Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2012 19:30 - ПЛЕВНЯЛИЕВ – „КОРОНКА” НА МАФИЯТА? - прочети това и проучи - касае България
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1091 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 21.07.2012 19:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ПЛЕВНЯЛИЕВ – „КОРОНКА”  НА  МАФИЯТА?
 
 
 
   На всички стана известно за десет години кой бе кукловодът на мафията в България – президентът Гоце и институцията му. На съдиите ли не дърпаше конците при знаковите дела, на съпартийците си ли за да предлагат и гласуват лобистки закони, облагодетелстващи мафията, яхнала страната след 1989 г, дърпаше конците и на голяма част от най-успелите мафиоти, които му се отчитаха и финансираха партията му -  бизнесмени с бели якички, строителни мутри, енергийни мутри, хазартни мутри,  кредитни милионери. По ширпотреба Гоцето ходеше на лов и гнявеше елитни протитутки и певачици. Тези му качества бяха решаващи за да не бъде избран за президент съпартиеца му Калфин, за когото хората бяха убедени, че той ще продължи линията на Гоце – на активен подръжник на мафията. Поради това бе избран Плевнялиев, когото аз за себе си наричам Плевнята - за по-кратко. На Плевнята хората разчитаха да спре връзките на президентската институция с мафията и бизнеса й – да освобождава знакови затворници срещу финикийски знаци, да се намесва в работата на министерства, напр. на енергетиката, на правосъдието и др, да връща неудобни за мафията закони, да лобира за чужди мафии. Какво стана обаче?
 
   Активният подръжник на мафията - Гоцето, на практика бе подменен с пасивен. Активен, пасивен, те са все от една партия. Активните в Европа ги наричат плодници, а пасивните – коронки.В България ги наричат педерунгели и педеруги, а в Америка – връхчета и дънцета. Турците им казват манафи и гьотверени. Поради обстоятелството че за обида на подобни типове в България се носи наказателна отговорност, психиатрите ги наричат контрапичове. Ако обидят някого с такъв термин, в НК не съществува член, по който контрапичът да може да предяви иск за обида.
 
   Какво говорят фактите след подмяната на президента?
 
   Вече активираха Плевнята да лобира за ипотечни кредити от банковите мутри за саниране на панелките, чрез които строителните мутри да ограбят отново хората както по времето на т. н. „строителен бум” в резулат на който много от построените къщи  станаха собственост на банката. И какъв пенис само заподмятва Плевнята сега – или кредит и саниране или 2500000 души на палатки! Успоредно с Плевнята друг пенис заподмята и министърка Лили Талпата /МРРБ/, като я наричат тези, които на спирка „Сердика” събират подписи за референдум срещу концесионерите на Софийска вода. Тя иска да се плаща на застрахователни мутри за жилищата щом се заплащало и за колите, но така и не поясни на Маргина ли в Левинс или на Трактора в Булинс да се снася рекета.
 
    Забрави се това подмятане на пениси, не ми е известно да има и един ловнал се на някой от тях. Но да дава рамо на нова разработка на мафията Плевнята е отново активирана. Тази разработка по гнусност няма равна на себе си:
 
     Всички знаем за изнасилването преди 5 или 6 години на две момченца от с.Чепинци Софийско, на възраст 10 и 15 години от елитен педофил, чепинския Дюдрю. Само че стана провал -  полицията го гепна, отказала е да приеме и „мотивите” му за да го пусне. „Мотивите” му, вероятно още по-убедителни не приеха и прокурорите и елитният педофил отиде на съд. Пое го една от съдийките на мафията, която вероятно не е устояла вече да не приеме „мотивите” му.  Доказателствата за престъплението са безспрони – изнасилване на деца, като малкото е с тежки увреждания на ануса, голямото – също. Децата са травмирани за цял живот. Следва наказание за изнасилвача каквото е предвидено в НК. Да, ама не! За да влезе в сила присъдата към решението в името на народа са необходими мотиви на съдията. А те така и не се появяват за период, надвишаващ три години, което автоматично води до оневиняване на престъпника поради давност. Срокът за прилагане на мотивите към решението по делото е един месец. В резултат на проституирането на съдийката по казуса престъпникът избягва наказанието и повече към него претенции не могат да бъдат предявени от родителите на изнасилените деца. Подобен казус имаше във Вакарел, но престъпникът там се оказа толкова примерен, че от президентсвото го помилваха веднага.  От четирите деца на Вакарел две бяха насилвани сексуално от него. И го върнаха в селото, защото бил примерен. 

   Проституирането с казуса по делото с изнасилените момчета от уволнената съдийка чрез забавяне на мотивите не е единственото провинение на съдийката-мафиотка.  Но както фал стана причина да хванат елитния педофил, така фал на ВСС, който я уволни, може да предизвика съдийката мафиотка да се изсмърди върху осигурявалите й чадър до сега. На мен ми е ясно какво е станало и ще го напиша в друг постинг - в съда прекарах 22 семестъра в опит адвокат да отнеме семейното ни жилище чрез съдии мафиоти - но темата днес е Плевнята.
 
   Изнасилени са две момченца на селяни, дупенцата им са с фисури, охлузвания, разцепвания, психически са травмирани жестоко, а съдийката-проститутка оправадава насилника чрез неправомерно процедиране защото вероятно е получила крупна сума от него. Родителите на  жертвите в резултат на  проститутските действия на съдийката дори не могат да предявят иск към изнасилвача.  Въпреки това обаче Плевнята се застъпва за съдийката, а по този начин и за насилника и дори има безочието да предлага съдийката-проститутка за член на новия ВСС, който по същество е главата на съдийската мафия у нас. Ясно е, че Плевнята е активирана от мафията да пази внедрилата се в съда проститутка, тя пък да запази мълчание с кого е дЕлила. Проститутките имат усет за пласиране и защита. Цитирам стих от една съветска народна песен, в която одна девка блятая пее:
 
 
 
       „Повар делает котлеты,
 
        я ему в ответ – минеты!”
 
 
 
   Допълвам, че Плевнята има три момченца и би трябвало най-добре да влезе в положението на жертвите, но той не прави това. Аз обаче ще му задам в кодата на писанието ми конкретен въпрос във връзка с тях.
 
    Ще продлъжа в друг постинг и с други изяви на Плевнята, сега ще обобщя резултатите от изборите ни за президент. А те са:
 
    Заменихме „плодника” с „коронка”!
 
    Много са различни тия двамата – предишният излизаше с инициативи сам, а сегашният става активен след специална обработка. Кой го активира – запазвам за активаторите му компетнтно мълчание. Защото всички ги знаят кои са. Но явно и предният и сегашният ни президенти са от един отбор – единият, извъртян на 180 градуса наляво от това, което трябва да прави, другият – на 180 градуса, но надясно.
 
    Спомням си един лозунг преди президетските избори:
 
   „Ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят!”
 
    Завършвам с един въпрос към Плевнята:
 
    Ако педофил изшиба трите ти момченца и чрез нагло проституиране по казуса съдийката оправдае престъпника и се обогати за сметка на нещастието, сполетяло момченцата, като с парите му си купи после скъп джип или си направи вила тип бял дом, пак ли ще я защитаваш, г/н Плевнялиев, ако такъв е интересът на мафията, която те е турнала на този пост?
 
 Автор: planinitenabulgaria 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073563
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031