Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2013 16:37 - Борисов пробва нова масова примитизация с измамата “Пеловска”
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1620 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ИВО ИНДЖЕВ 

Просто вече ставате нахални!

С тази реплика към журналистите приключи днес режисираният опит на премиера Борисов да изобрази автентично общуване с медиите и да внуши само онова, което на него му се иска по отношение на протестите и исканията да подаде оставка. Кой обаче точно проявява нахалство пред цяла България, ще разберете, ако прочетете този текст докрай.
Обещанията за намаляване цената на тока с 8 процента ( ако „ДКЕВР се съгласи”!) от 1 март и отнемането на лиценза на ЧЕЗ ( „в рамките на деня”) бяха предвидените новини, с които Борисов се надяваше да засити медийното любопитство. Но режисурата на сценария, замислен като приспивен за бунтовете, беше на нивото на примитивизма, с който се характеризира цялото управление на ГЕРБ.
Т.н. пресконференция беше изградена върху искания от 7 точки на протестиращи, на които Борисов смяташе, че може да отговори достатъчно успокояващо. Увисна обаче като основен въпрос неписаната точка № 8: кой е писал въпросното писмо и доколко то е представително за исканията на протестиращите. И точно тук се сгромоляса пропагандната конструкция, построена върху подвижните пясъци на лесни за разриване зависимости на острието, което от щаба на премиера си въобразяват, че хитро са измъкнали за контаатака в лицето на самообявилата се за лидер на протестите в София Даниела Пеловска.
Госпожата получи думата лично от Борисов да …го похвали. Не можа да се нарадва, как това било първото правителство, което приема протестиращи, размахвайки бележчица от деловодството на Министерския съвет, която доказвала колко бързо в рамките на едно денонощие е реагирал с покана към нея ( и към още една демонстрантка, вкарана в схемата за повече легитимност) е реагирал с решение на проблемите министър-председателят. Пеловска намери за нужно два пъти да вземе думата с тази възторжена благодарност, с което направо пресоли манджата, сготвена от некадърните сценаристи на Борисов.
В паниката си да сглобят някаква омекотяваща страстите тактика съветниците му пак го насадиха в кадровото тресавище, както с много други госпожи, които Борисов вярва, че омайва с неустоимия си чар на строг, но справедлив властник. Пеловска я чака съдбата на опозоряването от „докосването на мускулите” на Бойко- досущ, както това вече се случи на плеяда от подобни пеперуди, като външния министър Румяна Желева, съдита Венета Марковска и току-що прогонената от току-що поверения й от Борисов пост на върха на ДКЕВР Юлиана Иванова.

Преиграването на Пеловска, която мигом беше разконспирирана от журналистите като бивш член на Националния съвет на СДС, не просто направи лоша услуга на сценаристите, но и настърви журналистите, които разплетоха още малко гербаджийската й връзка с констатацията, че синът й е юристконсулт в Столична община, а дъщеря й е заместник-кмет на един от районите в София. Това няма как да е станало без участието на ГЕРБ, която на последните избори превзе тези общини почти без остатък по силата на закона, който им позволи да превърнат изборната си победа по точки в почти пълна доминация в града. Пеловска не отрече, а повиши тон ( след като вече веднъж се скара на журналистите да не смеят да мислят, че протестите са срещу правителството, а били срещу цялата политическа система през всички години), че се гордее с децата си.
Но да надникнем в „злополучната” за легендираната като непозната на Борисов Даниела Пеловска, „лидерка” на протестите в София. Това е годината, когато тя напуска с гръм и трясък СДС и пише благодарствено писмо до главния секретар на МВР Бойко Борисов, публикувано във в. „Добруджанска трибуна”. Пак през тази година Пеловска влиза в предизборните листи на „Новото време”. Как мислите, дали приближеният днес на Борисов телевизионен водещ и тогавашен лидер на „Новото време” Емил Кошлуков „случайно” не я познава?
Е, ако не е Кошлуков, друг „бард” на Борисов май е най-новото и „увлечение” в по-ново време. Вижте как в три различни коментара по три различни повода Пеловска брани по форумите в интернет ( придружено с нейна снимчица- няма грешка) лидера на РЗС Яне Янев.
Daniela Pelovska • •
Някой от вас дали е прочел интервюто?Не прочетох един коментар,свързан с написаното,което предполагам никой няма да отрече,че е истина!Преди време,когато Яне подчертавам,за първи път заговори за ислямистите в България.пак пишехте несериозни коментарии.Когато видях озлобелите погледи на онези с брадите и на забулените жени в съда в Пазарджик,разбрах какво назрява в България!Чудя се дотолкова ли сте зависими от политическите си пристрастия,че загърбвате най-големият грабеж на България!

• December 30, 2012 at 11:14pm
Daniela Pelovska • •
Само едно въпросче Ради.Кое точно от това което казва Яне не е вярно!Това е проблема на по голямата част от българите,някой им боде очите с фактология и те вместо да се вслушат се подават на манипулации за човека,който изнася фактите!И такива измекяри като Куневица се промъкват по терлички!Бием се после по главата,но не си даваме сметка,че сами си ги правим герои!Какво е направила Кунева за България,докато заемаше европейския пост?Това искам да чуя аз пък и всички!

• November 26, 2012 at 12:57am
Daniela Pelovska • Водещ коментатор
Колко от българите смятат,че има някакъв смисъл от този референдум?Инвеститор ли се появи ,пари в държавата ли има в излишък?Няма по безумно начинание от този референдум!Янев е безкрайно прав и ако това с което се е заел успее,ще е едно добро за българите дело!

Със същото, че и с по-голямо настървение, Пеловска брани кандидатурата на президента Петър Стоянов за конституционен съдия, издигната от и провалена скандално от патерицата на ГЕРБ, каквато играе в публичното пространство остатъчната СДС с лидер Емил Кабаиванов. И за де не бъде сбъркана на чия страна е, пустоства люто несъгласните сини дейци, солидаризирайки се с разбивачите на Синята коалиция.

И тази бизнесдама, собственик на хотел „София пласт” в Кранево край Варна ( приютявала видни лидери на софийската организация на СДС, наричани от техни бивши колеги „хората с парите” зад Кабаиванов), е „независимото лице” на протестите в София? Дали е чак толкова нуждаеща се и пострадала от високите сметки за ток? Във всеки случай хотелчето й с 95 стаи и 10 апартамента си го бива, щом е предпочитано за летуване от видния деец на КГБ Евгений Примаков, когото определям в книгата си „Течна дружба” като дългогодишен неофициален руски генерал-губернатор на България.

Явно е, че Пеловска е „дадена на заем” на Борисов от същите хора, които се опитват да му услужат ту със съдията Марковска, ту направо с президента Стоянов- толкова е „огладнял” откъм кадри Борисов! За самата Пеловска въпросът може да е личен, щом желае съдбата на Марковска, но в случая с Борисов става дума за опит за измама на цял един народ, въобразявайки се, че още веднъж може да го надхитри.

Наказателният кодекс на протестиращите ще го санкционира.

 



Гласувай:
6



1. hynky - Улицата взе главата на Борисов, тя диктува ритъма Политическият пъзел вече не е същият, смятат анализатори Остри сблъсъци окървавиха Орлов мост, има ранени НЕЗА
20.02.2013 05:02
Улицата взе главата на Борисов, тя диктува ритъма
Политическият пъзел вече не е същият, смятат анализатори
Остри сблъсъци окървавиха Орлов мост, има ранени НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА Е ПОСЛЕДНИЯТ ШАНС НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4094041
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930