете сигурни, че вашият живот вече се намира на ръба на сигурна смърт. Бягството няма да ви спаси. 
Единствената реакция, която може да ви даде минимален шанс за оцеляване, е да намерите някакво временно прикритие. Дали сте на открито или на закрито място, такива прикрития винаги се намират наоколо - уличен стълб, контейнер за смет, паркиран автомобил, маса, бюро, бар-плот, ъгъл на помещение, врата, стълби ... 
Изчакайте терористът да приближи, използвайте внезапна изненада, атакувайте го и го убийте на всяка цена! Независимо дали сте на открито или закрито място, винаги можете да намерите нещо, което да използвате като оръжие. Ако стресът и повишеният адреналин ви попречат да мислите, нападнете с голи ръце и се целете в очите, гърлото и тестисите на терориста. Не забравяйте да отблъснете оръжието му. Това може да направи всеки мъж или жена, независимо дали имат някакви бойни умения. 
Не забравяйте две неща: 
Първо, не се поддавайте на паниката! Всеки човек се страхува, но страхът е по-слаб от разума и може да бъде преодолян. 
Второ, терористът желае вашата смърт и не очаквайте никаква милост от него. В такъв случай вие също бъдете безмилостни и жестоки към него! 
Страхът може бързо да се превърне в ярост. Удряйте, драскайте, хапете, ритайте, блъскайте, но трябва да се опитате да убиете джихадиста, защото в противен случай той ще убие вас и други хора! 
Ако терористите използват огнестрелно оръжие - дългоцевно или късоцевно, ако успеете да се приближите изненадващо до мургавата маймуна, не се страхувайте да уловите цевта на оръжието и да го отклоните встрани от вас!
Ако те използват ножове, можете да използвате нещо като щит - увита около ръката дреха, стол, капак от кошче за смет, чанта, метла ... Почти е невъзможно да се разминете без прорезни рани, но по-добре порязан, отколкото мъртъв! 
Ако джихадистите използват бомба, тогава вече нищо не можете да сторите. Ако сте в епицентъра на взрива, шансът ви да оцелеете е 95 %. Аз лично съм преживял три самоубийствени атентата в Израел, Кашмир и Кюрдистан.
Новата мода в терористичните атентати е нападението с бясно летящ автомобил, мачкайки невинни пешеходци по тротоара. Това е доста страховита тактика, която е невъзможно да се предотврати. Никой не може да предположи коя кола и в какъв момент ще се отклони от уличното движение, ще се качи на тротоара и със силна скорост ще започне да гази нищо неочакващите хора. 
Има само два начина да спреш такъв летящ автомобил: Първият е всички тротоари да бъдат укрепени с предпазни метални или бетонни стълбове, които да пречат на кола да се покачи на тротоара, но това ще отнеме ужасно много пари и време.
Вторият начин е всеки психически здрав и пълнолетен човек с чисто съдебно минало да притежава лично огнестрелно оръжие. Терористи в кола се спират само с куршуми! 
Това означава, че режимът за получаване на разрешително за огнестрелно оръжие за самоотбрана трябва спешно да се облекчи!
Всеки политик, който на фона на тези кървави атентати, има глупостта да се опита да обезоръжава гражданите, или сътрудничи на терористите или е малоумник, който незабавно трябва да напусне своя пост!
Хора, намираме се в състояние на война! Изключително трудна и мръсна война! Всеки, който няма оръжие, е потенциална жертва! Борете се за правата си и ще можете да спасите живота си! 
Срещу терористите толерантността не помага - помага съпротивата!
Неделко Маслев




Гласувай:
1



1. born - ОК, ще утрепя мургавия шебек ! Ами после ?
08.06.2017 21:32
Не по-малко от 10 неправителствени организации ще скочат срещу ми заради нехуманното отношение към шебека и ще ме обвинят за неспазване на евроатлантическите ценности и нецивилизационния ми избор ! Как ще живея след това с подобно клеймо.
Май по-добре да ме заколи и после педитата, лесбийките, транс и прочие сексуалистите да ме почетат като скандират "Не на страха !" а Каменица Гранде да пее песни в моя прослава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4085288
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930