Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2016 10:10 - ЧАСЪТ НА РАЗПЛАТАТА НАБЛИЖАВА. НАЙ-ДОБРИТЕ ВРЕМЕНА ПРЕДСТОЯТ, НО НЕ ЗА ВСИЧКИ
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 869 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.02.2016 10:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image
 Икономиката ни е в реанимация, с опастност за живота! Медицината унищожи окончателно здравеопазването, а лекарите станаха обикновени търговци на илюзии. Армията ни е, по натовски модел, разбита с последствия далеч по-тежки от унизителния ньойски договор. Вътрешната сигурност на гражданите гарантира единствено липса на канибализъм и нищо повече. Народното ни представителство е съвкупност от лумпени, с претенция за мъдрост, а зад този образ най-често се крие обикновен андрешко. Външната ни политика-толкова безлична и блудкава, че предизвиква само дълбоко съжаление към изкуствено овластени болни умове на самовлюбени къртове. Границите ни- разграден двор! Населението- прогресивно оглупяващо, болно и изчезващо с висока скорост, но забито в култове към врачки, извънземни или други маниакални състояния. Младото поколение- празно от съдържание, но убедено във вечната и непреходна сила на парите и агресивно, в следствие на слабост и липса на щастие. Гъста мъгла…

 

Господа, часът на разплатата наближава и в това съм убеден! Всичко изброено по-горе е лош сън, тежко изпитание, през което ние ще преминем с достойнство въпреки раните, загубите и обидите. И въпреки отчаянието. Правили сме го при далеч по-лоши обстоятелства, не веднъж! Лично аз няма да напусна кораба, каквото и да ми струва това и с колкото и войници да остана, няма да позволя България да бъде с името Титаник. Не и без полагащата ни се по право и по закон битка! Наша българска война, която видимо се изисква насила от нас чрез поставянето ни в унизително за елементарното човешко достойнство положение. Принуждават ни да докажем правата си в исторически план върху тази земя за пореден път!

 

Жалко, че някои наши тайни и явни врагове са забравили вече или я приемат за невъзможна. Добре беше да си спомнят близката история, но уви! Този път ще е докрай. Най-добрите времена предстоят, но не за всички. На всеки подъл враг допринесъл за тази катастрофа, обещавам да се видим очи в очи по цялото земно кълбо…

imageНиколай Марков

Освен вътрешното задкулисие, българите нямат никаква реална информация за кризата със сирийските бежанци, какви опасности идват от южната ни граница?

- Основното, което трябва да се разбере е, че ние нямаме граница със страна, която е във война, тоест съмнявам се тези хора да са бежанци. Сирия граничи с Турция и между нас стоят повече от 1000 км. разстояние. Така наречените бежанци идват у нас от Турция, а в тази страна няма война. Сирийците пресичат три граници, на които не се водят военни действия. Но в България се случва нещо много опасно. В момента сме свидетели на политическо предателство от страна на властта, която ни управлява. Вкарват ни бомба със закъснител, и тя ще бъде дистанционно взривена. Вероятно когато това се случи, тези, които го правят няма да бъдат на власт, но въвличат държавата в жесток сценарий. Аз съчувствам на пристигащите сирийци, но преди всичко оценям и анализирам ситуацията от гледна точка на националните ни интереси и от родолюбиви позиции. Страшната истина е, че България е набелязана да се ислямизира. С навлизането безразборно на тези бежанци тук се изправяме пред демографски, социални и конституционни предизвикателства. Инспирирането на религиозен конфликт не е изключен, независимо, че много хора ни втълпяват, че сме мултиетническа и мултинационална държава, но това е също бомба със закъснител. В тази посока Франция може да ни бъде отправна точка. Там сега имат много тежки проблеми, заради политиката, която провеждаха през последните години на приемане на емигранти, изповядващи исляма. Все пак ние сме християнска държава и открит е въпросът, защо да не приемам сирийци, но християни. Разбирам, че това деление е условно и спорно, но когато нещата опират до националната сигурност, трябва да я защитим.

- Смятате, че влизащите у нас бежанци са филтрирани и подбрани?

- Определено, подбрани са и то много добре. Процентът на случайно озовалите се тук е нищожен. Големят проблем е, защо на този процес не се дава гласност от правителството, защо всичко се прави тихомълком и не се коментира бомбата, която ни се залага сега. Явно хората, които упражняват властта са чиста проба национални предатели и трябва да им се потърси отговорност. Това предателство към България е нищо в сравнение със скандала с Делян Пеевски. Зад него стоят икономически интереси и мафия, която е вътрешна. Но вклиняването на тези бежанци в България е изцяло и без съмнение под ръководството на вицепремиера Цветлин Йовчев. Това е човекът, който дирижира тези процеси и е отговорен за бъдещето на нашите деца.

- Възможно ли е съществуването на неофициално тайно споразумение между българската и турската страна за бежанците?

- Със сигурност има такова споразумение и то е направено зад гърба на народа. Турция не е напълно демократична държава, там действа в определена степен режим, тоест там нищо не става случайно. Бъдете сигурни, че никой случайно не може да премине 1000 км. през Турция с един куфар и да се озове пред нашата граница. Всичко случващо се сега у нас е преценено и изчистено в Турция до съвършенство, а филтърът е много фин.

- Знаем ли реално колко са вече бежанците идващи от Турция?

- Категорично са над 10 хил. Разполагам с обективна информация от хора, които години наред са работели  и продължават да служат в Гранични войски. Живеят в този район, познават проблема, следят го. Правителствената пропаганда говори за съвсем друго нещо, но най-опасното е, че този процес няма да спре. До Нова година бройката им може да се удвои. Но тези хора ще получат гражданство, права и помислете, че след години  вече ще бъдат потенциални гласоподаватели. А за коя партия ще гласуват е ясно от сега? Страшното е, че българските политици проспиват тази опасна тема. Едните заиграват с американските интереси, а другите с европейските. Всеки иска да се сложи на определен тип международна политика, партиите ни са нагаждачи и страшното е, че сред тях няма родолюбци и патриоти.

http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/13277-polk-nikolay-markov-vkarvat-bomba-v-darzhavata-ste-ni-vzrivyat-distantzionno.html%7D

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4085990
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930