Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2016 07:36 - РЕАЛНОСТТА и ТЕЛЕВИЗОРА са две различни неща !
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 917 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Иван Баичев
image image image image

"ВЗРИВЪТ"" в Село ХИТРИНО бе КОНТРОЛИРАНО МЕРОПРИЯТИЕ на ""ЦРУ-ПЕНТАГОНА"" извършено чрез ""КРИЛАТА-РАКЕТА"" с цел отклонение на общественото внимание от подгот...

See More
“ВЗРИВЪТ“ в Село ХИТРИНО бе КОНТРОЛИРАНО МЕРОПРИЯТИЕ на “ЦРУ — ПЕНТАГОНА“ извършено чрез “КРИЛАТА РАКЕТА“ с цел отклонение на общественото внимание от подготвяните смъртоносни действия спрямо Българската държава и Българския народ ! Публикувано на 13.12.2016  в България

image
image

“ВЗРИВЪТ“ в Село ХИТРИНО бе КОНТРОЛИРАНО МЕРОПРИЯТИЕ на “ЦРУ — ПЕНТАГОНА“ извършено чрез “КРИЛАТА РАКЕТА“ с цел отклонение на общественото внимание от подготвяните смъртоносни действия спрямо Българската държава и Българския народ !!!

Уважаеми приятели за времето, което сте тук в най-независимата интерактивна медия сред най-будните Българи трябва да сте разбрали, че всичко случващо се в Родината ни от 1990 г. до днес е инспирирано, направлявано и контролирано от САЩ и в частност от тяхното представителство в София, “КОЗЯК-16“ !

До днес САЩ чрез така наречения Н.К. “направляващ камшик“ са се намесвали брутално не един път в световната и тукашна политика чрез техни действащи агенти на терен или чрез глобалните си геофизични “инструменти“ от рода на “HAARP“ , “СИН ЛЪЧ“ и подобни “инструменти“ за въздействие и унищожение способни да проектират огромна сила и поражения върху минимална територия или хиляди километри !

Всички вие помните многократните “взривове“ в цеховете за утилизация на боеприпасите на Българската Армия довели до 15 убити, като тези “взривове“ бяха просто за прикритие на вече изнесените боеприпаси, продадени на децата на ЦРУ — МОСАД, известни под названието ни “ИДИЛ“ , “АЛ-НУСРА“ и други ислямизирани изроди.

Другият лост за въздействие на непослушни страни е чрез външни фактори изброени по-горе предизвикващи много по-големи поражения и психофизични травми от локалните вътрешни намеси.
Примерът за такава намеса на Българска територия е пресен и кървав отнел живота неофициално на повече от 80 души !
Помните “потопа“ във Варна – кв. Аспарухово в началото на лятото – 2014 г. която намеса имаше две основни задачи.

1 – да накаже Варненци заради тяхната будна съвест дала началото на протестите смъкнали агента на ЦРУ – Боко Борисов.
2 – да предупреди тогавашното правителство и премиер Орешарски да не подписва окончателното решение за поставяне на тръбите на Българска територия , част от Руско-Българския проект “Южен Поток“. След това всички знаем как бе прекъснат този проект и как Орешарски си подаде оставката принуден от тримата щатски конгресмени и неговите приятели от ДПС.

Сегашния “взрив“ в село Хитрино имаше за цел да прикрие — отвлече вниманието ви от няколко основни задачи имащи за цел да подчини и ликвидира окончателно третата Българска държава

– Медийно да отвлече вниманието на Българите от отчайващото икономическо и политическо положение на Родината , докарана до тук лично от копелето — предател Боко борисов и ГЕРБ — гроб , втълпявайки на редовия зрител, че България без Боко е обречена и само той може да въведе ред и сигурност, както и да разпореди финансова подкрепа на пострадалите в село Хитрино като факта, че Борисов няколко дни преди това ни предупреди — подготви за подобен сценарий казвайки, че се очаквало скорошен “терористичен“ акт потвърждава тази теза.

– Да отвлече вниманието от нахлуващите Ислямски изроди, разселвани от ГЕРБ по цялата територия на Родината ни с цел бъдещата им подготовка за повсеместни военни действия водещи до анклавизиране и разчленява на Българската територия на няколко етнически републики.
Скорошната акция на ГДБОБ, заловили над 3000 картечни пистолети ‘УЗИ“ и боеприпаси пратени от МОСАД като помощ за тукашните “бежанци“ доказва необоримо този факт.

– Да се отдалечат погледите на Българите към последното решение на копелето — предател Боко Борисов и ГЕРБ, обявили, че дават над 1 000 000 000 – един милиард лева от нашите данъци, за да санират цигански коптори, с което ще АГИТИРАТ циганите да гласуват за тях с пари крайно необходими за Български пенсионери, деца , майки и социални дейности в услуга на работещия беден и изстрадал Български народ.

– Да заглуши пълната измама наречена “мажоритарни“ избори, давайки свобода на ГЕРБ, БСП и ДПС, зад гнусните и мазни лица на еврейско — турския поклонник Слави Трифонов и неговата шайка от малоумни кючек дебили да организират пълната подмяна на изборния процес ликвидирайки останалите си политически съперници в лицето на ПФ, АТАКА част от РБ и ББЦ, подчинени на интересите на Израел — МОСАД.
факта, че няколко часа след “взрива“, Израел поиска да изпрати помощ на пострадалите доказва, че те са наясно кой стой зад АТЕНТАТА, както и са наясно с целите на този АТЕНТАТ.

Това са основните задачи изискващи медийна завеса създадена чрез контролирания “атентат“ в с. Хитрино като в тази връзка един бивш главен технолог в ЛУКОЙЛ България — Бургас, работил над 40 години като инспектор на превоз, охрана и складиране на LPG (пропан-бутан) , който в прав текст казва директно, че такъв взрив е невъзможен и версията е пълна измислица !!!
Ето и неговите думи разпространени в социалните мрежи :
( “ Първо цистерните за превоз на LPG са създадени да издържат челен удар от 110 км. в час !
Влаковата цистерна с пропан-бутан не може да се взриви !
Взривоопасна концентрация пропан-бутан — въздух е от 2 до 9%
В цистерната налягането е 8 -10 атм. , спука ли се цистерната , газта ще гори на разстояние от пробойната , нарича се стоящ пламък !
Разлятия пропан-бутан гори , но няма как да се взриви.
Втечненият пропан-бутан е по-тежък от въздуха и по-лек от водата. От течно до газообразно състояние пропан-бутана увеличава обема си 260 пъти и трябва да се смеси в съотношение 7% газ към 93% обемни единици въздух. Този процес иска време и затворен обем. Времето е студено и изпарението е бавно. Как да се получи взрив при тези условия ?
Взривната вълна е разместила леглата на хората в Шумен намиращи се на 20 километра от взрива !!! “ )

image
image

Според мен само атомна бомба или много мощен ракетен взрив може да предизвика ударна вълна от 20 километра !!!

Забележете, че никъде на снимките не се вижда така наречения “взривил“ се вагон-цистерна ?
Ако това бе факт , района щеше да е осеян с множество части от взривената вагон-цистерна.

ГЛЕДАЙКИ ПОРАЖЕНИЯТА ЛИЧНО АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ТЕ СА ПРИЧИНЕНИ ОТ ПРЯКО ПОПАДЕНИЕ НА КРИЛАТА РАКЕТА С ГОЛЯМ ЗАРЯД, ВЗРИВЕНА НА 5 до 10 МЕТРА НАД КОМПОЗИЦИЯТА.

Възможно е и да е наземна диверсия чрез поставяне на взрив към една от цистерните, но липсата на отломки от разкъсан вагон, както и ъгъла — пораженията от взривната вълна показват, че детонацията е била на около 10-15 метра над земята !

Вероятно успоредно с „взривяването“ на вагона да е приложена диверсия на терен, чрез принудително дерайлиране на жп — композицията, което действие да оправдае последвалия взрив, който според палячовците — манипулатори е дошъл от „искра“

Вглеждайки се внимателно в главната снима ще забележите, че ударната вълна е поразила покривите на сградите под лек ъгъл от 10* до 20* над поразените сгради. И ако наложите тукашните разрушения с тези в Сирия или Ирак от попадения с “Крилати Ракети“ няма да откриете никаква разлика !

Това приятели е ИСТИНАТА и всякакви глупости от рода на превишена скорост, невнимание и непредпазливост са думи както с цел хвърляне на вината на невинни хора в случая машинистите така и за да ви отвличат вниманието и занимават с тази история поне още месец докато завършат горепосочените си цели, което значи и да организират окончателния край на Родината и нас самите.

Разберете братя и сестри БЪЛГАРИ, че най-големия враг на нас белите етнически Българи се нарича “банкерски — ционизъм’,’ подчинил Съединените Американски Щати и влияещ на Израел и Турция и чрез техните правителства контролира напълно всички тукашни политически гниди, ликвидиращи безспирно Майка България и белия православен етнически Българин.

Много пъти съм писал, че това убийство е поради факта, че ние Българите заедно с Руските племена заличихме Хазарския каганат , прародината на днешните юдейско — банкерски фамилии, контролиращи напълно САЩ, ЕС и от части Израел и Турция и чрез тях си отмъщават на нас Българите както за стореното от нас така и за това че ние сме основата на Русия , най-големия враг на глобалния банкерски ционизъм.

ПОКЛОН ПРЕД УБИТИТЕ НЕВИННИ БЪЛГАРИ

А вие все още ЖИВИ Българи е време да се събудите СПИРАЙКИ телевизора и ПУСКАЙКИ мисълта си, за да видите, че докато вие сте ТОЛЕРАНТНИ и СТРАХЛИВИ те ще ни избиват до последния Българин , ликвидирайки най-старата държава на земята !!!

ЗАПОМНЕТЕ добре приятели, че ако днес не ги ликвидираме политически, утре те ще го сторят физически, убивайки Майка България, нас самите и нашите мили дечица.

“РАБОТЕТЕ БРАТЯ“

ПРЕДАТЕЛИТЕ СЕ ЛИКВИДИРАТ, А НЕ ИЗБИРАТ

Иван Баичев, Фейсбук


Неделко Маслев , Фейсбук: “Ето така изглеждат вагоните-цистерни с пропан-бутан (LPG) на дерайлиралия влак на 6 юли 2013 година в центъра на градчето Лас Мегантик, Квебек, Канада. Както е видно, има голяма разлика между външния вид с цистерните в Хитрино. Не съм експерт по експлозивите, но имам военен опит, преминал съм сапьорски курсове и по подривни операции, затова, според мен, взривът в Хитрино не е предизвикан от експлодирала цистерна. На местопроизшествието няма разбита или деформирана цистерна, а само обгорели вагони. Вагон-цистерна с пропан-бутан трудно експлодира, най-малко от някакви искри и авария. Вагоните са така направени, че да издържат огромни натоварвания и температури. Трябва да се „думне“ с кумулативна ракета на РПГ, за да се взриви. Обгорелите вагони в Хитрино бяха пълни с газ след взрива и пожара, което ясно показва тяхната ефективна издръжливост. Експлозията не е предизвикана от взривена цистерна. Лично за мен, това е предполагаем умишлен саботаж или атентат. Експлозията е инициирана от заложено взривно устройство. Снимките от Хитрино показват поражения от бризантен взрив, а не от избухнал пропан-бутан.“

image

image


Беше ли трагедията в Хитрино терористичен акт ? Борисов отказва помощ от чужбина, за да не видят истината за Хитрино?

 

             МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ image 13.12.2016 Саботаж е взривил Хитрино?

Анализът на обстоятелствата сочи, че е действано преднамерено, твърди бивша барета – агент под прикритие  „Саботаж

    image 12.12.2016 Беше ли трагедията в Хитрино терористичен акт ? Борисов отказва помощ от чужбина, за да не видят истината за Хитрино?

Беше ли трагедията в Хитрино терористичен акт ?  “Повече от 10 години извършвах технически надзор на ГСИ. Погледнете

    image 09.12.2016 Славчо Три-фонOFF. . . . новият щатски кандидат — сатрап!

ДНЕС ЗАПАДНИТЕ КУКЛОВОДИ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА РОТШИЛД – РОКФЕЛЕР – ИЗРАЕЛ НИ ПОДГОТВЯТ НОВИЯ СИ “патриотичен“

     



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073120
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031