Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2015 07:56 - Нашествието в Европа на т.н. "бежанци" - краят на Европа
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1633 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 12.09.2015 08:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Първо мислех да пиша в темата на Некст за ТПТИ, но предвид сериозността на проблема е добре да се обсъди в отделна тема, а и да не се разводнява неговата. Ако ТТПИ би бил краят на демокрацията в Европа, то нахлуването на лица от третия свят в нея е директно нейния край като цивилизация. 

Преди всичко е крайно време въпросните лица да спрат да бъдат наричани "бежанци", защото не идват от съседни страни с военни конфликти, а сирийците въобще са много малка част от тях. Нахлуват от цяла Африка, Пакистан, Афганистан и къде ли не, при това отгоре са предимно млади мъже най-много до към 40-50 години. Освен това носят доста кеш. Казват, че искат по-добър живот и по тази причина никой не ги спира. Питам: защо когато българите искахме по-добър живот нас не ни пускаха в ЕС, а и след като ни приеха ни държаха с години извън трудовия си пазар? Къде останаха строгите шенгенски критерии, защо няма визи, как така против всякакви закони едни нарушители на държавните граници вместо да бъдат връщани обратно биват приемани и настанявани? Такова безумие Европа никога не е виждала, даже по времето на варварските нашествия поне е имало някаква отбрана. 

Ето кадри от кошмара в Македония
http://www.youtube.com/watch?v=zD6Edbl1AlI



Гласувай:
2



1. reader - Световните събития и сбъдването на пророчествата за края
12.09.2015 08:10
Отварям тази тема за удобство, ако искате тук да пишем по теми като Украйна и т.н.
Тъй като особено в последните 2 години събитията се развиват стремглаво към възцаряването на беззаконника и света все повече навлиза в мрачните времена на антихристката диктатура, предлагам тук всеки при желание да пише и коментира събития, които са ясен знак за настъпващото зло.

Напоследък ми прави впечатление войната, която се води срещу идентичността ни - верска, национална, расова, полова и каквото се сетите. Една новина от Франция, публикувана във в. Телеграф: Франция ще забранява думите "баща" и "майка" в официалните документи. Интересна е и реакцията на католическата църква и папата - ще се борят с това. http://www.telegraph.co/news/worldnews/europe/france/9563543/France-set-to-ban-the-words-mother-and-father-from-official-documents.html

Още по-интересно е като ни дойде и на нас това до главата, а то със сигурност ще дойде, как ще реагира БПЦ. Как ще реагира всеки от нас? Мачкането на човешката идентичност, защото някой бил се "обиждал" от нея, е най-гадната, най-долната и най-психарската форма на диктатура. Ever.

Преследването за неполиткоректни мнения, лепването на етикети "език на омразата", когато говориш истината или дори изразяваш само лично мнение, е гнусна, отвратителна и психарска форма на диктатура, пред която комунизма изглежда като свобода.

Към момента вече е ясно каква ще е диктатурата на антихриста - психарска преди всичко.
Това е диктатура, целяща се да ни вземе душите. Ако й се поддадем, край с нас.

Christus vincit, Christus regnat, Christus imperat! Christus ab omni malo plebem suam defendat! pope Sixtus V
цитирай
2. reader - Това пророчество на св. Нил от Атон (1651 г.) се е изпълнило с поразителна точност във всеки детайл:
12.09.2015 08:13

След годината 1900, към средата на 20-ти век, хората от това време ще станат непознаваеми. Когато времето на идването на антихриста наближи, умовете на хората ще се замъглят от плътски страсти, а безчестието и беззаконието ще станат по-силини. Тогава светът ще стане непознаваем. Външността на хората ще се промени, ще бъде невъзможно да се различи мъж от жена заради тяхното безсрамие в облекло и прически. Тези хора ще бъдат жестоки и ще бъдат като диви животни заради изкушенията на антихриста.

Няма да има уважение към родителите и старците, любовта ще изчезне и християнските пастири, владици и свещеници ще станат лоши (непостоянни), напълно неумеещи да различат дясната ръка от лявата.

В това време нравствеността и традициите на християните и на църквата ще се променят. Хората ще изоставят умереността и ще царува разпуснатостта. Лъжливостта и завистта ще придобият големи размери и горко на тези, които събират богатства. Похотливост, прелюбодеяние, хомосексуалност, тайни дела и убийства ще властват в обществото.

По това време, заради силата на тези големи престъпления и безнравственост, хората ще бъдат лишени от Благодатта на Светия Дух, която са получили в Светото Кръщение, както и от разкаяние. Църквите на Бога ще бъдат лишени от богобоязливи и благочестиви пастири и горко на християните, оставащи в света по това време; те съвсем ще загубят истинската вяра, защото няма да имат възможността да видят светлината на познанието от никого. Ще се разделят едни други, извън света в свети обители в търсене на облекчение за своите духовни страдания, но навсякъде ще срещат пречки и притеснения.

… И това ще стане, защото антихристът иска да бъде господар на всичко и да стане владетел на цялата вселена, и той ще направи чудеса и фантастични знамения. Той също ще даде покварена мъдрост на нещастен човек, така че той ще открие начин, чрез който човек да провежда разговор от единия край на земята на другия.
цитирай
3. reader - -
12.09.2015 08:13
В това време човек също така ще лети във въздуха като птиците и ще слиза до дъното на морето като рибите. И когато постигнат всичко това, тези нещастни хора ще изразходват живота в удобство, без да знаят, бедните души, че това е измама на антихриста. И на нечестивия! - той толкова ще запълни науката със суета, че тя ще се отклони от правилната посока и ще ги накара да загубят вярата в съществуването на Господ.

...Тогава Господ ще види падението на човечеството и ще намали дните заради тези малко, които се спасяват, защото врагът иска да поведе дори избраните в съблазън, ако е възможно.
...Тогава мечът на наказанието изведнъж ще се яви, за да погуби развратителя.
цитирай
4. legna - Тук бих само добавил от reader
12.09.2015 15:39
Света вече отдавна е навлязъл в антихристката диктатура.Войната, която се води срещу идентичността ни е се крие в чипа който ще ни го сложат.А за Франция бих добавил светът е тръгнал към циганйзация и геищйна лизбиищина.Умовете на хората ще се замъглят от плътски страсти, а безчестието и беззаконието ще станат по-силини.Дам за всичко по=горе си е така .Цалото зло идва от САЩ(Антихристът) и Еропеиският съюз (Блутницата).Единственото спасение от антихриста е в Ръсия,Китай ,Индия и др ,общо взето БРИКС :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4092410
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930