Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2010 21:09 - Лари Кинг: Дойде време да сваля тирантите
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 413 Коментари: 0 Гласове:
0




    GroЯansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Ветеранът слиза от екрана Цял свят знае неговите очила и неизменните му тиранти. От 25 години Лари Кинг е един от най-популярните ток-шоу водещи. Неговото шоу "Лари Кинг лайф" е запазена марка на телевизия СиЕнЕн. Сега ветеранът слиза от екрана.

 

След четвърт век на екрана един от най-популярните водещи се оттегля. По някое време през есента телевизия СиЕнЕн ще спре излъчването на ток-шоуто "Лари Кинг лайф". Това съобщи президентът на СиЕнЕн-Америка Джон Клайн в Атланта.

Предаване-рекордьор

Bildunterschrift: GroЯansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:  Сега Лари ще има повече време за бейзболни мачове

"Искам да споделя със зрителите нещо лично", каза в началото на предаването си във вторник водещият Лари Кинг. "Говорих с хората от СиЕнЕн и им казах, че искам да прекратя шоуто си през есента и те великодушно възприеха това", добави ветеранът от екрана. 

През четвъртвековната си журналистическа кариера Лари Кинг е направил повече от 40 000 интервюта. Той заяви, че след свалянето от ефир на шоуто му ще има възможност да посвети повече време на седмата си съпруга, на децата си и... бейзбола.

"Ще продължа да бъда част от семейството на СиЕнЕн и ще водя специални издания на предаването при важни национални и международни събития", заяви 76-годишният Кинг и добави: "Гордея се, че според книгата на Гинес ние сме шоуто, задържало се най-дълго в ефир и то в едно и също време на излъчване."

В неговите предавания са гостували американски президенти, световни звезди като Майкъл Джексън, прочути актьори и знаменити спортисти. В историята на ток-шоутата влезе и телевизионният дуел между бившите кандидати за президентския пост в САЩ Рос Перо и Ал Гор, както и интервютата на Лари Кинг с израелския министър-председател Ицхак Рабин и с палестинския лидер Ясер Арафат.

Bildunterschrift: GroЯansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:  Напоследък квотите на Лари Кинг се стопиха наполовина

Шумотевица около личния му живот

"Но сега дойде времето да окача тирантите на закачалката", шегува се Лари Кинг. Символ на неговото предаване е старият сребрист микрофон, който обаче е бутафорен. Първото предаване "Лари Кинг лайф" е излъчено на 3 юни 1985 година от Лос Анджелис. При важни събития предаването е излъчвано и от Вашингтон или Ню Йорк.

В последно време зрителският интерес намаля и квотите на Лари Кинг се стопиха наполовина. Въпреки това преди две седмици СиЕнЕн категорично опроверга слуховете за прекратяване на предаването. В личен аспект Лари Кинг наскоро предизвика медийна шумотевица с новината, че иска да се разведе със седмата си съпруга. Впоследствие обаче двамата се сдобриха.

 

АГ/КЦ/ДПВ



Тагове:   aha,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4083786
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930