Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2016 06:49 - Осъзнайте се, това не са бежанци, а добре подготвени терористи ислямисти!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 873 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 27.11.2016 06:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Чета днес заглавия в „български“ медии, че видите ли полиция и жандармерия били пребивали невинни момчета в лагера за бежанци в Харманли. Чета и из социалните медии сълзливи словоизлияния в защита на тези „момчета“ и в мен се надигна гняв. Гняв към тези „български“ медии и тези „българи“.

Тези „невинни момчета“, уважаеми „български“ медии и „българи“ са преди всичко престъпници по смисъла на българското и международно право.

Престъпници са, защото са влезли в нашата родина пресичайки незаконно границата й и с това са нарушили законите.

Престъпници са, защото са напускали лагера за бежанци без да имат това право.

Престъпници са, защото са изгорили флага на България.

Престъпници са, защото са посегнали на органите на реда.

 image

 

 

Те просто са престъпници, а не „невинни момчета“

И не ми приказвайте, че тези млади „невинни момчета“ бягат от войната, защото това са долни лъжи.

Ако не сте забелязали всички те са добре облечени, имат мобилни телефони, по които непрекъснато говорят, имат достъп до интернет, редовно пазарят в магазините в Харманли.

Хайде, уважаеми „български“ медии и „българи“, кажете ми кой им дава тези средства, откъде ги имат, при условие, че не работят? Ммм? Мълчите.

Но в преследването на евтина сензация „български“ медии посегнаха на България, защитавайки нахлули в земите ни неканени ислямски терористи, прикрити като жертви на войната, като бежанци. Но вчера ясно се видя, че те са всичко друго, освен невинни. Те бяха готови да убиват, те не признаваха власт и закони.

Така, че „български“ медии, спрете. „Българи“ спрете. Те просто са терористи и нашественици и е крайно време да го проумеем и да вземем мерки.

     



Гласувай:
5



1. reader - Контрактор от Афган ВЗРИВИ България с поста си: Господа управляващи, истинските Афганци не палят знамена и не се бунтуват! Те са тук и защитават семействата си
27.11.2016 07:14
Контрактор от Афган ВЗРИВИ България с поста си: Господа управляващи, истинските Афганци не палят знамена и не се бунтуват! Те са тук и защитават семействата си
Българският контрактор Тодор Станков буквално взриви фейсбук с пост, който публикува и който ни разреши да цитираме дословно. Пловдивчанинът в момента е в Афганистан!

Господа управляващи, истинските Афганци не хвърлят камъни по българския полицай, истинските Афганци не палят знамена, те не бягат от родината си, не преминават границите незаконно, не се бунтуват за топли дрехи и храна. Те са тук във Афганистан при своите семейства, те са тук денонощно на позиция, те са тук и защитават всяка една минута родината си. Те знаят че утре може да не се преберат вкъщи, както всички онези смели 3000 убити афгански войници на година които не отстъпват пред тероризма. Господа управляващи, те и тази нощ ще са на позиция въпреки виелицата и студа. Те няма да се бунтуват , че навън е студено. Няма да се бунтуват, че няма да са на разходка във града, няма да се бунтуват, че водата във манерките ще замръзне. Тези които защитавате, храните и обличате са едни военнопрестъпници. Те отново тази нощ ще ядат топла безплатна храна и ще спят на леглата си осигурени от вас. И те същите, отново утре ще вдигнат ръка и хвърлят камък срещу държавата. Нашата държава , която ги храни !!!

Източник: glas
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4096801
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930