Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2010 10:12 - Отличник си прави оргии с хлапета
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 607 Коментари: 0 Гласове:
0



Гоце Делчев в шок от Къщата на ужасите, една от жертвите предала баткото
Мартин подмамвал момченцата с играчки, обяснявал им, че им прави ритуал за сила
  image
Огромната триетажна къща, в която живее семейството на Мартин Йосифов
Неврокопският край пак се разтърси. По-силно отколкото при земетресение от 5-а степен по Рихтер. Този път от поредното необяснимо и нечовешко престъпление. Едва 17-годишният Мартин Йосифов задоволявал сексуалния си нагон, като изнасилвал и блудствал с три 9-годишни момчета. Той не се е посвенил да посегне на тримата третокласници А., Ш. и М. и да извърши гнусни действия с тях. Младият изверг го е правил не веднъж, а редовно от няколко месеца. Ползвал невръстните хлапета за ужасните си сексигри. Подлъгвал ги по различен начин. Ту ги викал да му помогнат за нещо, ту за да им даде играчки или дискове с детски филмчета.

Водел ги или на тавана, или в мазето
Предупреждавал ги, че ще ги заболи. Превърнал изнасилването и блудството в нещо като ритуал в очите на неразбиращите какво се случва с тях малчугани. Обяснявал им, че като ги обладае, всъщност извършва ритуал, който ще ги направи много силни и никой от връстниците им няма да може да ги победи. Сексуалните издевателства се извършвали дълго време в собствения дом на 17-годишния Мартин на улица "Екзарх Антим I" 29 в Гоце Делчев, който той превърнал в къща на ужасите. В понеделник вечерта обаче 9-годишният А. не издържал и признал пред родителите си какво прави с него "батко Марти". Станало ясно, че той в тъмното им давал да му смучат "пръста", като ги предупреждавал да внимават да не го ухапят и след като им "пускал някаква гнусна течност" в устата, ги тъпчел с домати, за да я преглътнат. Напоследък обаче хлапетата започнали да се инатят и не искали да ходят в къщата на ужасите, макар че баткото им предлагал и пари. Родителите на малкия А. веднага подали сигнал в полицията в Гоце Делчев. Във вторник сутринта около 10,30 часа младият изверг е задържан за 24 часа в ареста. "Преди доста време синът ми А. изведнъж стана нервен и доста стресиран. Чудехме се какво му е. Решихме, че тъй като преди три години го ухапа куче, причината е това. Водихме го и на психолог в Благоевград. Каза, че два пъти е бил при батко Мартин, а третия път му отказал. Случвало се е понякога детето ми да е край него, питали сме го дали не му пречи, а Мартин все отговаряше, че не", реди майката на една от невръстните жертви на педофила. Според нея той прилъгвал сина й, че ще му даде DVD. Преди два месеца жената забелязала, че дупето на сина й кърви, но лекари й обяснили, че е възможно да е от запек. "Кой нормален човек ще повярва, че това може да направи Мартин. Нормално момче, възпитано, от добро семейство", допълва младата жена. Тя е категорична, че трябва да си получи заслуженото насилникът, но за съжаление законът е твърде мек спрямо такива престъпления. Убедих се, че във всеки човек наистина стои по един звяр", плаче майката на малкия А. Другите две жертви на Мартин са от ромски произход. Това са братовчедите Ш. и М., които са в един клас в Първо основно училище "Кирил и Методий" заедно с третата жертва. Къщите на всички са в съседство с дома на насилника. "Моят син може още преди две години да е бил изнасилван от Мартин. Много го е страх от мен и затова не е споделил. Що за човек може да направи такова нещо, твърди Мария, която е майка на М. Прабабата на двете ромчета Роза Чукова не спира да плаче. Тя не може да си прости, че през последните месеци е стояла повече при другата си дъщеря. "Кой да повярва, че това е истина. Случвало се е децата да се приберат и да ги усетим, че са поуплашени, да отказват да ядат дори. Аз да съм била тука, щях да усетя, че става нещо такова", споделя прабабата. Дядото на малкия М. лежи на тревата и ридае. "Нека не го пускат Мартин навън, че ще посегне и на други деца.
Нищо чудно да има и други негови жертви
Само един път ни разделя. Как можа той да опетни имената и на дядо си, и на баща си. Родителите му не са идвали при нас да ни се извиняват. Те също откачиха, в шок са и кой знае къде са се скрили. Страшно нещо е това, а чух, че в полицията Мартин казал, че е болен на тая тема. А иначе е красиво момче", кахъри се дядо Саид. Чудно му е защо Мартин е кривнал от пътя, тъй като е израснал в трудолюбиво семейство. Той има по-малка сестра. Баща му Любомир върти бизнес с каменни тикли, а майка му Велика е продавачка в някакъв магазин за авточасти". Съседите на Мартин също са в потрес. И те го познават като тих и възпитан, кротък и примерен. "Явно нещо не е наред в него. Ще го пуснат след 2-3 години, нали е непълнолетен. Кой ще гарантира, че пак няма да посегне и на други деца. Трябва да го затворят, ако ще в палат да бъде, но да е под ключ, защото навън ще е опасен, категорични са хората в махалата. И съучениците на Мартин, и тези, с които заедно тренира източно бойно изкуство, са категорични, че
не е давал вид, че има такива наклонности
"Грозно е, страшно е, никой не го е допускал. Факт е обаче, че след лятната ваканция дойде променен на училище. Беше по-изнервен, някак си по-притеснен", твърдят съучениците му от изцяло мъжката паралелка в 11-ти клас на неврокопската професионална гимназия "Димитър Талев". В шок и ужас са и преподавателите в гимназията.
Директорът Благой Мигдин твърди, че не са имали никакви проблеми с поведението, а и с успеха на Мартин. Той е добър ученик, над средното ниво е и никога по никакъв повод родителите ум не са викани в училището, защото не е проблемно дете. Единствено в девети клас бил понатрупал малко повече отсъствия, но бързо влязъл в ритъм. По математика му е по-трудно и там оценките му са по-слаби, но по техническите предмети има съвсем прилични оценки. Класният му Иван Панчалиев също твърди, че Мартин е умно, общително, интелигентно момче. На това мнение е и педагогическият съветник Мария Георгиева, която никога не е имала проблеми с него.
В сряда следобед директорът на неврокопската професионална гимназия "Димитър Талев" Благой Мигдин пое към Благоевград. Той бе привикан, за да даде писмени обяснения по скандалния случай.
Владимир Симеонов



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4086636
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930