Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2016 20:32 - Здравейте отново, мулти-, култи-, политкоректни, псевдолиберални кретени, как сте?
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1303 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 15.09.2016 20:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Как сте, мулти-, култи-, политкоректни псевдолиберални кретени

Здравейте отново, мулти-, култи-, политкоректни, псевдолиберални кретени, как сте? Как са "клетите"? Евродепутатът написа този статус във фейсбук като реакция на новина,

image Ангел Джамбазки Публикувано на: 15.09.2016 image 

Здравейте отново, мулти-, култи-, политкоректни, псевдолиберални кретени, как сте?

Как са "клетите"?

 

Евродепутатът написа този статус във фейсбук като реакция на новина, че в Германия са заловени трима бежанци терористи

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 
  •  
  •  
Коментара (1)
  1. EVROPEETZ преди 7 часа

    A MI,,KLETITE,, ZIVEJAT S 900-1 200 EVR.POMOSHTI NA MESE4NO/ZAVISI V KOJA DARZAVA SA/.DOKATO,,NEKLETITE,,EVROPEITZI S 426 NA MES.A TEZI KOITO NJAMAT POMOSHTI S 0 EVR.NA MESETZ,A TRJABVA DA SI PLASHTAT I DANATZITE,NAEMITE,TOKA,VODATA,ZAEMI KAM BANKITE,AKO IMAT TAKIVA I TRJABVA DA SI TARSJAT SAMI RABOTA-ZNA4I ITELEFON I ITERNET,TRANSPORNI RAZXODI,ZA RAZLIKA OT,,KLETITE,,,DETO POLU4AVAT VSI4KO TOVA NA GOTOVO.A ...PROPUSNAX OBRAZOVANIETO I KURSOVETE ZA PREKVALIFIKATZIJA.TA TAKA.

    "Да изключим Унгария от ЕС!"

    13 September 2016   image 0

    Автор Ангел Джамбазки

      image

    Заглавието и текстът са на т.нар. „медия“ „Дойче веле“, всъщност крайно либерален пропаганден сайт. От тези, които подсмърчат за свободата на словото, но не се свенят да преиначат брутално интервюта, текстове и прочее и да правят най-долни внушения и откровени лъжи, достойни за някаква блестяща анти-наградата за не-журналистика, „Кафява торта“ например.

    Люксембургският външен министър Жан Аселборн бил атакувал „фронтално“ унгарския премиер. "Типове като Орбан ни надробиха тази попара", заявил Аселборн и дори предложил Унгария да бъде изключена от ЕС.

    Всъщност „тази попара“ я надробиха типове като този, като немския канцлер и останалите крайно-либерални мулти-култи неполезни идиоти. Тези идиоти измислиха идиотското „ще се справим“, което и днес е образец и символ на крайната политкоректна идиотия. Видимо няма да се справят. Но пък си търсят оправдание.

    Същите, които наложиха безпрецедентна цензура над западно-европейските медии, когато престъпление е извършено от нелегален имигрант. Същите, които и днес продължават да наричат брадатите джихадисти „майки с деца“.

    Още бисери, цитат :

    „Люксембургският външен министър, който е известен както с привързаността си към европейската идея, така и с острия си език, настоява за промени в договорите за ЕС, за да може да се улесни евентуалното изключване на Унгария. „Ще бъде от полза да променим правилата така, че в бъдеще замразяването на еврочленството на дадена страна да бъде възможно и без пълно единодушие.”

    Образец и истински пример за демокрация и „ценности“, който не е съгласен с измислените мулти-култи клишета, трябва да бъде изключен. Толкоз.

    "Скоро в Унгария ще започнат да стрелят по бежанците". Сериозно ли? А какво да правят, когато „бежанците“ размахват брадви, мачетета и чукове, когато взривяват разстрелват, когато мачкат хора с камиони, коли и прочее? 

    Да ги цунат?

    Съвсем очевидно наглите и арогантни брюкселски типове не са забравили нищо старо, не са научили нищо ново. Нито от резултата от референдума в Обединеното кралство, нито от тежкия си провал с кризата с нелегалните имигранти. Веселите самоубийци карат с пълна пара към айсберга, надуват свирката и пеят либералните си мулти-култи мантри. Тяхна си работа, ние трябва да гледаме нашия интерес.

    Вее леден вятър над „европейския“ проект, иде тежка политическа зима.   

         

     

    Виж още от Специален коментар » image Дойче Веле - за трети път фашисти

    И не ми омръзва. Всички световни беди идват от момента, когато хора като Кудашев и световни медии като „Дойче Веле” започнат да лъжат. Да ентусиазират. Да изкривяват света под ъгъл, удобен за политиката. Те правят това с пари. А истината деца, не струва пари. Няма кой да ви плати за нея. Защото „Дойче Веле”, една световна медия, една медия с история и с основно задължение да не стане отново фашистка, се гърчи в безпринципно противоречие.

    31 August 2016

    image За Крали Марко и турските мекерета

    Някаква подобна ирония и пародия се разиграва и в момента и в България, че и в Европа. Турският диктатор Ердоган, кандидат за турски султан, организира своя нов поход за възстановяване на Османската империя. На българска територия, в ролята на акънджъшки отряди, действат брадатите майки с деца, наречени от нашенските клакьори „клети бежанци“, на втора линия изпратените от Ердоган емисари, превзели българското Главно мюфтийство, на трета линия - трите турски партии в България.

    31 August 2016

    image КАРБОВСКИ ВИ ГО КАЗА (07.01.2015): КАК ЗАПАДЪТ ОТГЛЕДА ПАЛАЧА СИ

    Този текст на Мартин Карбовски е публикуван в Lentata.com на 7 януари, 2015-та. Карбовски ви го каза преди 2 години, когато медии като DW – все още ръкопляскаха на бежанците. Днес същите тези медии, обърнаха палачинката и публикуваха заглавието - "Европа отглежда собствените си гробокопачи". Но понякога е твърде късно... защото ТЕ вече са тук. Текстът на Карбовски:

    30 August 2016




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073846
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031