Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2016 10:23 - ИЗРАЕЛИЗАЦИЯ
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1345 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Автор Мартин Карбовски   image

Една приятелка в Тел Авив постна във Фейсбук леко злорадото си мнение, че вече не само в Израел трябва да са готови всеки ден за атентат. И Европа трябва да е готова.

За съжаление, приятелката е права. След десетилетия кошмарни либерални грешки днес всеки ден е нов атентат. Виновните за това тепърва ще се очертават. Въпросът е какво да се прави. И всичко, което се прави – дали ще мине през кървавото сито на неолибералното обсъждане.

Трябва, време е - да се затворят границите на Европа.

Ако Европа не иска ескалация на религиозната война на своя територия, трябва да направи първо това.

Ако съществува все още идеята за НАТО като за обща отбрана, днес, веднага - НАТО трябва да затвори границите на Гърция, България и Италия. В противен случай страни като Гърция и България ще се окажат буфер, пълен с неидентифицирани човешки обекти, които са готови да влизат в църквите ни с ножове. Не, не е късно за това. И не – не нарушаваме никакви човешки права. Дъблинският регламент е всъщност некрологът на Европа.

Трябва, време е -  да се изясни статутът на милиони хора в Европейския съюз.

Последният атентат в Бавария даде ясен повод да се разбере, че на наша територия има висящи потенциални опасности (хора), които уж трябва да са извън Германия, но са оставени все пак в Германия.

Друг е въпросът, че същата потенциална опасност трябваше да бъде пратена в България. Такова безгрижие в тази ситуация е просто престъпление. Статутът на бежанците, тяхната настройка и степен на обществена опасност е проста статистическа задача. И трябва да се реши тази задача веднага, без оглед на идиотската идея за човешки права, които позволяват на терористи като едноръкия Чатаев да взриви Истанбул, след като е можел да взриви няколко други европейски столици.

Трябва, време е – да се преразгледа работата на вероизповеданията във всяка една страна в Европа.

Ердоган ви го каза – джамиите са нашите казарми. Трябва да се подберат лоялни на ЕС ръководители на ислямското вероизповедание, а строежът на нови храмове да се замрази. Ислямът ясно показва, че не иска да е светски, че не иска да се съобразява с традициите и че налага свои правила. Това трябва да спре. Ако някой поиска това да спре, нещата няма да са така трудни. Защото никой вече не вярва, че това са изнервени млади хора. Това, което се случва е организация по погребението на Европа.

Трябва, време е - европейците да променят начина си на живот.

Разбирам колко много мъка и загуба има в това изречение – но начинът ни на живот улеснява виктимизацията ни. Трябва да го разберем. Живеейки така ние сме безсилни пред варварите. Процесите на израелизация са изключително скъпи, но дават резултат. Пропускателни режими, граници, охранителна техника – това са милиарди. Но така или иначе милиарди се дават именно за хората, които вадят ножове във френска църква. Приоритетът сега не е либералната идея, че те няма да ни променят. Не, те вече ни промениха. И начинът ни на живот вече така или иначе не е същият.

Трябва, време е - за нови лидери и ново говорене.

Ако не искам да бъда заклан в църква – това не ме прави расист.

Ако не искам непознати да минават границата ни – това не ме прави безсърдечен.

Ако не искам джамия, това не ме прави враг на исляма.

Ако искам светска държава и не искам шериат – това не ме прави нетолерантен.

Това съм аз, това би трябвало да е Европа. Европа допусна ужасяваща грешка. Днес е време да започне да я поправя.

Трябват ни нов лидер и тук, у нас. Трябва ни президент с разум и визия. Кампанията за президент у нас започва в една църква във Франция днес.

Ние не можем да позволим още един мандат на още един идиот като Плевнелиев, който храни надежди за повече демокрация и смята, че повечето демокрация лекува тероризма. Това е обратното на ясните процеси на израeлизация на континента. А и  Израел не допускат по-малко демокрация, но и не допускат хаоса, който се случва в Европа.

Трябва да тръгнем в тази посока. Иначе няма да ни има.

Виж още от Актуално! » image Роско и новата порция "демокрация"

Как Росен Плевнелиев поръчва порция пържени картофи? С повече демокрация. Пържолите пък са с „Повече НАТО“. Тапетите ги лепи с „евроинтеграция“, защото това е най-голямата спойка на народите и държавите.

26 July 2016

image ЕКСКЛУЗИВНО В ЛЕНТАТА: Сириецът-атентатор е щял да бъде депортиран в България!

Според говорител на Вътрешно министерство, 27-годишният сириец е трябвало да бъде депортиран в България! Той е пристигнал в Германия преди 2 години. Преди година неговата кандидатура за убежище е била отхвърлена, но оттогава той живее в Германия, без прoблем. „Не мога да ви кажа защо тази депортация не се е осъществила” – заявява говорителят. Депортацията е от компетенцията на двете държави – Германия и България.

25 July 2016

image Турция след преврата

Има само един наличен пул от кадри за Ердоган и това е милионната армия на учениците от религиозните училища имам-хатип, които са по-набожни, отколкото грамотни. Освен това, узаконяването на смъртното наказание не само означава край на мечтите на Турция да се присъедини към ЕС, но ще представлява и сериозно политическо отделяне от Запада, което постепенно ще превърне Турция в пореднатата провалена Близкоизточна диктатура.

25 July 2016




Гласувай:
2



1. appen13 - Всичко това е възможно...
27.07.2016 10:51
...единствено и само СЛЕД края на анти-европейския германски ЕСсср.
Когато се роди нова НАЦИОНАЛНА ШВЕЙЦАРСКА Европа на равнопоставените нации и държави.
Лошото е, че наследството на рухналата нео-колониална ГЕРМАНСКА Европа ще е ужасно !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4083699
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930