Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2013 09:23 - Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров е заминал за чужбина, страхува се за живота на децата си
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 884 Коментари: 0 Гласове:
0



Ще заяви пред нотариус всичко, което знае, за да предпази семейството си     image

Емил Димитров


Близо година отне разследването срещу бившият депутат от ГЕРБ и прокарваните от него лобистки текстове
Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров и главно действащо лице в редица скандали при управлението на кабинета "Борисов", известен още като Емо Фаса или Ротманса, е заминал за страна от ЕС, където да разкаже пред нотариус всичко, което знае.Това заяви самият той пред "Канал 3" в неделя.

"Това е застраховка живот на моите деца", каза още Димитров и уточни, че след няколко дни ще се върне в България, защото не мисли да става имигрант, но призна, че се страхува за живота на децата си и не иска на тях да им се случи това, което се е случило скоро на други деца, явно визирайки отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо.

Емил Димитров отказа да отговори на въпроса дали информацията, която има, компрометира правителството, защото ако я разкрие, тя нямало да бъде "застрховка живот" и допълни: "Нека да минат изборите и тогава ще коментирам".

Емил Димитров каза, че 100% телефонът му се подслушва, но заяви, че не се крие.

Бившият депутат от ГЕРБ заяви още, че последно се е чувал бившия премиер Бойко Борисов, когато е излязло решението на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси: "За да благодаря на Цветан Цветанов и
Искра Фидосова
  ." Димитров отказа да коментира какво са си казали с премиера: "Каквото сме си казали с Борисов сме си го казали на четири очи и аз няма да го коментирам."

Миналата седмица Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси излезе с решение, че Емил Димитров е прокарвал лобистки поправки в Закона за лова и опазването на дивеча, Закона за здравето и Закона за тютюна и тютюневите изделия. Целта им е била финансова изгода за свързани с него компании като "Фабрика Медикет" АД, която стопанисва ловните стопанства "Шерба" и "Етрополе" и фирмата "Симеон-2" ЕООД, дистрибутор на тютюневи изделия. Решението на Комисията дойде след близо година от образуване на проверката срещу него и чак след като стана ясно, че той няма да бъде кандидат за депутат в листите на ГЕРБ.
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4095914
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930