Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2016 18:10 - ПОСТ-ХАРМАНЛИ: БОРИСОВ КАТО ФЕЯТА НА ОБЕЗБОЛЯВАНЕТО
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 2076 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Мартин Карбовски   image

Възхитен съм от Борисов. Той е политически и социален анестезиолог. Той е феята на националното обезболяване.

Не мога да понасям наивната си нация. Тя е толкова лесна за омайване и бъркане под полата, че Борисов пред тая тълпа е гений на внушенията.

САМО ФАКТИ:

Борисов каза, че лагера в Харманли ще бъде закрит. Това не е верно. Той излъга директно. Защото след това добави противоречивото изречение, че лагерът ще остане само за семейства от Сирия.

Лъжата е там, че пришълците, които се представят за семейства, рядко са такива. Това са групи от хора, които се представят за майка (с братята си), баща, чичовци и едно-две деца, където децата и майката легитимират десетина бойци като едно семейство.

Ако сте прав, господин Борисов, как ще обясните термина "непридружени деца"?

Това са хиляди деца (и у нас, и в Сърбия, и в Австрия, и Унгария), които са алиби за едни документи и един престой. После тези деца се зарязват. После се заменят с други. Има случаи на пришълци у нас, платили на циганско семейство, за да ползват детето им като сирийче. Само докато стигнат сръбската граница - там българското циганче, представено за сирийче и легитимирало "семейството", е изоставено и намерено от хората в пограничните села.

"Семейство" не е това, което виждате. "Семейство" е начин на придвижване на бежанците. Но тези подробности тълпата не ги знае. Убеден съм обаче, че Борисов ги знае.

САМО ФАКТИ:

Има осемнадесет повдигнати обвинения за престъпления в лагера по време на бунта. Това ли беше? Видя се ясно, че воюващите с полицията талибани са повече от двеста. Ако осъдим осемнадесет такива талибани (което е повече от съмнително) - къде ще живеят останалите 182-ма професионални хвъргачи на камъни? Борисов премълчава ужасната истина - те отново ще живеят сред нас. А вече имат и бойно самочувствие.

САМО ФАКТИ:

Оказа се, че "предводителят на бунта" има присъди в Германия и е изгонен оттам, но е решил да се върне и е заседнал тук.

И това службите не го знаеха?! 

И това българите не ги притеснява? Кой влиза у нас и защо се разхожда свободен, след като е изгонен от Германия? Ние това ли ще бъдем - депо за депортирани от богатата Европа?

България ще бъде превърната в предверие за прокажени.

И това е нещо, което се знае от БХК, предполага се. Страшната истина за тия хора е, че те са способни да улеснят наистина всеки да се легитимира у нас. Всеки престъпник. БХК не правят разлика между престъпник и "човек на годината".

И още нещо - показахте лицето на някакъв човек, изгорил българското знаме. А на предводителят на бунта дори не му казахте името. Това не е нарочна грешка. Истината е, че службите пазят предводителя на бунта. Той не е случаен човек, той си направи репетицията, и утре ще цъфне пак на барикадата.

А българите?  Не, те не умеят да задават въпроси. Въпросите създават проблеми. 

САМО ФАКТИ:

"Разселване" - това е най страшната дума за българската нация. Борисов прави най-ужасното, което може да се направи, най-антибългарския акт. Той няма да екстрадира никого.Той ще засели 1000 талибани на десет места по границата. Това е стратегически ужас при всяко едно положение. Вместо гранични застави с граничари, по границата ще имаме контейнери, пълни с хора, които се доказаха като бунт. Там няма да има кой да протестира, защото старите баби, населяващи крайграничните райони не са население. Те представляват безобидната ни нация, на която и е все едно кой ще ти влезе в къщата.

Глупава, глупава българска нацио! Това ще е кордон от бази, стратегическа военна услуга от Борисов към талибанщината.

Това, което прави той е страшно.

Сто човека, далече от населено място - това ще ни излезе скъпо и въобще не става дума за пари. Но тълпата явно е доволна просто да не вижда пришълците. Тълпата е колективен идиот.

САМО ФАКТИ:

Новината е, че 95% от пришълците са здрави. Чудесно. Но реалната новина е че 5% са болни. Това са 150 човека грубо. Няма новина за това от какво са болни. Няма новина как ще се лекуват. Няма новина заразни ли са. Защото е ясно - лечението им ще е безплатно. За разлика от това на българите. Това е хубава новина. Но българите не я разбират така.

САМО ФАКТИ:

По магистралата вече вървят влекачи с нови контейнери. Разселването започва светкавично. Тези контейнери са зиготата на нови многобройни гета в невралгичен и потенциален конфликтен район, където българи няма. Тези контейнери очертават фронтова линия, където полицията може да бие, без да я виждат, ще си помислите. Но тя няма да го направи. Защото БХК бди.

ПРЕДПОЛАГАЕМ ФАКТ:

Експертизата и това как да се действа с бежанците не се прави от Агенцията по бежанците, МВР или Външно. Съвети за това какво да се прави с бежанците, на Бойко и на всички ангажирани, се прави от все по-отчетливо работещите резиденти на чужди разуанавания, наречени Неправителствени организации.

Ако Борисов забрани и/или ограничи достъпа на НПО в лагерите и в Агенцията - ще разберете, че работи за интереса на България. Но за това днес въобще не става дума. Всичко ще продължи по старому. Но и всичко ще става по-зле - защото досега имахме един лагер. Или два. От утре ще имаме двадесет лагера. 

А нацията е сляпа за ужаса. Тя отново не разбира какво й готвят.

Борисов я анестезира. Как успя?!

ПРЕДПОЛАГАЕМ ФАКТ:

Излязоха данни, че шефът на лагера в Харманли е съпруг на депутатка от ГЕРБ. Ако това е верно, нещата са ясни и красиви.

Погледнете на бежанците като дребна далавера. Погледнете на тях като "усвояване". Всеки лагер от новите ще има свой комендант, свой началник. И се предполага, че този началник ще е свързан с ГЕРБ.

Ситуацията е проста. Някой иска да засели тук на всяка цена непознати мюсюлмани - колкото може повече. Държавата в лицето на "усвояващите", знае за страшния кроеж на чуждите резиденти. Но работи с тях заради падащия келепир от европарите и всички насочени други средства.

Няма по-евтина разпродажба на национални интереси в нашата история досега. Няма. Няма и по-долно предателство – териториите, заети с бежанци са предадени заради едни няколко милиона евро. Но нацията е обезболена от Борисов и неговата харизма. 

Той просто дойде пред камерите и каза - "никаква прошка! Веднага разселване!".

И го аплодираха. Но разселването е реална прошка, дори похвала! Опомнете се.

Всъщност той каза на талибаните - ще ви дам парчета земя, оправяйте се.

Патриотите мълчат. Защо мълчите, патриоти?! Не виждате ли, че екстрадицията ще се превърне в ... още по-топъл прием.  Борисов анестезира: "... никога досега натискът на границата не е бил така слаб като днес...".

Да, но ние не знаем дали това е верно. Може и да не е верно.

Той, Борисов, няма да осъди никого. Няма да екстрадира никого. Няма да ограничи никого. Вместо да карантинира проблема, Борисов му дава време и територия за действие.

Защо, господин Борисов, защо?!

 

А народът е толкова прост, че взе, че се успокои. Народе, прост, имам и към тебе въпрос - кой точно проблем с бежанците реши Борисов, за да успее да те успокои? Кой точно проблем?

Борисов не е политик. Той е могъщ pain-killer. Той е феята на националното обезболяване. Всяко негово действие се представя като мащабен проект, а всъщност всяко негово действие е чиста палиативна мярка.

До днес. От днес неговото действие е в пряка услуга на отвратителната европолитика, която ще ни донесе ливанизация.

От днес услугата е за талибаните - момчета, ще ви преместя, за да не ви гледат хората. А вие - продължавайте с наплива, трафика и безумията, родени от фалша на меркеловото човеколюбие.

Защо бе, Бойко?!

Някой трябва да каже ясно:

ЕКСТРАДАЦИЯ, НЕЗАБАВНА, БЕЗУМНА И ОТЧАЯНА.

 

Няма такъв човек. Спи, българино, спи, нещастнико луд.


 
  Виж още от Специален коментар » image ЧУМАТА

В Харманли се появи петно земя, полу оградено, осветено от камерите, което вече спокойно може да наричате Малкият Афганистан. Тази нова държава има своите адвокати, говорители и тайни лидери в лицето на българските предатели и еничари със знаме с цветовете на дъгата, гълъбчета, подадени ръце и други пиктограми, които маскират зловеща същност. Идеята, че там ще продължават да живеят пришълци е част от отнемането на парчета наша земя.

25 November 2016

image СТИГА С ТОЯ КОМУНИЗЪМ БРЕ, МАСКАРИ!

Колко проблеми на тази нация решихте? Всекидневно се ебавате с нас - или ще ми рекламирате прайда на педерасите, или искате да махате петолъчките след 30 години, или просто не присъствате на работа?... Петолъчките ли ви пречат да оправите държавата и да видите как тая нация умира, колко е мръсно наоколо и как никой не иска вече да е българин? Петолъчките ли ви вадят очите, след като слезете от ЕДИНСТВЕНАТА магистрала и навсякъде е гробище и разруха?

24 November 2016

image СТОПАНИНЪТ НА ГОРЯЩАТА КЪЩА

Господин Президент, тълпата, която ви издигна е аморфна и разглезена на думи. Още тази седмица тя ще смени червената ябълка от пресконференцията снощи с яйца и компромати. Срещу вас ще тръгне машината на жълтата политическа преса. Ще се озовете между козните на дипломати, посолства, пиари, партии и обикновени идиоти. Приемете няколко изречения, които не са съвети - просто са част от пожелателното мислене на тези, които гласуваха за Вас, но не точно за Вас - те просто мечтаеха за друга държава, в която да живеят.

14 November 2016




Гласувай:
4



1. reader - Димитрийка Христова · ТУ Варна
28.11.2016 18:12
Не разбирам това колективно мълчание от страна на всички "противници" на ГЕРБ и Борисов - патриоти, бесепари и всички останали, това колективно, безумно, самоубиийствено мълчание и приемане на тази лудост. Как не разбират, че утре не само Харманли, Елхово, Любимец, няма да я има и София. Да не си мислят, че София ще остане светла, чиста и недокосната от тези диви племена. Крият упорито главите си в пясъка като камилското пиле. Да не си мислят, че ще има кой да изгради бариера около София. Просто няма да има. А обикновените хора какво могат да направят, нали затова е държавата. О, всъщност държава няма. Има Бойко и 240 самозабравили се продажни предатели. Ох, Карбовски, продължавай да пишеш, пък дано се отворят нечии очи и уши, Бог високо, цар далеко (то пък един цар), май не остана на кой да се помолим.
цитирай
2. reader - Любика Стоева · Kyustendil
28.11.2016 18:13
Браво,Карбовски!Но,защо няма комнтарии тук?Спи народът и не чете такива статии.Дай му на народа да пише "коментар",я за нЕкоя чалгаджийка,или мутра ,или по-така,па да видиш....Но ти пиши,Карбовский,все някои ще те чуят ...или ще чакаме пенсионерите да разрешат нещата в тази заспала страна,когато спрат да им дадат пенсиите за 2 ,3 месеца.Защото ние сме двумилионна армия!!!
цитирай
3. reader - Александър Атанасов
28.11.2016 18:14

Следващата събота в 18ч. им ги кажи тия неща...по телевизора си задай въпросите.Иначе ще вярват на него.
цитирай
4. reader - Vancheto Petrova · Higher Institute of Economics Karl Marx, Sofia, Bulgaria.
28.11.2016 18:15
Премиерът или напълно се е сащисал, или си отмъщава, или не смее да направи каквото трябва, защото се бои, че няма да чуе "конгречулейшън", или..... не знам какво още. Но къде сте всички останали "фактори"?! Да не мислите един ден да хвърлите всичко върху него?! За какво ни ядете парите?! Дали се самозалъгвате, че ще ви простим?!
цитирай
5. reader - Shihan на Writers
28.11.2016 18:50
Планът за заселването на мигрантите е в действие. Това за което се взеха милионите от Европа беше именно за създаването на такива центрове. Използваха бунта, съмнява ли се още някой че тая работа беше инспирирана ако не и инсценирана за да се отпуши изграждането на въпросните лагери? Няма съмнение че българите щяха да се бунтуват за всеки изграден такъв лагер в която и да е точка на България а сега докато разберат какво се случва - договорът ще бъде изпълнен. Колко мигранти сме регистрирали тук? Зловещата кака Кристалина не ни ли каза че с тях ще ни подобряват демографията? След някоя и друга година мигрантите - заселници ще имат право да гласуват и да избират гнусната партокрация. Ние сме продадени и препродадени от соросоидите на арабите. Погледнете как принц Бойко прегръща топло принцесата на Йордания. А тесните му контакти с Катар и Саудитска Арабия? Не ви ли напомня на бай Тошо през соца? Няма случайни неща. Хората не искаха лагери или горещи точки. Е наточкаха ни границата. Не ви ли мирише на отцепване на територии. Как се случи в Косово точно? Горките ни българомохамедани те са първите които ще пострадат от тези нашественици заселят ли ги край границите ни. Българският народ има само един изход и той е в следването на махалото "на Фуко". Махалото помита генерално боклуци като Меркел, Саркози и прочие подлоги на Сорос. Въпрос на време е. Европа има само един гениален политик. И той е в Унгария. С подкрепата на Кристалина за безумието й за ООН отстреля голям соросоид. Времената се променят. Вятърът духа в друга посока. Да го осъзнаем и да отвоюваме Европа и България, които заслужаваме.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073886
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031